Профили за ПВЦ ламперия

 • Ламперията, изработена от един от най-устойчивите варианти на пластмаса, познат с името поливинилхлорид, няма как да придобие завършен и устойчив вид, преди съединяването на избраните профили за PVC ламперия. Те се свързват помежду си с помощта на стартов и съединителен профил, и чрез уплътнителни рамки за ъглите на стените, които обикновено се избират в същият материал и окраска като основният.

  Този тип ламперия е не само устойчива и лесна за почистване, но и изключително красиво решение за всеки интериор в дома и офиса ви. Профилите в категорията обаче не се използват само за цялостна облицовка на стена. Ъгловите стартови и съединителни компоненти изпълняват свързваща и преходна функция между две стени или под и стена, като обикновено разграничават две различни настилки.

  Профилът за тапет например рамкира стенните тапети, като същевременно предотвратява лесното им разлепване. Едновременно, те изпълняват уплътняваща и предпазна функция. Ъгловите зони са защитени от механични въздействия, към каквито обикновено са доста чувствителни.

  Магазинът ни разполага с богата гама профили и лайсни за ПВЦ ламперийна облицовка, сред които са включени задължителните декоративни плоскости, профилите за външни и вътрешни ъгли, както и тапетен модел. Всички те са продукт на устойчива поливинилхлоридна пластмаса, с размери от 2.5 м. и 3 м. дължина, поставят се изключително лесно и са с отлично качество. Гладката повърхност е устойчива на надраскване, а цветовата гама е повече от разнообразна и предлага създаване на дизайн с всякакво настроение и замисъл.

  Техническите плоскости са решени в бял и кафяв цвят, докато декоративните модели са в смели цветови комбинации от черно и златисто/сребърно, бял цвят със светлоотразителна многоцветна лента “Версаче“ или бяло със златистожълта широка плочка, украсена с многоцветни отразяващи светлината, лентички. Тези модели със сигурност ще придадат екзотична визия на стената ви. 

  Ние от онлайн магазин “ Дегрец “ сме наясно какво представлява качествения продукт и затова предлагаме на клиентите си PVC ламперия и профили с отлично качество, и стилна визия.

  ✅ Мога ли да монтирам PVC панелите без да използвам съответните профили❓


  Профилите и лайсните – стартови, съединителни и ъглови, играят важна роля за качественото укрепване на пвц панелите върху стена. Без тяхно участие не само няма да постигнете висока естетическа стойност на облицовката, но и периодът ѝ на използване драстично се намалява.Профилите имат свързваща и преходна функция, съединявайки панелите между две стени, под и стена, както и в последователна редица. Липсата на профил позволява на влагата да проникне между панелите и разруши мазилката отдолу.

  ✅ Посочената цена на профилите за един брой ли се отнася❓


  Да, цената, която е посочена към всеки продукт се отнася за 1бр. профил/лайсна. Стандартната дължина на такъв компонент е 3м., което позволява с един брой профил да се свържат/завършат минимум два панела.

  ✅ Трябва ли цветът на профила да съответства на базовата окраска на панелите❓


  Да, желателно е профилите да съответстват на цвета на избраните панели, за да се получи максимално сливане на декоративния и укрепителния елемент. С правилно избраната разцветка се получава непрекъснатост на облицовката не само функционално, но и визуално.