Профили

ПВЦ стартов профил 3 мм с дължина 2.5 м. използващ се за монтирането на декоративни пана...

text_view_more
PVC профил стартов бял 1 бр 2.5 метра 3 мм.

ПВЦ ламперията придобива завършен вид, след монтирането на специалните профили за ламперия. Тези материали имат довършителна и предпазна функция. Заедно с лайсни за ПВЦ ламперия, профилите уплътняват ъглите на стени и первази, и извършват преход между различни настилки.


Онлайн магазинът ни разполага с разнообразни профили за ПВЦ ламперия, на много изгодни цени. В каталога ни са налични  задължителните стартови и съединителни профили, профили за външен и вътрешен ъгъл, както и тапетен модел. Те са изработени специално за моделите PVC ламперия в магазина нии са идеалното допълнение към тях. Предложенията в каталога са с размери от 2.5 м. и 3 м. дължина, поставят се лесно и са с отлично качество. 


В комбинация с лайсни за ПВЦ ламперия, профилите изпълняват не само довършителна и защитна, но и декоративна функция. Поставянето на тези материали променя ламперията и затова видът им не е без значение. Каталогът ни съдържа профили за ПВЦ ламперия в бял и бежов цвят, но и модели с леки декоративни елементи. Изборът на профили се определя от вида на PVC ламперията и вкуса на клиента.


Ако харесвате декоративните мотиви, може да разгледате моделите PVC профил “ Версаче “-съединителен и декоративен, с цветна лентичка за украса, както и PVC профил “ Злато “- съединителен и декоративен, в бял цвят, със златиста ивица по средата. Тези модели се комбинират  само с определени видове ламперия, но със сигурност ще придадат екзотична визия на стените ви. 


Ние от онлайн магазин “ Дегрец “ сме наясно какво представлява качествения продукт и затова предлагаме на клиентите си PVC ламперия и профили с отлично качество, и стилна визия.

To Top