Фолио

Ширина
 • Фолио 37330
  Фолио 37330

  5.60 лв.

 • Фолио 37368
  Фолио 37368

  5.60 лв.

 • Фолио 61124
  Фолио 61124

  5.60 лв.

 • Фолио 61125
  Фолио 61125

  5.60 лв.

 • Фолио 61126
  Фолио 61126

  5.60 лв.

 • Фолио 61127
  Фолио 61127

  5.60 лв.

 • Фолио 61128
  Фолио 61128

  5.60 лв.

 • Фолио 61129
  Фолио 61129

  5.60 лв.

 • Фолио 61130
  Фолио 61130

  5.60 лв.

 • Фолио 61131
  Фолио 61131

  5.60 лв.

 • Фолио 61132
  Фолио 61132

  5.60 лв.

 • Фолио 61133
  Фолио 61133

  5.60 лв.

 • Най-добрият начин за промяна  на интериора - това е самозалепващото фолио за мебели. Магазин Дегрец ви предлага огромно разнообразие от декоративни фолиа на разумна цена и с добро качество. С тяхна помощ ще накарате старите неща  да изглеждат добре. Фолиото може да се използва за декориране на различни видове повърхности като дърво, пластмаса, стъкло. Необходимо е само повърхността да бъде гладка, чиста и суха.  

  Предимства

  При залепване, фолиото не изисква специални умения.  Подходящо е за реновиране на всички жилищни помещения - всекидневни, спални, кухни, бани и т.н. Основните модели самозалепващо фолио се делят на: дървесни, декоративни, витражно (за стъкла), едноцветни и ефектни. Предлага се в три основни размера ширини:  45см., 67,5см., и 90 см., а дължината на ролката е 8 метра.

  Интериорът на дадено помещение се определя до голяма степен от цветовете,  използвани  при създаването му. С помощта на специално самозалепващо фолио за мебели, палитрата и нюансите във всяко помещение могат да се променят толкова често, колкото клиентът предпочита. Предвид ниските цени, на които го предлагаме, имате възможност да развихрите своята фантазия и творчески порив.

  Харесваното от доста потребители фолио за облепване на мебели е едновременно красиво и практично решение за интериора на всеки дом, офис, галерия или ателие. Продуктът се поставя и се премахва лесно, и е устойчив на вредни външни влияния. Фолиото е модерен, удобен и евтин вариант за декорация на интериора.

  Нашият каталог ще предизвика интереса ви, тъй като разполагаме с богат асортимент от продукти, подходящи за мебелировката, стените, вратите и прозорците в дома ви. Освен с разнообразие, каталогът ни ще ви впечатли с атрактивната и красива визия на фолиата, подбрани от експертите ни специално за вас. 

  Широко приложение в съвременния интериор

  Фолиото, предлагано от нас е подходящо за всякакви видове повърхност и ще ви изненада със стилните си разцветки и принтове. Галерията ни е предизвикателство за всеки естет, ценител на красотата. Разцветките варират от класически едноцветни варианти, до сбор от сложни плетеници и мотиви, като не липсват и модели с вид на истински картини.

  Фолиата ни за дърво, са в класическата едноцветна палитра и са с невероятно естествен вид. Отпечатването на щампата е направено професионално и на пръв поглед никой не би предположил, че върху мебелите е поставено цветно фолио. Дървесният мотив е изключително подходящ модел за мебелите в една кухня, с който кътчето за готвене ще придобие топъл и уютен вид. 

  Витражното самозалепващо фолио е представено в разнообразни цветове и щампи. Белите и сиви нюанси са допълнени от пъстри мотиви и цели картинни композиции - чудесно решение за прозорците в детската стая. Атрактивни предложения за детска стая или детски кът, се намират и в категория „Декоративни” на нашия продуктов каталог.

  Моделите с приказни герои и цветя ще придадат изключително свежа и цветна визия на всяко помещение, предназначено за деца. За по-специфичен интериор на заведение или ателие, както и за почитателите на екстравагантните интериорни решения, е предвиден раздел „Ефектни“. В галерията ни има наличност от фолиа за стъкла с ярки цветове и атрактивни щампи.

  Фолиата за облепяне на мебелни повърхности е практичен и харесван от мнозина потребители продукт. Това е причина за масовото му производство и голямото разнообразие, предлагано на пазара. Възможността на честа промяна на интериора и лесното постигане на стилна визия е привлекателна оферта.Все пак, понякога времето ни притиска и посещението на специализираните магазини става невъзможно. 

  Онлайн пазаруването е все по-модерен и достъпен начин на пазаруване, което спестява много време и усилия, а освен това, предоставя реалната възможност да откриете много по-качествени продукти на по-ниска цена. Настоящата страница на магазина ни е насочена към ценителите на естетиката, търсещи доброто качество.

  Цената на продукта винаги има значение за клиента, но и качеството трябва да е първокласно, за да се провокира интерес към някаква много скъпа стока. Все пак, дори и тогава не е сигурно, че ще се стигне до покупка. Каталогът ни предлага качествено фолио за мебели на изгодни цени, каквито трудно се откриват в други специализирани магазини.

  Красивият и стилен интериор е дело на клиентите ни, а те знаят, че ние винаги имаме богат асортимент от фолиа, способни да преобразят всяко кътче в дома ви и отделно помещение. Освен това, предимството ни е в изгодните цени на всяко наше самозалепващо фолио, които са достъпни за абсолютно всеки клиент. 

  ✅ В миналото съм срещал затруднения с плътното залепване на декоративни фолиа – има ли гаранция за по-здравото залепване на вашите продукти❓


  От качеството на самото фолио и преди всичко от неговата самозалепваща основа зависи дали декоративният филм ще се залепи здраво или ще падне частично / изцяло за кратко време. Ние предлагаме продукти с много добри адхезивни свойства. Има значение и подготовката на основата, обаче. Фолиото трябва да се залепи на много чиста, абсолютно гладка основа. Добре е декоративното фолио да се лепи върху нелакирани мебели. В противен случай е необходимо да се нанесе праймър на акрилна основа.

  ✅ Може ли такова самозалепващо фолио да се залепи върху подови настилки❓


  Не. Фолиата за мебели не са предназначени за подови настилки, защото ако ходите по тях, те много бързо ще се надраскат и скъсат.

  ✅ Може ли прозрачен лак да се напръска върху фолиото, за да му се придаде матов финиш❓


  По принцип това е възможно. Важно е обаче да се вземе предвид дали лакът е устойчив на пластификатори и кои разтворители влизат в състава на в лака. Етанол / изопропанол / вода / бензен са подходящи разтворители.