Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Тухла сив

0/ 5 (0)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.675 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Ефектът тухлена стена се настани трайно в интериорния декор. Той може да се постигне с помощта на различни декоративни материали – от обикновени тапети до гъвкави плоскости от PE пяна, та чак до любимата ни PVC ламперия. В така изброените материали има известна градация – тя показва здравината и устойчивостта им на механични и атмосферни въздействия. Нашата PVC ламперия сива тухла е здраво и дълготрайно решение за стенна облицовка.

Влагоустойчиво решение за облицоване на стени в бани и кухни

Ламперията Тухла в сиво е влагоустойчива облицовка, която можете да използвате в помещения с висока влажност като кухни и бани. Материалът е създаден да издържи на директно омокряне за продължителни периоди, така че спокойно може да замести плочките като традиционно влагоустойчиво покритие.

Лампериите от поливинилхлорид са лесни за почистване и не допускат образуване на петна. Благодарение на непорестата му структура и синтетичен характер, материалът не позволява образуване на плесен, което го прави подходящ дори за душ зоната в банята. С ламперията, имитираща тухлена стена, можете да покриете дори стените на открити тераси и външни постройки.

Използването на ПВЦ панелите на открито е напълно възможно, тъй като този термопластичен полимер е устойчив на големи температурни разлики и издържа на измръзване. Единственият му минус спрямо керамичните плочки е ниската топлоустойчивост. Не можете да използвате ламперията в близост до отоплителни уреди на твърдо гориво и на места с открит огън, например камини.

Лесна инсталация – не са ви нужни майстори

PVC ламперията има много предимства, едно от които е лесната инсталация - за нея не са ви нужни майстори. Има два метода за инсталиране на такава облицовка – чрез залепяне или монтаж върху предварително изградена обрешетка. По-лесният и удобен вариант е лепенето, като за целта могат да се използват строителни лепила тип течен пирон.

Сивата ламперия Тухла се предлага на цели листи с размери 25 см x 2.7 м х 8 мм – ширина, дължина, дебелина. Материалът може да се изрязва в желаната форма и размер с помощта на остър строителен нож или специализирана техника.

PVC ламперия Тухла сив

18.90 лв.