Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив Мрамор 2

4/ 5 (19)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Сив Мрамор

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Предлагаме ви самозалепващ 3D тапет сив Мрамор 2 – едно превъзходно решение за декориране на всяка свободна стена. Моделът е подходящ за създаване на пространства в оригинален винтидж и Лофт стил. Цената е за един панел с размери: 77 х 70 и дебелина 6мм. За покриване на средно голяма стена ви е нужен малък брой декоративни пана.

Меки, леки и изключително атрактивни

3Д тапетите набират изключителна популярност поради няколко техни предимства. Това е супер лек и лесен за боравене материал, изработен от полиетиленова (PE) пяна. Паната, изработени от екструдиран пенополиетилен се разкрояват и режат с нужната лекота. Тъй като теглото им е минимално, те не натоварват стената и няма риск да се отлепят поради собственото си тегло.

Лицевата част на всеки панел има защитен слой – запечатка, която прави панела устойчив на механични повреди и избеляване на цветовете. Гърбът е покрит с лепило с високи адхезивни свойства. При правилно лепене, паната остават на място в продължение на години. Атрактивният принт, имитиращ сив мрамор, прави този 3D тапет подходящ за различни жилищни и бизнес пространства.

2в1 функция на 3Д тапета

3D тапетите съвместяват две много важни функции – декоративна и практична. От една страна с тях се създават много ефектни имитации на скъпи естествени облицовки, а от друга – те са чудесен вид топлоизолация. Паната от PE пяна могат да послужат като изолационен слой, намаляващ загубата на топлина през стената.

Плътността на панела от 6 мм води и до понижаване на акустичното замърсяване в затворените пространства. Ако поставите тапетите с спалнята, ще намалите драстично нивото на външните шумове – тези, идващи от улицата, и тези от съседите. Тъй като материалът е напълно безопасен и не отделя неприятна миризма, можете да поставите декоративната изолация дори в стаите на децата си.

Лекотата на поставяне ви дава възможност да разкриете творческия си потенциал. Имате възможност да реализирате страхотни интериорни проекти, създавайки илюзията за мраморна стена там, където имате най-обикновена мазилка. Освен всичко, не са ви нужни лепила, така че можете да направите един бърз и чист ремонт у дома.

Самозалепващ 3D тапет сив Мрамор 2

7.90 лв.