PVC Ламперия

 • Онлайн магазин Дегрец ви представя богатата си колекция, съдържаща дълготрайна и устойчива на влага PVC ламперия. Това е модерна съвременна облицовка, предназначена за стени и тавани. Използва се за облицоване на вътрешен интериор на бани, кухни, коридори, тераси, халета, складове, магазини, производствени бази и други помещения.

  Защо е идеалният облицовъчен материал?

  Пластмасата от вида поливинилхлорид е антибактериален материал, препоръчван за облицовка на стените в обществени кухни, производствени и други помещения, където хигиената е на високо ниво. Тя успешно имитира естествени дървесни цветове, мрамор, мозайка, плочки, тухла и др. Лесна за поддръжка, устойчива на атмосферни условия, не се нуждае от специални грижи.

  Характеризира се с трайност, устойчивост на влага и лесно поддържане на чистотата. Тя е модерен облицовъчен вариант, много търсен при довършването на всякакви типове интериорен дизайн. Антибактериалната й повърхност я прави подходяща за всякакви помещения със строги хигиенни изисквания.

  В онлайн магазина ни ще откриете всичко необходимо за стилното и качествено покритие на стените и таваните във вашето жилище, търговски обект и производствено предприятие. Имаме подходящи решения за всяка стая във вашия дом. Можем да предложим специално проектирана пвц ламперия за кухня, баня и коридор на цени, по-ниски от предлаганите в други магазини в страната.

  Каталогът ни разполага с огромна наличност от вариации на облицовката от поливинилхлорид. Артикулите са с отлично качество и на много достъпна цена. Клиентите ни могат да си закупят стандартно разкроени листи, успешно наподобяващи истински облицовъчни материали - камък, дърво, керамика, мрамор, тухли, както и красиви цветни модели с 3D ефект и разнообразни мотиви. 

  Сред наличните ни продукти са и задължителните пластмасови монтажни профили, както и прекрасни декоративни пана за стена. Монтирането на плоскостите е лесно и сравнително бързо, а материалът е дълготраен и устойчив на вредни външни влияния. Почистването няма да ви затрудни, а освен това, поливинилхлоридът е доказано екологично чист продукт.

  Изделията в магазина ни се предлагат само на цели листи в стандартните за всяка ПВЦ ламперия размери. В процес на поставяне, е лесно да се направи необходимото разкрояване на плоскостите спрямо архитектурните изисквания на тавана и стената, върху които се поставя облицовката.

  Предлаганите от нас пластмасови ламперии за стени се вписват успешно във всяко интериорно решение. С такъв тип покритие, стените в дома, офиса, ателието, търговския обект и производствената база придобиват качествено нов вид и променят цялостния облик на помещението. Ако се колебаете в избора си между тапети и боя, прегледайте каталога ни, съдържащ огромното разнообразие от продукти.

  Различните видове тапети не могат да осигурят дълготрайното покритие и визията, която създава всяка PVC облицовка. Моделите ни се отличават с разнообразие, автентичен вид и стилно излъчване, в свежи цветове. Стаите ви ще изглеждат облицовани с естествени дърво, камъни, мрамор, мозайка, тухла и т.н., без видимо да се забележи, че покритието всъщност е изкуствено.

  В галерията ни са налични и голям брой варианти с 3D ефект, в по-големи размери. Част от тях имитират естествени облицовъчни материали, а други са прекрасни изображения в ярки и свежи цветове, с флорални, и декоративни мотиви. Изгодните ни цени, в съчетание с модерната дизайнерска визия на продуктите, ги прави логичен избор за клиентите ни. 

  Интериорът на дома ни е личен избор и зависи само от вкусовете и идеите ни. В онлайн магазина ни се предлага пластмасова ламперия за облицоване на всяко помещение в дома ви, заедно със задължителните монтажни профили. Коридорът е помещението, което създава първото впечатление за вас и вашия дом ви, а всички знаем колко важно е то.

  Магазинът ни може да ви осигури елегантно излъчване, с богатия си асортимент от ПВЦ ламперия за коридор, от качествен материал и на достъпни цени. Каталогът ни предлага разнообразие от профили, които са много сполучлива имитация на камък, дърво (ясен, дъб) и мрамор, и са идеално покритие за стените в коридора ви.

  Част от моделите са с 3D ефект и внасят желаната от всеки доза лукс в интериора. Кухнята ви също ще бъде приятно преобразена с моделите, имитиращи дърво, камък и красивите декоративни пана, с цветни композиции. Дървесните вариации се предлагат в бял и светлокафяв цвят, а предложенията модел “ Камък “ сполучливо наподобяват автентична каменна фасада.

  Ако се доверите на този тип облицовъчен материал, кухнята ви ще изглежда като снимка от списание за интериор и обзавеждане. На страниците на нашия специализиран за PVC ламперия каталог се откриват и голям брой плоскости за облицовки на баня, санитарни и мокри помещения.

  Пластмасата е устойчива на влага и замърсяване, и е известна с антибактериалната си повърхност, което я прави подходящ продукт за облицоване на бани. Магазинът ни разполага с богат асортимент от PVC ламперия за баня, във вид на цветни картини с флорални и морски мотиви, съвместима с модерния облик на съвременните бани.

  Можете да направите избор между композиции с различни цветя, изображение с морско дъно, полет на чайки и плажен пейзаж, както и да изберете класически едноцветни тонове. Достъпните цени в магазина ни повишават търсенето на здрава и красива PVC ламперия и привличат нови клиенти. 

  Пластмасовите покрития са предпочитани от мнозина потребители, заради устойчивостта, дълготрайността и красивата им визия. Цената на продукта също е винаги от значение за клиента, затова магазинът ни предлага качествени разработки на цена, достъпна за всеки клиент.

  Качеството и модерният дизайн на лампериите от поливинилхлорид утвърждават професионализма ни и ежедневно провокират интереса на нови клиенти. В магазините за интериор и обзавеждане се откриват прекрасни решения, но доста скъпи решения. Нашият онлайн магазин предлага евтина ПВЦ ламперия, с дизайнерска визия и с отлично качество на материалите.

To Top