PVC Ламперия

 • Онлайн магазин Дегрец ви представя богатата си колекция, съдържаща дълготрайна и устойчива на влага PVC ламперия. Това е модерна съвременна облицовка, предназначена за стени и тавани. Използва се за облицоване на вътрешен интериор на бани, кухни, коридори, тераси, халета, складове, магазини, производствени бази и други помещения.

  Защо е идеалният облицовъчен материал?

  Пластмасата от вида поливинилхлорид е антибактериален материал, препоръчван за облицовка на стените в обществени кухни, производствени и други помещения, където хигиената е на високо ниво. Тя успешно имитира естествени дървесни цветове, мрамор, мозайка, плочки, тухла и др. Лесна за поддръжка, устойчива на атмосферни условия, не се нуждае от специални грижи.

  Характеризира се с трайност, устойчивост на влага и лесно поддържане на чистотата. Тя е модерен облицовъчен вариант, много търсен при довършването на всякакви типове интериорен дизайн. Антибактериалната й повърхност я прави подходяща за всякакви помещения със строги хигиенни изисквания.

  В онлайн магазина ни ще откриете всичко необходимо за стилното и качествено покритие на стените и таваните във вашето жилище, търговски обект и производствено предприятие. Имаме подходящи решения за всяка стая във вашия дом. Можем да предложим специално проектирана пвц ламперия за кухня, баня и коридор на цени, по-ниски от предлаганите в други магазини в страната.

  Каталогът ни разполага с огромна наличност от вариации на облицовката от поливинилхлорид. Артикулите са с отлично качество и на много достъпна цена. Клиентите ни могат да си закупят стандартно разкроени листи, успешно наподобяващи истински облицовъчни материали - камък, дърво, керамика, мрамор, тухли, както и красиви цветни модели с 3D ефект и разнообразни мотиви. 

  Сред наличните ни продукти са и задължителните пластмасови монтажни профили, както и прекрасни декоративни пана за стена. Монтирането на плоскостите е лесно и сравнително бързо, а материалът е дълготраен и устойчив на вредни външни влияния. Почистването няма да ви затрудни, а освен това, поливинилхлоридът е доказано екологично чист продукт.

  Изделията в магазина ни се предлагат само на цели листи в стандартните за всяка ПВЦ ламперия размери. В процес на поставяне, е лесно да се направи необходимото разкрояване на плоскостите спрямо архитектурните изисквания на тавана и стената, върху които се поставя облицовката.

  Предлаганите от нас пластмасови ламперии за стени се вписват успешно във всяко интериорно решение. С такъв тип покритие, стените в дома, офиса, ателието, търговския обект и производствената база придобиват качествено нов вид и променят цялостния облик на помещението. Ако се колебаете в избора си между тапети и боя, прегледайте каталога ни, съдържащ огромното разнообразие от продукти.

  Различните видове тапети не могат да осигурят дълготрайното покритие и визията, която създава всяка PVC облицовка. Моделите ни се отличават с разнообразие, автентичен вид и стилно излъчване, в свежи цветове. Стаите ви ще изглеждат облицовани с естествени дърво, камъни, мрамор, мозайка, тухла и т.н., без видимо да се забележи, че покритието всъщност е изкуствено.

  В галерията ни са налични и голям брой варианти с 3D ефект, в по-големи размери. Част от тях имитират естествени облицовъчни материали, а други са прекрасни изображения в ярки и свежи цветове, с флорални, и декоративни мотиви. Изгодните ни цени, в съчетание с модерната дизайнерска визия на продуктите, ги прави логичен избор за клиентите ни. 

  Интериорът на дома ни е личен избор и зависи само от вкусовете и идеите ни. В онлайн магазина ни се предлага пластмасова ламперия за облицоване на всяко помещение в дома ви, заедно със задължителните монтажни профили. Коридорът е помещението, което създава първото впечатление за вас и вашия дом ви, а всички знаем колко важно е то.

  Магазинът ни може да ви осигури елегантно излъчване, с богатия си асортимент от ПВЦ ламперия за коридор, от качествен материал и на достъпни цени. Каталогът ни предлага разнообразие от профили, които са много сполучлива имитация на камък, дърво (ясен, дъб) и мрамор, и са идеално покритие за стените в коридора ви.

  Част от моделите са с 3D ефект и внасят желаната от всеки доза лукс в интериора. Кухнята ви също ще бъде приятно преобразена с моделите, имитиращи дърво, камък и красивите декоративни пана, с цветни композиции. Дървесните вариации се предлагат в бял и светлокафяв цвят, а предложенията модел “ Камък “ сполучливо наподобяват автентична каменна фасада.

  Ако се доверите на този тип облицовъчен материал, кухнята ви ще изглежда като снимка от списание за интериор и обзавеждане. На страниците на нашия специализиран за PVC ламперия каталог се откриват и голям брой плоскости за облицовки на баня, санитарни и мокри помещения.

  Пластмасата е устойчива на влага и замърсяване, и е известна с антибактериалната си повърхност, което я прави подходящ продукт за облицоване на бани. Магазинът ни разполага с богат асортимент от PVC ламперия за баня, във вид на цветни картини с флорални и морски мотиви, съвместима с модерния облик на съвременните бани.

  Можете да направите избор между композиции с различни цветя, изображение с морско дъно, полет на чайки и плажен пейзаж, както и да изберете класически едноцветни тонове. Достъпните цени в магазина ни повишават търсенето на здрава и красива PVC ламперия и привличат нови клиенти. 

  Пластмасовите покрития са предпочитани от мнозина потребители, заради устойчивостта, дълготрайността и красивата им визия. Цената на продукта също е винаги от значение за клиента, затова магазинът ни предлага качествени разработки на цена, достъпна за всеки клиент.

  Качеството и модерният дизайн на лампериите от поливинилхлорид утвърждават професионализма ни и ежедневно провокират интереса на нови клиенти. В магазините за интериор и обзавеждане се откриват прекрасни решения, но доста скъпи решения. Нашият онлайн магазин предлага евтина ПВЦ ламперия, с дизайнерска визия и с отлично качество на материалите.

  ✅ Подходяща ли е PVC ламперията за баня❓


  Да. PVC панелите имат предимството да са напълно влагоустойчив продукт, което ги прави чудесно решение за нискобюджетен ремонт на баня. Директното намокряне, както и парата в това помещение няма да им навреди, нито пък стандартното почистване. Поради риск от надраскване на лицевото покритие, не препоръчваме да използвате препарати на базата на хлор, както и абразиви при почистване.

  ✅ Лесно ли се монтират PVC панелите❓


  Да, много по-лесно от керамичните плочки, но въпреки това ще ви е нужна помощта на специалист, ако не притежавате базови умения за тази цел. Всеки панел се закрепва към основата (стена) посредством универсално монтажно лепило на базата на силикон. Панелите се свързват посредством монтажен профил, който формира с улей от двете страни на панела. Преди да бъде покрит от следващия панел, профилът се укрепва допълнително към стената с винтове.

  ✅ Кои са предимствата на PVC ламперията❓


  Лампериите от поливинилхлорид имат множество предимства, особено най-новите разработки, при които бяха отстранени някои недостатъци и добавени подсилващи агенти, които правят материала по-гъвкав и лесен за обработка. Панелите от PVC са напълно водоустойчиви и много по-евтини от керамичните облицовки. Монтажът е също по-лесен и следователно с многократно по-ниска цена, ако викате майстор, за да ги постави.