Фототапети

Размер на фототапета
 • Фототапет Стена Графити
  Фототапет Стена Графити
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция - сребро 3D
  Фототапет Абстракция - сребро 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция в сиво 3D
  Фототапет Абстракция в сиво 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Винтидж стена 3D
  Фототапет Абстракция Винтидж стена 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Въртене 3D
  Фототапет Абстракция Въртене 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Диамант 3D
  Фототапет Абстракция Диамант 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция злато 3D L
  Фототапет Абстракция злато 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция злато 3D XL
  Фототапет Абстракция злато 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Абстракция квадрати 3D
  Фототапет Абстракция квадрати 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция лилав диамант 3D
  Фототапет Абстракция лилав диамант 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция Лилава 3D
  Фототапет Абстракция Лилава 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Абстракция листа 3D
  Фототапет Абстракция листа 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Свежестта в дома ви може да се появи неочаквано с красив фототапет от магазин “Дегрец“. Каталогът ни разполага с невероятно атрактивни фототапети за стена – прекрасен избор за дома, офиса и заведението ви. Красив пейзаж, изображения с цветя и плодове, имитация на естествена облицовка или въздействаща 3D картина ще внесат уникален акцент във всяко пространство, където бъдат поставени.

  Предимствата от изборът на фототапети за стая се коренят далеч извън прекрасната им визия. Те уголемяват оптически пространството в едно помещение и поне визуално разрешават проблемът с недостатъчно просторните стаи и малките пространства, което е особено полезно качество за интериор на заведение.

  Фотографското качество превръща нашите фототапети в невероятни емоционални стимулатори – те са способни да погълнат вниманието ви до степен, че да ви пренесат мислено в напълно различната обстановка на отпечатаната картина. Тези фотопринт тапети за стени са с вид на красива картина. Наситените цветове гарантират моментална стимулация на настроението, от което всеки втори човек се нуждае след напрегнат график с поредица от неочаквани неприятни изненади.

  С влизането у дома ви посреща прекрасна феерия от нюанси, които моментално понижават нивата на стрес и умора. Ако изберете фототапет за спалня, имате възможност и да се събуждате в подобна обстановка. Освен лечител срещу рутината и едноцветното ни ежедневие обаче, специално селектираните ни  фототапети са на удивително изгодни цени.

  Странно ли е, че фототапетите са винаги актуални

  Прекрасните фотографски тапети за стена с достъпни цени са винаги модерни и причината не е само в свежите цветове и майсторският принт. Разбира се, фактът че модерните варианти при тези стенни покрития се променят и отпечатват във все по-висока резолюция, с красиви и ясно различими нюанси, които създават образ с поразително реалистична визия. Това е още по-осезаемо при моделите с триизмерен печат.

  Ако ви е необходим силен акцент за дневна, офис или кабинет, най-лесният начин да го постигнете е с 3D фототапет за хол. С него не ви е необходим никаква друга декорация, така че можете да сведете до минимум останалите детайли в обзавеждането. Автентичните пейзажи и абстрактни мотиви ще разтоварват и предразполагат вас, гостите и бизнес партньорите ви, а реалистичните имитации на камък, тухла или тапет пресъздават скъпата настилка в най-дребните й детайли. 

  Качественият фототапет с цена, приемлива за всеки средностатистически гражданин, се отличава именно с умението си да оформя ярка обстановка. Пазарът предлага принтове за всяко помещение, които успешно създават релаксиращо, освежаващо или ободряващо настроение. Избере в зависимост от това, дали търсите фотографски тапети за спалня или за помещенията, където посрещате приятелите си.

  Приложение

  Първото пространство, където се сещаме че са ни необходими тези гланцови декоративни картини, е дневната стая, наричана още гостна. Освен фототапети за хол обаче, производителите разработват продукти за всяко помещение в дом или заведение. Каталогът ни предлага модели с анимационни сюжети и приказни герои, които са най-честият избор за стаята на малките хора и са прекрасен избор за детска градина.

  Кухнята ви също ще изглежда в пъти по-приветлива, ако поставите някой от ефектните фотопринт тапети за кухня с тематични принтове. С тях имате възможност да я разширите оптически, и дори да откриете подходящ интериорен заместител на липсващият прозорец.

  Спалнята е другото пространство в апартамента, където прекрасните изображения заеха място още отпреди години. Те откриват решение за всеки архитектурен, пространствен или цветови проблем в тази стая – могат да разширят тясната квадратура, да създадат оптическа илюзия за по-голям процент естествена светлина, както и да успокоят сетивата ви след напрегнат ден.

  Освен  че се отличават с изкуството на интериорният дизайн - визуално да прекрояват пространства, нашите фототапети за спалня са с цени, не по-малко привлекателни от цветният принт върху тях. Поръчката от нас ще ви спести значителни разходи.

  Какво ще откриете при нас

  Категорията на електронният ни магазин представя огромно разнообразие от фототапетни декорации с цена, много по-ниска от стойността на дизайнерското умение, качествените материали и функционалността на тапетът. Снимките са принтирани с най-актуалната технология на печат и висока резолюция, което означава две неща – невероятно красиви образи с висока детайлност на всеки пиксел, както и устойчивост на хартията и цветните мастила.

  Модерните технологии спестяват изработката в голям брой парчета, които трябва да се напасват при залепване. При новите модели те са по-малко, което улеснява поставянето им. Каталогът ни предлага фототапети онлайн с всеки тип изображения, предпочитани в интериорния дизайн.

  Оттук можете да обзаведете всяко помещение, избирайки абстрактна картина, екзотичен пейзаж, забележителност от най-известните градове в света, флорални мотиви, цветя и животни в макроснимки, както и разнообразни мотиви от анимационни филмчета. Всеки вариант се предлага в разнообразни размери. Отговорност на клиентът остава да се насочи към подходящата дължина и височина за стената, която ще бъде “облечена”. За разлика от много магазини за фототапети, ние предлагаме всеки свой продукт с обозначени точни размери, което ви спестява рискът от грешна поръчка.

  Идеалната декоративна снимка за стена вече е реалност. Ще се убедите в това, когато разгледате селекцията ни евтини тапети с фотографски принт в прекрасни ярки десени. Широката ни гама продукти е винаги в наличност, така че можете да ги получите в съвсем кратък срок. Предложенията ни включват и продукти от винил, които се отличават с дълготрайна експлоатация, влагоустойчивост и защита срещу скъсване, които и се почистват изключително лесно.

  ✅ Какво лепило е нужно да се използва при залепяне на фототапет❓


  Фототапетите са стенни картини, отпечатани върху хартия. Макар съвременните изделия да имат защитно покритие, основата им продължава да бъде на базата на хартия, което означава, че за залепяне се използват същите лепила, с които се залепят обикновените симлекс тапети. За ваше удобство, към голяма част от нашите фототапети е добавено безплатно лепило, което ви спестява излишни грижи и притеснения.

  ✅ Как да избера фототапета, така че и изображението да ми харесва, и размерът му да отговаря на този на стената❓


  В категорията е предоставен удобен инструмент за филтриране на продуктите по размер. Маркирайте размера, който ви е нужен и търсачката ще ви представи всички наши фототапети с подходяща за вашето пространство големина.

  ✅ Какви са характеристиките и качеството на вашите фототапети❓


  Всички наши фото тапети са отпечатани върху нетъкана хартия с най-високо качество. Хартията е подсилена с найлонови влакна, което прави тапета стабилен, дълготраен и устойчив на избеляване. Това означава също, че лепилото може да се нанася директно върху стената, което прави инсталирането на отделните части много по-лесно.