PVC тапети

Цветове
Шарка
 • Магазин Дегрец ви предлага специална селекция от PVC  тапети, които да закупите онлайн. Безспорно най-познат материал за декорация на бани се считат керамичните плочки. Въпреки това, доста хора предпочитат да украсят стените ѝ, с помощта на тапетите,  защото с тях могат не само да спестят пари, но и да се реализират различни нестандартни дизайнерски идеи. 

  Какво ви очаква тук? 

  Това е категорията, изобилстваща от различни спрямо дизайн, разцветки и шарки тапети за баня на атрактивна цена. Те са идеалното бюджетно решение за бързо привеждане на банята в отлично състояние. Ако страдате от недостиг на време и пари или сте само наемател, това не бива да ви принуждава да използвате баня, която е в лошо и неугледно състояние. 

  Тапетите от този вид имат специално покритие, което не позволява на влагата да прониква навътре. Финишният слой е създаден специално, за да ги предпази от разслояване и подуване и им позволява да издържат по дълго време. Тази гама продукти със сигурност са дългосрочно решение, в което си струва да инвестирате. 

  Защо да изберете именно тях? 

  Причината да разгледате обстойно, добре запълнения ни с пвц тапети каталог, е възможността с тях да икономисате средства, а в същото време да реализирате голям брой интериорни решения и нестандартни идеи. Тапетът, притежаващ покритие от поливинил хлорид има огромното предимство да издържа на директно намокряне. За разлика от всички останали видове, той няма да се деформира, разслои и подуе под въздействие на влагата. 

  Притежавайки солидна влагоустойчивост, PVC тапетите изпъкват със свойството си да предпазват мазилките, благодарение на отличната им влагонепропускливост. Плътното им гланцирано покритие не позволява на влагата да проникне в сърцевината на основата, и от там да достигне до мазилката. По този показател, конкретния вид тапет се доближава значително до по-скъпите и сложни за поставяне керамични и фаянсови облицовки. 

  Други причини да ги изберете са: 

  Лесно почистване и минимална поддръжка 

  Отново благодарение на влагозащитните свойства на тази група водоустойчиви тапети, те могат да се почистват изключително лесно. След всяко обилно намокряне е нужно просто да ги подсушите (точно както керамичните плочи), с цел да избегнете образуването на петна, появяващи се неизбежно при свободно изсъхване. 

  Ако върху тапета се появят следи от мухъл и по-сериозни замърсявания, почистването се извършва с подходящите за целта препарати. Не е желателно използването на твърди четки, остри предмети и абразиви, защото те ще наранят покритието и ще доведат до бързото повреждане както на самия тапет, така и на мазилката, върху която е поставен. 

  Приложение във всички мокри и силно замърсяващи се помещения 

  Нашият изобилстващ от pvc тапети за баня каталог ви дава възможност да направите бърз освежителен ремонт и на всяко жилищно и търговско помещение, в което влагата и мръсотията са сериозен проблем. Те са идеално решение за кухнята, като принтовете, които сме подбрали са способни да повишат драстично нейната естетическа стойност. 

  Сервизни помещения, като килери, складови и кухненски боксове в по-малки търговски обекти, могат също да спечелят много от продуктите в този раздел на нашия каталог. Възможността да бъдат положени върху стара фаянсова и керамична облицовка е друго предимство, което съвременните pvc тапети притежават. 

  За целта е необходимо лепилата, с които ще се поставят, да отговарят на конкретни изисквания, но от друга страна отпада напълно нуждата да подготвяте основата. При залепяне на пвц тапета върху мазилки, е необходимо основата да бъде напълно суха и по възможност обработена със шкурка за по-висока адхезия. 

  Най-доброто бюджетно решение за бани и мокри помещения 

  Предлаганите в електронния ни магазин пвц тапети са най-подходящата облицовка за банята, когато недостигът на средства или сроковете ви притискат. С тях можете при минимален разход на време и средства да превърнете проблемните стаи в приветливи и здравословни кътчета, в които ще влизате с удоволствие. 

  Занемарените и невзрачни бани могат да загрозят облика на дори най-стилно обзаведените жилища. С нашите изгодни решения няма да се налага да го допускате. Не само достъпната цена на артикулите, но и възможността за онлайн покупка ви улесняват значително при планиране на ремонта на вашия дом или бизнес обект.

  ✅ Кои са предимствата на PVC тапетите❓


  PVC тапетите са чудесна съвременна облицовка. Те имат висока естетическа стойност, но и много по-ниска цена от керамичните плочки. Поставят се много по-бързо и лесно – не изискват майсторски умения. По време на монтажа им не се вдига шум, който да пречи на съседите ви, а почистването след поставяне изисква минимум усилия. Отличават се с голяма дълготрайност и имат много малко изисквания по отношение на поддръжката.

  ✅ Могат ли PVC тапетите да се лепят върху плочки и шперплат❓


  Да. PVC тапетите са пригодени да се залепят върху почти всяка съществуваща повърхност, включително фаянсови плочки, шперплат и гипсокартон. Това ги прави отлична алтернатива на много други стенни облицовки и бои.

  ✅ Доколко са здрави – каква е тяхната температурна устойчивост❓


  PVC тапетите се отличават с изключителна здравина и дълготрайност. Ежедневното износване, характерно за обикновения тапет при тях не оказва влияние.Има обаче известен риск от повреждане под въздействие на твърди и остри предмети. При почистване не бива да се ползват препарати на базата на хлор и абразиви. Устойчиви са на топлина до 60 ° C. Могат да се монтират в душ панели, но не и в сауни. При поставяне върху таван, осветлението няма да повреди тапета.