Витражно фолио / за стъкла /

Ширина
 • От тази страница на онлайн магазин Дегрец можете бързо и по удобен за вас начин да закупите качествено самозалепващо фолио за стъкла на съвсем достъпна цена. Предложенията ни са толкова много, че вероятно ще усложним значително вашия избор.

  Ние държим да предлагаме не само качество, но и разнообразие, за да може всеки посетител на електронния ни магазин да си тръгне с реална покупка и да може да реализира планирания интериорен проект. Вашият дом може да бъде бързо и лесно реновиран и то с минимална сума пари, стига да се насочите към удобните разработки, предлагани на съвременния пазар.

  Уникална разработка с безброй приложения в интериорния дизайн

  Самозалепващото декоративно фолио за стъкла е една сравнително нова разработка. То служи за декорация на различни стъклени компоненти – най-често остъкления на интериорни врати, витрини, стъклени прегради и по-рядко на прозорци. Всеки стъклен орнамент в дома ви ще придобие облика на стилен витраж, а обикновеното прозрачно стъкло ще се преобрази в скъпо и красиво матирано такова.

  Самозалепващо витражно фолио за своите прозорци купуват преди всичко хората, които по някаква причина не използват щори или завеси, но въпреки това искат да създадат известна визуална преграда между себе си и външния свят. С фолиото те могат да направят вътрешността на помещението по-уютна и приятна.

  С лека декорация или ярки пъстроцветни фризове, прозорците във вашия дом ще станат супер оригинални и красиви с минимум разход на средства и усилия. Уникален старинен ефект ще постигнете, ако покриете с фолио за стъкло на достъпна цена витрините на шкафове, бюфети и други мебели в рустик и бароков стил.

  Дори прозрачните вратички на кухненските шкафчета ще придобият допълнителен чар, ако вложите малко повече смелост и развихрите своята артистична фантазия. Изобщо, с изделията от този раздел наистина ще творите, преобразявайки частите, които според вас са скучни, неугледни и захабени.

  Стъклени прегради и врати с голямо остъкление бихте могли да превърнете в истинско произведение на изкуството. Защо да не спестите малко средства, използвайки по-евтиното обикновено стъкло, което впоследствие да направите супер ефектно? В каталога ни ще откриете богатство от декоративни форми и дизайни.

  Огромният избор от лепящо се фолио за стъкла на невероятно ниски цени в магазина ни, ви дава пълната свобода да създавате различни интериорни ефекти. Искате да намалите слънчевата светлина, да си осигурите уединение, да украсите – всичко това е не само възможно, но по-лесно и достъпно, отколкото сте предполагали.

  Защо магазинът ни е идеалното място за покупка?

  Не е необходимо да се лишавате от възможност да превърнете своя дом в най-красивото и стилно място, само защото във вашия град или друго по-малко населено място не се предлагат подобни модерни и супер практични интериорни решения. Благодарение на нашето онлайн присъствие, всеки има достъп до последните съвременни разработки за интериорна декорация.

  Витражното ни фолио за стъкло във всичките му вариации може да се закупи от всяка точка на страната по най-лесния и удобен начин и то на изключително достъпни цени. То само ще намери пътя си към вашия адрес, за да не се налага да полагате излишни усилия. Тъй като държим да ви улесним максимално, ние сме се постарали да ви предложим продукти, с които се работи изключително леко.

  Предлагаме ви различни видове самозалепващо фолио за стъкло, което можете да поставите за броени минути, без нужда от допълнителни лепила, инструменти и други консумативи. Просто трябва да разкроите фолиото спрямо формата на основата, върху която ще го положите, след което премахнете предпазната хартия и го положете внимателно върху която и да е стъклена повърхност.

  Препоръчваме винаги да подготвяте внимателно основата, която ще декорирате. Почистете с леко навлажнена кърпа, за да премахнете полепналата евентуално прах и мръсотия, преди да положите фолиото. Залепяйте върху добре подсушени повърхности, заглаждайки плътно с ръка залепените вече участъци, за да избегнете образуването на грапавини и въздушни мехурчета.

  ✅ Трябва ли да закупя цяла ролка от витражното фолио, за да покрия остъклена преграда в дома си❓


  Не, това не е необходимо. Цената на фолиото е на линеен метър, като стандартната широчина е 45см. Просто измерете площта, която искате да покриете и поръчайте необходимата дължина. Препоръчваме да поръчате поне 1м. резерв, в случай че се наложи да разкроявате декоративното покритие.

  ✅ С какво витражното фолио е по-различно❓


  Витражното фолио се отличава с по-лека и не толкова плътна структура. При някои продукти имаме висока прозрачност, докато други са с плътна покривност и минимална светлопропускливост. Желателно е да изберете внимателно модела, който ще използвате, защото фолиото може да ограничи достъпа на слънчева светлина до помещението и така доста да го затъмни.

  ✅ За какво е подходящо да се използва❓


  Фолиото за стъкло има голямо приложение в интериорния дизайн. С него могат да се облицоват обикновени стъкла на врати, например, за да се създаде илюзия, че остъклението е от армирано стъкло. Освен чисто естетически свойства, фолиото може да се окаже практично решение за временно подобряване състоянието на стъклени елементи с пукнатини и други дефекти.