PVC

Цветове
Шарка
 • Тапети – PVC.


  Безспорно най-познат материал за декорация на бани се считат керамичните плочки. Въпреки това, доста предпочитат да украсят стените на банята, с помощта на тапети, които могат не само да спестят пари, но също така и да се реализират различни нестандартни дизайнерски идеи в банята. Тези тапети имат специално покритие, което не позволява на влагата да прониква навътре, което е в състояние да ги предпази от разслояване и подуване и им позволява да издържат по дълго време.


  Това е категорията, изобилстваща от различни като дизайн, разцветки и шарки тапети за баня на атрактивна цена. Те са идеалното бюджетно решение за бързо привеждане на банята в отлично състояние. Ако страдате от недостиг на време и пари или сте само наемател, това не бива да ви принуждава да използвате баня, която е в лошо и неугледно състояние.


  Защо да изберете именно PVC тапетите?


  Причината да разгледате обстойно, добре запълнения ни с пвц тапети каталог, е възможността с тях да икономисате средства, а в същото време да реализирате голям брой интериорни решения и нестандартни идеи. Тапетите, притежаващи покритие от поливинил хлорид имат огромното предимство да издържат на директно намокряне. За разлика от всички останали видове, те няма да се деформират, разслоят и подуят под въздействие на влагата.


  Притежавайки солидна влагоустойчивост, уникалните по рода си PVC тапети изпъкват със свойството да предпазват мазилките, тъй като се отличават с отлична непропускливост. Плътното им гланцирано покритие не позволява на влагата да проникне в сърцевината на основата и от там да достигне до мазилката. По този показател, този тип тапети се доближават значително до по-скъпите и сложни за поставяне керамични и фаянсови облицовки.


  Възможността да бъдат положени върху стара фаянсова или керамична облицовка е друго предимство, което съвременните pvc тапети за баня притежават. За целта е необходимо лепилата, с които ще се поставят да отговарят на конкретни изисквания, но от друга страна отпада напълно нуждата да подготвяте основата. При залепяне на пвц тапетите върху мазилки е необходимо основата да бъде напълно суха и по възможност обработена със шкурка за по-висока адхезия.


  Лесно почистване и минимална поддръжка


  Отново благодарение на влагозащитните свойства на тази група водоустойчиви тапети за баня, те могат да се почистват изключително лесно. След всяко обилно намокряне е нужно просто да ги подсушите, точно както керамичните плочи, с цел да избегнете образуването на петна, които неизбежно се появяват при свободно изсъхване.


  Ако върху тапета се появят следи от мухъл или по-сериозни замърсявания, почистването се извършва с подходящите за целта препарати. Не е желателно използването на твърди четки, остри предмети и абразиви, тъй като те ще наранят покритието и ще доведат до бързото повреждане както на самия тапет, така и на мазилката, върху която е поставен.


  Приложение във всички мокри и силно замърсяващи се помещения


  Нашият изобилстващ от пвц тапети за баня каталог ви дава възможност да направите бърз освежителен ремонт и на други жилищни или търговски помещения, в които влагата и мръсотията са сериозен проблем. Те са идеално решение за кухнята, като принтовете, които сме подбрали са способни да повишат драстично нейната естетическа стойност. Сервизни помещения, като килери, складови и кухненски боксове в по-малки търговски обекти, могат също да спечелят много от продуктите в този раздел на нашия каталог.


  Най-доброто бюджетно решение за бани и мокри помещения


  Предлаганите в електронния ни магазин пвц тапети са най-подходящите тапети за баня, когато недостигът на средства или сроковете ви притискат. С тях можете при минимален разход на време и средства да превърнете мокрите помещения в приветливи и здравословни кътчета, в които ще влизате с удоволствие. Занемарените и невзрачни бани могат да загрозят облика на дори най-стилно обзаведените жилища. С нашите изгодни решения няма да се налага да го допускате.

To Top