Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Стена от мрамор

4/ 5 (16)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Мраморът е камък, който от векове сме възприели като материал, символ на лукса. За жалост, цената на този естествен минерал си остава твърде висока, за да може да се използва от обикновените хора за покриване на големи пространства. Ние ви предлагаме един нискобюджетен вариант на мраморна облицовка. Фототапет „Стена от мрамор” ви позволява да създадете един съвършен визуален ефект.

Идеален вариант за акцентиране и зониране

Големите жилищни и бизнес пространства често се разделят на отделни функционални зони, като за целта дизайнерите използват различни хитрости и прийоми. Един много лесен начин за акцентиране върху конкретен участък от стаята е декорацията на прилежащата стена. Създавайки илюзия за наличие на стена от мрамор, можете да разграничите този участък от помещението като обособено кътче с конкретно приложение.

Фототапетът е подходящ за зоната с меката мебел в хола, но също може да се използва в офис или друго представително помещение за създаване на по-изискан и стилизиран интериор. Бихте могли да залепите мраморното изображение дори в спалнята, с което да си създадете един кралски будоар.

Лесно залепяне от непрофесионалисти

Лепенето на фототапети е задача с по-висока сложност спрямо лепенето на обикновени тапети. Сложността идва от изискването за прецизно сглобяване на изображението. Тъй като при изображението на мраморна плоча нямаме специфичен принт, който трябва да се свърже правилно, степента на сложност при залепяне на фототапета е минимална.

Лекотата на инсталиране на този тапет идва и от минималния брой части. При този модел те са едва четири, като разположението им е вертикално. Дори хора без никакъв опит в лепенето на фототапет ще могат да се справят с мраморната стена, следвайки номерацията, както е отбелязана на снимките към описанието.

За да не губите време и средства в покупката на лепило за залепяне на фототапета, ние ви предоставяме нужното количество напълно безплатно. За да постигнете отлични резултати, напомняме, че подготовката на стената е особено важна. Лепете върху гладка, чиста и суха стена!

Фототапет Стена от мрамор

89.90 лв.