Цветя

Размер на фототапета
 • Ако търсите фототапет цветя, в нашия електронен магазин ще откриете разнообразие от красиви решения. Флоралните мотиви си остават универсална декорация за всяко жилищно помещение. Едва ли има човек, който не харесва най-изящните представители на флората и който не иска да ги вижда навсякъде у дома си, през всеки сезон, особено ако е откъснат от тях, живеейки в сивата градска джунгла.


  Широк обхват на приложение


  Ако се колебаете какъв фототапет да изберете за дадено жилищно помещение, никога няма да сгрешите ако заложите на красивите фототапети на цветя от нашата колекция. Те са идеално решение за всяка стая в един дом – можете да ги използвате в хола, спалнята, кухнята и трапезарията. Ако домът ви разполага с голямо антре, там също можете да внесете допълнителна свежест с красива стенна картина.


  Гледката, която предоставя един красив фототапет цветя ще съживи дори най-мрачното помещение. Има стаи, в които дори най-изтъкнатият интериорен дизайнер е неспособен да внесе топлина и уют, и именно там флоралните мотиви са най-удачното решение. Пищен букет или дори само едно деликатно цвете ще внесат топлина в стаята и ще изпълнят функцията на акцент, насочвайки вниманието към конкретната стена в помещението.


  Чудесните фототапети цветя могат оптически да увеличат площта на помещението, както и да направят твърде големите стаи визуално по-компактни и уютни, в зависимост от основния акцент при цветовете. Можем да ви предложим тапети с букет бели лалета, рози, маргаритки и орхидеи, които ще освежат и уголемят оптически по-малките стаи, както и да ви снабдим с красива стенна декорация в ярко червено, лилаво или с преобладаващ зелен цвят.


  Максимално лесно поставяне


  Лепенето на фототапети не е съвсем проста задача, тъй като при тях правилното свързване на отделните компоненти е от ключово значение за облика на цялата композиция. Фототапетите от миналото правеха задачата изключително трудна, тъй като дори най-простият фототапет се състоеше от голям брой отделни части.


  При нашите перфектни фототапети с цветя лепенето е максимално опростено. Различните модели се състоят от минимален брой компоненти, като единствено при най-мащабните ни флорални фототапети, отделните части надхвърлят 6 или 9 броя. Това прави свързването на цялостната композиция значително по-лесно, което пести време и дава гаранция за по-добър краен резултат.


  Кога са изключително необходими флоралните фототапети?


  Фототапетът е средство за разкрасяване на стените, но в редица случаи той може да се превърне и в необходимост. Все повече интериорни дизайнери прилагат малка хитрост, като ги поставят върху стените в зоните, обособени като празно пространство. Вместо да струпвате голямо количество мебели, с цел да запълните празнините, просто поставете красив фототапет  с пищни цветя и ще постигнете отличен баланс в обзавеждането, като същевременно ще внесете уют и спокойствие.


  Стаите, страдащи от недостиг на прозорци също се явяват спешен случай, при който фототапетът е реална необходимост. Защо именно фототапети с цветя ли? А защо не? Те са красиви, непреходни и харесвани от всички. Могат да паснат чудесно както в дневната, така и в хола, кухнята, спалнята и дори в коридора.


  Фототапетите с красиви цветя са най-евтината стенна декорация и най-успешната при нужда от създаване на приятна атмосфера. Не всеки харесва сюреалистични картини и модерното изкуство, но всички ние харесваме цветята и никога няма да се уморим да ги съзерцаваме.

To Top