Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Антрацит черен мат

4/ 5 (11)
  • + -

Опции
* Ширина:3.20 лв.

Фолио антрацит мат е едно чудесно декоративно покритие, създадено в унисон с актуалните интериорни тенденции. С негова помощ ще можете да реализирате множество свои проекти и идеи за реновиране на обзавеждането в своя дом. Филмът се предлага под формата на ролка с ширина 45 см. Посочената цена е за един линеен метър.

Модерен нюанс, който ще преобрази всяко жилищно помещение

Всички нюанси на черното, включително тъмният вариант – антрацит, се настаниха трайно в жилищния интериор. С тази гама от цветове се постига така модерният днес стил „Индустриал”. Ето защо смятаме, че фолио антрацит е перфектният начин да промените изцяло визията на дадено пространство, декорирайки отделни негови елементи.

Фолиото е идеално за обновяване на стари и неугледни мебели, както и за декориране на отделни архитектурни елементи. Матовият финиш на покритието създава усещане за дълбочина на декорираната зона. За разлика от фолиата с гланцово покритие, матовите са по-скоро акцент, отколкото фон на декора.

С този самозалепващ се филм можете да обновите облика на интериорни врати, а също и да промените излъчването на отворени шкафове и етажерки. Високото качество на продукта гарантира дълготрайно запазване на наситения черен цвят, както и на самото покритие. Може да се почиства с влажна кърпа и дори с по-меки и щадящи почистващи препарати. Горещи и остри предмети не е желателно да влизат в контакт с фолиото.

Бързо, лесно и изгодно декориране

Самозалепващите фолиа са една чудесна разработка, която ни дава възможност да реновираме и разнообрзяваме интериора, без да влагаме много пари, да губим ценно време и да цапаме излишно. Именно това е идеята, която стои зад съответната разработка – всеки да може да осъществи собствени дизайнерски проекти.

Самозалепващата основа спестява нуждата от използване на лепила и излишно замърсяване на съответното жилищно пространство. Бързината, с която това фолио се полага върху различни повърхности, е причината за огромната му популярност. С помощта на самозалепващ се декоративен филм можете за много кратко време да промените изцяло различни елементи на обзавеждането, преминавайки от един стил към друг.

Фолио Антрацит черен мат

3.20 лв.