Полезна информация

Тапети за стена, заслужаващи специално внимание

25/08/2017 12:46:33

Съвременните тапети за стена са много по-различни от моделите, предлагани само допреди 10-20 години. Новите технологии на производство, по-качествените и устойчиви материали и иновативните методи на отпечатване, ги правят наистина съвършени и приложими във всяко жилищно или работно помещение. Забравете обикновените хартиени симпелкс тапети. Тук ще посочим някои нови разработки, заслужаващи специално внимание.

Прочети още +

Тапети за хол, които трябва да изберете в различни ситуации

25/08/2017 12:44:23

Ако търсите тапети за хол е необходимо да спрете своето внимание на тези, които ще подхождат най-добре на конкретното помещение и ще му позволят да разгърне своя потенциал, а не на тези, които ви харесват като принт, цвят или цена. В специализираните магазини и онлайн сайтове тапетите изглеждат по един начин, но обликът им се променя драстично, когато се поставят върху стената и най-вече, когато в стаята се подредят и мебелите.

Прочети още +

5 причини да изберете пвц ламперия за облицовка на стените и таваните

25/08/2017 12:41:36

Все повече собственици на частни жилища избират пвц ламперия за облицовка на стените и таваните в различните помещения. Отбелязваме този факт, тъй като доскоро профилите от поливинилхлорид се използваха основно в търговски и производствени помещения и много рядко в домашния интериор. 

Прочети още +

Тапети за спалня – какви възможности ни дават съвременните изделия?

25/08/2017 12:38:43

Като че ли най-приемливото приложение на стенните тапети е облицоването на стените в спалнята. Потребителите купуват най-често тапети за спалня и в това няма нищо странно. Те придават на стената гладък и завършен вид и съвсем самостоятелно определят облика на това важно и най-интимно жилищно помещение.

Прочети още +

Тапети за баня – добра или лоша идея?

22/08/2017 11:10:01

Вероятно знаете, че на пазара можете да откриете огромен избор от тапети за баня? Да, те са предназначени именно за това специфично помещение, което се подразбира както от материалите, от които са изработени, така и от техния дизайн, десен и послание на принта или картината, в случай че изберете супер атрактивните 3D фототапети. Тапетите са непреходен компонент от домашния декор и единственото, което се променя при тях, е тяхното качество и свойства. Те стават все по-съвършени, за да отговорят на постоянно нарастващите ни изисквания.

Прочети още +

To Top