Фототапети с цветя

Размер на фототапета
 • Фототапет Абстракция Орхидеи 1 3D
  Фототапет Абстракция Орхидеи 1 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 2 3D L
  Фототапет Абстракция Орхидеи 2 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 2 3D XL
  Фототапет Абстракция Орхидеи 2 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 3 3D L
  Фототапет Абстракция Орхидеи 3 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 3 3D XL
  Фототапет Абстракция Орхидеи 3 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 4 3D
  Фототапет Абстракция Орхидеи 4 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Орхидеи 5 3D L
  Фототапет Абстракция Орхидеи 5 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция орхидея 1 3D
  Фототапет Абстракция орхидея 1 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция цветя 3D L 2
  Фототапет Абстракция цветя 3D L 2
  Размер: в 254 - ш 184 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бежови Рози 3D L
  Фототапет Бежови Рози 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Беладона
  Фототапет Беладона
  Размер: в 210 - ш 97 см

  29.90 лв.

 • Фототапет Бели рози - винтидж 3D
  Фототапет Бели рози - винтидж 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Магазин Дегрец разполага с категория от изключително разнообразни фототапети цветя, които запленяват сетивата с прекрасните принтове и качеството си на печат. Флоралните акценти и илюстрациите на разцъфнали цветя все още са сред най-актуалните декоративни елементи, които решаваме да поставим у дома си.

  Повечето дами, а и потребителите от мъжки пол са склонни да изберат картина, пано или тапет с цветна градина, макро снимка на цвете, букет или горски пейзаж. Дори и да нямате определено любимо цвете, със сигурност ще оцените красотата на цветните мотиви. Поставени дори и само върху едната стена на помещението, те му придават особена атмосфера и свежест..

  Широко приложение

  Мит е, че те са най-подходящи за стените в дома ни. Истина е обаче, че предлаганите от нас фототапети на цветя ще преобразят домашният ви интериор, като внесат много по-позитивна и предразполагаща атмосфера. Колекцията ни разполага с подходящи сюжети и мотиви за всяка стая. Освен в дневната, спалното помещение, кухнята и трапезарията, те ще изглеждат прекрасно дори и в антрето. Всъщност, поставени там, прекрасните картини  със сигурност ще привлекат много повече гости и приятели към новото ви жилище.

  Визията на модерните фототапети за стена от тази категория са универсално решение срещу временни проблеми, лошо настроение и умора. Понякога апартаментът/ вилата са проектирани по начин, в който не се вписва усещането за уют. Точно те са с най-голяма необходимост от реалистичните ни цветни акценти.

  Красив букет от рози, крехки макове на вятъра, нежни момини сълзи и маргаритки, дръзки лалета или разноцветни орхидеи могат да създадат напълно различна емоция. Затова изборът на мотив е от значение за търсеният ефект. Тапетите изобразяват цветя в много висока резолюция, но те не са естествени, а обработени снимки – пейзажът, слънчевите лъчи, прекрасният залез ли росата върху цветовете са резултат от фотообработка, което ги прави поразително ефектни. 

  Никой посетител няма да откъсне лесно очи от новият ви фототапет цветя. Тези стенни покрития майсторски оптимизират площта в помещението на визуален принцип. Всяка стая може автоматично да се уголеми или смали оптически – огромните пространства лесно стават по уютни и задушевни, ако квадратурата им изглежда по-малка. Разцветките и форми имат основно значение за постигането на такъв резултат.

  Светлите цветове, както и обемните форми, са решение за визуално разширяване. Бели рози, момини сълзи, маргаритки, орхидеи и разцъфнало пролетно дърво се справят прекрасно с тази задача. Посетителите на прекалено обширните пространства пък лесно ще могат да бъдат обединени около една точка от стаята, чрез разноцветен тапет в ярко жълто, червено, лилаво или снимка с няколко монтирани снимки на цветя.

  Изключително лесен монтаж

  Фототапетът са залепва малко по-различно, отколкото останалите разработки за стена. Те пристигат като комплект от няколко елемента (отделни части на картината), които трябва да се комбинират прецизно, за да възпроизведат картината. Сглобяването е изключително важно за крайното качество и излъчване на композицията. По-старите модели максимално затрудняваха този процес, защото повечето фототапети бяха подобие на пъзел от 10-12, а и повече отделни парчета. 

  Нашият каталог разполага с съвременни фототапети, които никога няма да ви изгубят времето с подобни неудобства. Всеки модел е разделен на минималният възможен брой детайли. 6 или 9 части се срещат само при изключително мащабни картини от каталога.  Залепването им е изключително лесно и може да се извърши качествено дори и от малко дете. Така прекрасната снимка се появява върху стената ви много бързо и в прекрасен вид – разминаванията между детайлите не представляват риск.

  Имате ли нужда от модерният тапет - снимка с цвете

  Фототапетите са дизайнерска декоративна приумица. Оказва се обаче, че присъствието ми на стената не е лишено от практическа функция. Вероятно знаете, че те са гореща тенденция в интериорният дизайн, но мислите да ги заместите с картина?

  Никое пано или рисунка не заема  цялото пространство на стената. С покриването на цялата площ те се превръщат в забележителен акцент. Резолюцията и модерната технология на печат върши останалото. Как ви е полезен този факт? Не забравяйте, че освен изключително привлекателни, тези тапети не са толкова покритие за стена, колкото акцент. Знаем че един акцент запълва много липси. Каква е тази във вашата стая?

  Ако обзавеждате апартамент и ще купувате мебели по поръчка,  можете временно да запълните видимата липса с цветен фототапет. Точно флоралните и анималистични мотиви превземат вниманието изключително успешно, отклонявайки го от всички останали предмети в помещението. Същият ефект ще създадат и в новият ви офис, както и в тепърва обзавежданият салон на кафене. Дизайнерският похват  е допълнен и от атмосферата на спокойствие и топлота, която струи от нашите фототапети с цветя.

  Стаите без прозорци са друг повод да се замислите за точно този модел тапети. Естественото осветление липсва и това е достатъчна причина да поставите бели лилии, които ще привличат и пречупват светлината в стаята. Защо не червени рози, ако харесвате по-мрачната атмосфера. Моделите ни са уникално красиви и устойчиви на всякакъв тип въздействия. Освен това, те ще прикрият успешно несъвършенствата върху стените ви, като ги заместят с букети, залези и пролетни градини.

  Тази прекрасна стенна облицовка  е и с изключително изгодна цена. Трудно ще откриете по-приемлива стойност за луксозната дизайнерска атмосфера, която ще получите. Абстрактното изкуство е натоварващо за доста потребители. Те искат нещо семпло, свежо и цветно, което ще гледат с удоволствие, докато не вършат нищо.  И това са нашите фототапети.

  ✅ Как триизмерните фототапети с цветя променят облика на едно помещение❓


  Нашите фототапети с цветя от гамата „Абстракция” се характеризират с триизмерност на изображението. Тоест, флоралният принт е отпечатан по начин, който засилва илюзията за релеф. Въздейства се на усещането за дълбочина, така че даден участък от помещението да се усеща по-различно от стандартната гладка стена. Може да се възприема като изпъкнала или вдлъбната част от интериора.

  ✅ Какъв вид лепила се използват за тяхното залепване – по-различни ли са от лепилата за обикновен хартиен тапет❓


  Тапетите с флорални фото изображения са също на хартиена основа, така че при залепването им се взема предвид не вида на тапета, а този на покритието на основата – мазилка, гипсокартон, дърво, керамика. За да ви спестим излишните главоболия, болшинството от фототапетите ни се предлагат с включено в цената универсално лепило, подходящо за всякаква повърхност.

  ✅ Има ли специфика на залепване при фототапетите – може ли да започна от ъгъла на стената❓


  За повечето хора е логично тапетите и особено отделните части на фототапета да се лепят от ъгъла на съответната страна към средата. Това е обаче погрешен метод, защото при крива стена, ще се измести мястото на следващите елементи. Правилно е да се започава от средата, като с помощта на отвес или нивелир се маркира вертикална линия. Лепенето на фототапет прилича на пъзел, затова препоръчваме да сглобите картината предварително на пода, за да избегнете евентуални грешки.