Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Небе

4/ 5 (52)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.675 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Създайте си усещане за простор и свобода с невероятно красивата PVC ламперия Небе. С нея ще виждате винаги светъл, топъл и безоблачен небосвод, дори когато навън времето е сиво, студено и мрачно. Паната от поливинилхлорид днес дават почти неограничени възможности за декорация на дома, стига да се осмелите да дадете воля на своята фантазия.

Приложение и качества

Ламперията, изобразяваща красива небесна картина може да бъде използвана както самостоятелно, така и в комбинация със стенни панели, върху които е изобразен приятен екзотичен пейзаж. Монтиран на тавана, този детайл придава завършен вид на интериорната декорация. Бихте могли да монтирате страхотната ламперия на всяка стена и таван, където желаете да създадете усещане за открито пространство.

Качеството на този продукт е максимално високо. Лампериите от пвц имат ненадмината здравина и дълготрайност, но най-вече са 100% влагоустойчив облицовъчен материал. В същото време цената му е многократно по-ниска от тази на всички други облицовки и декоративни решения.

ПВЦ ламперията създава отлични хигиенни условия във всяко затворено пространство. Може да се почиства с всички подходящи за материала методи и химични средства, включително позволява дезинфекция, което не е възможно при всички естествени и изкуствени повърхности. Ламперии от PVC намират най-голямо приложение в кухни и бани, където целта е с минимални средства да се създаде приятна и здравословна обстановка.

Ламперия Небе се предлага на цели, фабрично разкроени листи. Размерът на всяко платно е 25 см x 2.7 м, с които се покрива площ от 0.675 кв.м. Дебелината на плоскостите е 8 мм – идеална за изравняване на криви стени и прикриване на дефектни участъци от таваните и стените. За разлика от други облицовки, плоскостите от поливинилхлорид се монтират лесно, бързо и изключително чисто.

PVC ламперия Небе е един висококачествен продукт, изработен с екологично чисти материали. Достъпната му цена и отлични характеристики са причина да го поръчате веднага. Вероятно ще са ви нужни и профили и лайсни от същия материал, затова не забравяйте да разгледате и тази категория продукти. По-разумно и финансово изгодно е да ги поръчате заедно с ламперията.

Вижте още: пвц ламперия за баня

PVC ламперия Небе

18.90 лв.