Едноцветно фолио

Ширина
 • Семпла декорация, но не и напълно игнорираща атрактивността и блясъка – ако смятате, че обзавеждането ви се нуждае от подобен акцент, категорията с едноцветни фолиа в магазин Дегрец е мястото, където ще откриете безброй предложения за облицовка на стените и мебелите си. Защо да предпочетем цветно фолио при декорация? Защото то е многократно по-удобен и по-красив вариант за покритие на повърхностите в интериора, отколкото стандартните тапети, боите и мазилките. 

  Самозалепващите фолиа осигуряват лесно монтиране, почистване и отлепване от всяка плоскост, без проблемни остатъчни следи, избледняване на цветовете, както и риск от скъсване на текстурата. Продуктите в каталога ни са достатъчно здрави, за да гарантират дълготрайна облицовка за интериорното ви обзавеждане. 

  Освен целостта на листите си, те запазват и яркостта на разцветките си, които не се повлияват от химикали, пряко насочени UV лъчи или продължителна експлоатация. Каталогът ни предлага фолиа на ролка с различни размери, като посочената цена е за едни линеен метър. 

  Едноцветната лепенка със страхотен стил 

  Едноцветните фолиа са представени в различни нюанси. Всички техни разновидности са завършени с матово покритие, което придава стил на иначе ярките цветове в каталога. Елегантна облицовка за стени, мебел и врата, листовете фолио от тази категория са сполучливо решение при желание за комбинация на цвят, настроение и същевременно умереност в стила. 

  Голямото разнообразие от нюанси определя широкото приложение на тези декоративни самозалепващи ленти. Подходящо решение са за многобройни типове интериор, а облепването на мебели в ярките им разцветки е смело решение, което създава силно впечатление и провокира нестандартни интериорни решения и комбинации. В селекцията ни е представена почти цялата палитра с цветове, представени в стандартната и в неоновата си версия. 

  Едноцветни 

  Цветното покритие създава настроение, освежава, добавя тонус и така трансформира всяко помещение за броени минути. Добавено като акцент, както и като цялостно покритие върху стена, мебел или предмет, то разрешава няколко основни проблеми в интериорното обзавеждане. 

  На първо място, цветното петно концентрира вниманието, отвличайки го от липсващи елементи в обзавеждането. От друга страна, използването на бели или прекалено тъмни (черни) цветове позволява оптическо разширяване и съответно стесняване на пространството в помещението. 

  Цветовете са много красиви нюанси на основните тонове в палитрата, които ни отвеждат към красивите детски гланцови блокчета. Също така захарно-цветни и лъскави като тях, фолиата ни са прекрасен избор за украса на елементи от детска стая – децата харесват ярките декорации, а те могат да бъдат използвани и с обучителна цел. 

  Заучаването на определени познания чрез любима игра или цвят се запомня по-лесно и е по-дълготрайно, отколкото по стандартните методи. Облепването на детските играчки и учебни принадлежности с фолио е начин за проверка на твърдението. 

  Едноцветни неонови 

  Матираното фолио е налично и в неонови оттенъци. Те са много ярки и открояващи се, затова и са предназначени за точно определени повърхности Неоновият цвят предлага поразителна интензивност в силно осветено помещение, и се вижда достатъчно ясно и при ниска степен на светлина – яркостта на нюансите дава превес над тъмнината, оставяйки приятно светещ отблясък. 

  Цветно фолио за мебели с неонов оттенък ще промени основно всяко помещение, мебели или предмети. Ако заложите на флуоресциращите цветове, трябва да се съобразите, че всяка повърхност с тях се превръща в акцент, а няколко неонови цвята се съчетават трудно.

  ✅ Защо съществува и едноцветно фолио❓


  Понякога отделни детайли от интериора е най-добре да се облицоват в едноцветен филм, за да се следва стилът на обзавеждането или по други причини. Много от клиентите ни се нуждаят от по-семпли решения за облицоване на мебели и други детайли и ние им ги предлагаме.

  ✅ По-лесно ли се лепи едноцветното фолио, предвид факта, че няма шарки, които да трябва да се свързват при съединяване❓


  Да, при липса на шарки и щампи, е много по-лесно да се свързват отделни участъци, без да се следи последователността на шарките. Освен това при разкрояване няма значение дали се използва дължината или широчината на листа, което позволява да се правят икономии.

  ✅ Може ли фолиото да се използва като фриз за стена❓


  Да, това е възможно върху определени повърхности, но е много по-трудоемко да се разкрояват листата с широчина 45см. Готовите ни фризове се поставят на същия принцип, като се коригира само дължината. Те си остават най-удачният вариант за тази цел.