Фолио

Ширина
 • Най-добрият начин за промяна  на интериора - това е самозалепващото фолио за мебели. Огромно разнообразие от модели на разумна цена и добро качество, то  може  бързо да направи старите неща  да изглеждат добре, използва се за  различни видове повърхности като дърво, пластмаса, стъкло, необходимо е само тя да бъде гладка, чиста и суха.  При залепване не изисква специални умения.  Подходящо е за реновиране на всички помещения /всекидневни, спални, кухни, бани и т.н./ Основните модели самозалепващо фолио се делят на: Дървесни, Декоративни, Витражно / за стъкла /, Едноцветни и Ефектни. Фолиото се предлага в три основни размера ширини:  45см., 67,5см., и 90 см. а дължината на ролката е 8 метра.

  Интериорът на всяко помещение се определя до голяма степен от цветовете,  използвани  при създаването му. С помощта на специално самозалепващо фолио за мебели, палитрата и нюансите във всяко помещение могат да се променят толкова често, колкото клиентът предпочита. 

  Харесваното от доста потребители фолио за облепяне на мебели е едновременно красиво и практично решение за интериора на всеки дом, офис, галерия или ателие. Продуктът се поставя и се премахва лесно, и е устойчив на вредни външни влияния. Фолиото е модерен, удобен и евтин вариант за декорация на интериора. Разглеждането на нашия фолио за мебели каталог ще предизвика интереса ви, тъй като разполагаме с богат асортимент от продукти, подходящи за мебели, стени, врати и прозорци. Освен с разнообразие, каталогът ни ще ви впечатли с атрактивната и красива визия на моделите фолио, които сме подбрали специално за вас. 

  Моделите ни лепящо фолио за мебели са подходящи за всякакви видове повърхност и ще ви изненадат със стилните си разцветки и принтове. Галерията в онлайн магазина ни е предизвикателство за всеки ценител на красотата и естетиката. Разцветките варират от класически едноцветни варианти, до сбор от сложни плетеници и мотиви, като се откриват и модели с вид на истински картини. Моделите фолио, подходящи за дърво, са в класическата едноцветна палитра и са с невероятно естествен вид- отпечатването на щампата е направено професионално и, на пръв поглед никой не би предположил, че върху мебелите е поставено фолио. Дървесният мотив е изключително подходящ модел фолио за мебели за кухня, с който кътчето за готвене ще придобие топъл и уютен вид. 

  Витражното фолио е представено от модели с разнообразни цветове и щампи. Белите и сиви нюанси са допълнени от пъстри мотиви и цели картинни композиции, които са чудесно решение за прозорците в детската стая. Атрактивни предложения за детска стая или детски кът, се намират и в категория ‘ Декоративни ‘ в каталога на страницата. Фолиото с приказни герои и цветя ще придадат много свежа и цветна визия на всяко помещение, предназначено за деца. За по-специфичен интериор, като заведение или ателие, или пък, за почитатели на екстравагантните интериорни решения, е предвиден раздел „Ефектни“, в галерията, където има наличност от фолиа за стъкла с ярки цветове и атрактивни щампи. На онлайн адреса ни се намира асортимент от фолио за декорация на мебели, подходящо за всяка повърхност и интериор, което можете да си доставите на много достъпни цени. 

  Фолио за облепване на мебели е практичен и харесван от мнозина потребители продукт. Това е причина за масовото му производство и голямото разнообразие на пазара. Възможността на честа промяна на интериора и лесното постигане на стилна визия е привлекателна оферта.Все пак, понякога времето ни притиска и разглеждането на магазини става невъзможно.  Онлайн пазаруването е все по-модерен и достъпен начин на пазаруване, което спестява много време и усилия, а освен това, предоставя реалната възможност да откриете много по-качествени продукти. Онлайн страницата ни е насочена към клиенти, които са ценители на естетиката и държат на доброто   качество. Предложенията от фолио за мебели онлайн са подходящи за всеки стилен и класен интериор. 

  Цената на продукта винаги има значение за клиента. Качеството на продукта трябва да е първокласно, за да се провокира интерес към някаква много скъпа стока и, все пак, дори и тогава не е сигурно, че ще се стигне до покупка. Онлайн каталогът ни предлага модели фолио за мебели на изгодни цени, които трудно се откриват в други специализирани магазини, съчетани с такова качество на продуктите. 

  Красивият и стилен интериор е дело на клиентите ни, а те знаят, че ние винаги имаме богат асортимент от фолиа, които могат да преобразят всяко помещение. Освен това, предимството ни е в изгодните цени на фолио за мебели, които са достъпни за абсолютно всеки клиент. 

To Top