Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 2

4/ 5 (57)

  • + -

5.90 лв.

Материал: PVC

Цвят: бежов Мрамор

Размери: 60 x 30 см x 2.5 мм дебелина.

Само при нас можете да вземете самозалепващ 3Д тапет мрамор 2 на толкова изгодна цена. С този модел ще постигнете онова луксозно излъчване на интериора, каквото имат помещенията, обзаведени с много вкус и пари. Не е нужно да правите сложни ремонти и да се разорявате, облицовайки стените с истински мраморни плочи. Ние ви предлагаме по-лесен, бърз и евтин вариант.

Мраморът – облицовъчен материал, който придава пищност на интериора

Мраморът винаги е бил и ще си остане скъп облицовъчен материал. Не само залежите от този камък са ограничени, но и самото му добиване и обработка представляват сложни и скъпи процеси. Това не означава, че трябва да се откажете от мечтата си да имате стени, облицовани с мраморни плочи.

Нашият 3D тапет Мрамор 2 е чудесна алтернатива на естествения минерал. Той е лек, финансово достъпен и удобен за полагане. За да преобразите напълно което и да е помещение не е нужно да планирате сложни ремонти. Всеки, дори хора без никакъв опит, може да инсталира успешно този вид плоскости.

Благодарение на самозалепващия се гръб, тапетите се лепят бързо и лесно, без професионални умения и инструменти. Конкретният принт е подходящ за хол, спалня и дори за кухня. Местата, където винаги сте искали да имате мраморно покритие, вече можете да облицовате с нашия 3Д тапет. Този вид декоративни панели могат да се поставят и в банята, като е желателно да се избягва директното омокряне в душ зоната.

Бърз монтаж и демонтаж

Можете да залепите голямо количество 3D самозалепващи тапети без чужда помощ за много кратко време. Лекотата на монтажа се дължи на големината на плоскостите, както и на самозалепващия им гръб. В рамките на ден можете да направите леки ремонти с огромна естетическа и функционална стойност.

Тези покрития са не просто красиво декоративно решение. Те имат и висока функционална стойност. С тях ще защитите мазилката от влага и ще повишите нейните топлоизолационни свойства. Дебелината на такъв панел е 6мм, което допринася и за по-добрата шумоизолация на помещението. Тапетите от този вид се свалят също толкова бързо и лесно.

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 2

5.90 лв.