Едноцветно фолио

Ширина
 • Семпла декорация, но не и напълно игнорираща атрактивността и блясъка – ако смятате, че обзавеждането ви се нуждае от подобен акцент, категорията с едноцветни фолиа в магазин Дегрец е мястото, където ще откриете безброй предложения за облицовка на стените и мебелите си. Защо да предпочетем цветно фолио при декорация? Защото то е многократно по-удобен и по-красив вариант за покритие на повърхностите в интериора, отколкото стандартните тапети, боите и мазилките. 

  Самозалепващите фолиа осигуряват лесно монтиране, почистване и отлепване от всяка плоскост, без проблемни остатъчни следи, избледняване на цветовете, както и риск от скъсване на текстурата. Продуктите в каталога ни са достатъчно здрави, за да гарантират дълготрайна облицовка за интериорното ви обзавеждане. 

  Освен целостта на листите си, те запазват и яркостта на разцветките си, които не се повлияват от химикали, пряко насочени UV лъчи или продължителна експлоатация. Каталогът ни предлага фолиа на ролка с различни размери, като посочената цена е за едни линеен метър. 

  Едноцветната лепенка със страхотен стил 

  Едноцветните фолиа са представени в различни нюанси. Всички техни разновидности са завършени с матово покритие, което придава стил на иначе ярките цветове в каталога. Елегантна облицовка за стени, мебел и врата, листовете фолио от тази категория са сполучливо решение при желание за комбинация на цвят, настроение и същевременно умереност в стила. 

  Голямото разнообразие от нюанси определя широкото приложение на тези декоративни самозалепващи ленти. Подходящо решение са за многобройни типове интериор, а облепването на мебели в ярките им разцветки е смело решение, което създава силно впечатление и провокира нестандартни интериорни решения и комбинации. В селекцията ни е представена почти цялата палитра с цветове, представени в стандартната и в неоновата си версия. 

  Едноцветни 

  Цветното покритие създава настроение, освежава, добавя тонус и така трансформира всяко помещение за броени минути. Добавено като акцент, както и като цялостно покритие върху стена, мебел или предмет, то разрешава няколко основни проблеми в интериорното обзавеждане. 

  На първо място, цветното петно концентрира вниманието, отвличайки го от липсващи елементи в обзавеждането. От друга страна, използването на бели или прекалено тъмни (черни) цветове позволява оптическо разширяване и съответно стесняване на пространството в помещението. 

  Цветовете са много красиви нюанси на основните тонове в палитрата, които ни отвеждат към красивите детски гланцови блокчета. Също така захарно-цветни и лъскави като тях, фолиата ни са прекрасен избор за украса на елементи от детска стая – децата харесват ярките декорации, а те могат да бъдат използвани и с обучителна цел. 

  Заучаването на определени познания чрез любима игра или цвят се запомня по-лесно и е по-дълготрайно, отколкото по стандартните методи. Облепването на детските играчки и учебни принадлежности с фолио е начин за проверка на твърдението. 

  Едноцветни неонови 

  Матираното фолио е налично и в неонови оттенъци. Те са много ярки и открояващи се, затова и са предназначени за точно определени повърхности Неоновият цвят предлага поразителна интензивност в силно осветено помещение, и се вижда достатъчно ясно и при ниска степен на светлина – яркостта на нюансите дава превес над тъмнината, оставяйки приятно светещ отблясък. 

  Цветно фолио за мебели с неонов оттенък ще промени основно всяко помещение, мебели или предмети. Ако заложите на флуоресциращите цветове, трябва да се съобразите, че всяка повърхност с тях се превръща в акцент, а няколко неонови цвята се съчетават трудно.

To Top