Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Зелен неон мат

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:3.20 лв.

Ефектно и нетрадиционно – самозалепващото фолио Зелен неон мат ви дава възможност да реализирате нестандартни интериорни проекти. Яркият неонов цвят на модела ви позволява да създадете акцент в съответното помещение, като облепите стена, мебел, врата или друг елемент на обзавеждането. Фолиата с пищни цветове са идеално решение за декориране на детската стая.

Създайте приятно настроение в стаята на малкото си дете

Неоново зелено е чудесен цвят за декорация на детската стая. С фолиото можете да вдъхнете нов живот на стари и захабени мебели, както и да зонирате помещението, декорирайки отделни участъци в различни ярки цветове. Зеленото е специфичен нюанс, но той е също и универсален. Ако очаквате дете, но все още не сте сигурни за пола му, заложете на тази багра и няма да сгрешите.

Матовият финиш на облицовката има не малко предимства. Тя създава приятно кадифено усещане и дълбочина на стаята. Липсата на гланц, който да отразява светлината, прави помещенията по-топли и уютни. Фолиото в неоново зелено е подходящо също за декориране на мебелите в зали за игра, детски центрове, клубове по интереси и др.

Удобно, лесно и евтино решение

Самозалепващите се фолиа си остават най-нискобюджетният вариант за бързо обновяване на интериора. Ако не можете да си позволите да смените мебелировката – променете цвета ѝ, дори през зимата. Вместо да боядисвате, което е сложен, уморителен и бавен процес, облепете вехтите детайли на обзавеждането и ги преобразете за броени минути.

Самозалепващият се гръб прави операцията лека и чиста. Не са ви нужни специални инструменти и особени умения. Всичко, от което се нуждаете, за да поставите фолио е: линия за разкрояване, молив/маркер за отбелязване и ножица за изрязване в желаната форма и размер.

Самата процедура включва премахване на защитната хартия от лепящия гръб и внимателно полагане на фолиото върху съответната основа. Желателно е да се подготвите и с пластмасова шпатула, с която да извеждате навън въздушните мехурчета в процес на лепенето. Зеленото фолио се предлага на линеен метър с ширина 45см.

Фолио Зелен неон мат

3.20 лв.