Продуктът беше добавен в кошницата

PVC профил декоративен бял 3 метра

4/ 5 (47)
  • + -

6.00 лв.

От нашия магазин, изцяло онлайн, можете да закупите красив декоративен PVC профил с дължина 3 метра. Декоративните профили вземат дейно участие при ремонтно-довършителни работи. Съвременните материали позволяват с тях да се постигнат различни интериорни решения, като се запази трайността и естетическата стойност на въпрпсния елемент.

Приложение и свойства на профила

Профилите намират широко приложение при довършителни работи след ремонти и ново строителство. Най-често се използват в качеството на первази, служещи за свързване на пода с прилежащите към него стени. Задната стена на профила е във вид на прав ъгъл, а лицевата може да бъде гладка или с декоративен релеф. Конкретният продукт е именно от втория вид.

Профилите създават много деликатна връзка между под и стена и таван и стена. Те също така се използват за оформяне на рамка около врата или на проходи без врати. Предимството на този метод се състои в лекотата, с която се скриват неестетични участъци, леки процепи и петна от боя, които не могат да се почистят.

Предимства на профилите от PVC

Профилът, който ви предлагаме, е изработен от разпенено пвц – материал с отлични технически характеристики. За разлика от други материали като дърво и метал, пластмасовите изделия не се нуждаят от допълнителна защита. Те не подлежат на гниене и образуване на ръжда и са устойчиви на влага и големи температурни разлики.

Материалът има отлични антибактериални свойства. Гладката му повърхност не позволява проникване на патогени и плесени. Подлежи на сухо и мокро почистване, не се нуждае от периодично полагане на декоративно покритие – боя. Профилите от този материал са леки и лесни за монтиране. Не натоварват конструкцията и могат да се инсталират по методите на скрития монтаж.

Дължината на декоративния пвц профил е 3 метра. При нужда от корекция на дължината, изрязването може да се извърши на ръка или с режеща машина. Продуктът разполага с гладко защитно покритие, което го предпазва от драскотини и дребни повреди по време на монтиране.

PVC профил декоративен бял 3 метра

6.00 лв.