PVC Ламперия

 • PVC Ламперията е съвременна модерна облицовка която е предназначена за стени и окачени тавани. Използва се за облицовка на вътрешен интериор на бани, кухни, хол, тераси, халета, складове, магазини, производствени бази и други помещения. Tя е антибактериален продукт и се препоръчва за облицовка на обществени кухни, производствени помещения и други помещения където хигиената е на високо ниво. Тя успешно имитира естествени дървесни цветове, мрамор, мозайка, плочки, тухла и др. Лесна за поддръжка, устойчива на атмосферни условия, не се нуждае от специални грижи. Характеризира се с трайност, устойчивост на влага и лесно поддържане на чистотата. 

  PVC ламперията е модерен облицовъчен продукт, който е много търсен при довършването на всякакви типове интериор. Антибактериалната й повърхност я прави подходяща за всякакви помещения със строги хигиенни изисквания. В онлайн магазинът ни можете за откриете всичко необходимо за стилното и качествено покритие на стените ви. Галерията ни разполага с огромна наличност от модели PVC ламперия, с отлично качество и на много достъпни цени. Клиентите ни могат да си закупят листи ПВЦ ламперия, успешно наподобяващи истински облицовъчни материали-камък, дърво, керамика, мрамор, тухли, както и красиви цветни модели с 3D ефект и разнообразни мотиви. 

  Сред наличните ни продукти са и задължителните PVC монтажни профили, както и прекрасни декоративни пана за стена. Монтирането на ламперията е лесно и сравнително бързо, а материалът е дълготраен и устойчив на вредни външни влияния. Почистването няма да ви затрудни, а освен това, PVC ламперията е доказано екологично чист продукт. Моделите в магазина ни се предлагат само на цели листи. 

  PVC ламперията се вписва успешно във всякакви видове интериор. С такъв тип покритие, стените в дома, офиса, ателието и галерията придобиват качествено нов вид и променят цялостния облик на помещението. Ако се колебаете в избора си между тапети и боя, прегледайте каталога ни с огромното разнообразие от продукти в него.. Различните видове тапети не могат да осигурят дълготрайното покритие и визията, която създава всяка PVC ламперия за стени

  Моделите ни се отличават с разнообразие, автентичен вид и стилна визия, в свежи цветове. Стените ви ще изглеждат облицовани с естествени дърво, камък, мрамор, мозайка, тухла и т.н., без видимо да се забележи, че покритието всъщност е с ламперия. В галерията са налични и голям брой модели с 3D ефект, в по-големи размери. Част от тях имитират естествени облицовъчни материали, а други са прекрасни изборажения в ярки и свежи цветове, с флорални, и декоративни мотиви. Изгодните предложения ПВЦ ламперия за стени цени, в съчетание с модерната и дизайнерска визия, ги прави любим продукт на клиентите ни. 

  Интериорът на дома ни е личен избор и зависи само от вкусовете, и идеите ни. В онлайн магазина ни се предлага PVC ламперия за обзавеждане на всяко помещение в дома ви, заедно със задължителните монтажни профили. Коридорът е помещението, което създава първото впечатление за вас и дома ви, а всички знаем колко важно е то. Магазинът ни може да ви осигури елегантна визия, с богат асортимент от ПВЦ ламперия за коридор, от качествен материал и на достъпни цени. 

  Каталогът ни предлага разнообразие от профили, които са много сполучлива имитация на камък, дърво(  ясен, дъб ) и мрамор, и са идеално покритие за стените в коридора ви. Част от моделите са с 3D ефект и внасят желаната от всеки доза лукс в интериора. Кухнята ви също ще бъде приятно преобразена с моделите, имитиращи дърво, камък и красивите декоративни пана, с цветни композиции. Дървената ламперия се предлага в бял и светлокафяв цвят, а предложенията модел “ Камък “ сполучливо наподобяват автентична каменна фасада. Ако се доверите на ПВЦ ламперия за кухня от магазин Дегрец, кухнята ви ще изглежда като снимка от списание за интериор и обзавеждане. 

  На страниците на нашия PVC ламперия каталог се откриват и редица модели ламперия за облицовка на банята ви. ПВЦ ламперията е устойчива на влага и замърсяване, и е известна с антибактериалната си повърхност, което я прави подходящ продукт за облицоване на банята. Магазинът ни разполага с сполучлива PVC ламперия за баня, която се вписва прекрасно в интериора на всяка баня, във вид на цветни картини с флорални и морски мотиви.Можете да направите избор между композиции с различни цветя, изображение с морско дъно, полет на чайки и плажен пейзаж, както и класически едноцветни тонове. Достъпните за ПВЦ ламперия за баня цени в магазина ни повишават търсенето на продуктите и привличат нови клиенти. 

  PVC ламперията е предпочитан продукт от мнозина потребители, заради устойчивостта и красивата си визия. Цената на продукта също винаги е от значение в очите на клиента, затова онлайн магазинът ни предлага модели PVC ламперия на цена, достъпна за всеки клиент. Качеството и модерният дизайн на PVC ламперията утвърждават професионализма ни и ежедневно провокират интереса на нови клиенти. В магазините за интериор и обзавеждане се откриват прекрасни модели ПВЦ ламперия, но на доста високи цени. Нашият онлайн магазин предлага евтина ПВЦ ламперия, с дизайнерска визия, и с отлично качество на материалите.

To Top