Фототапети

Размер на фототапета
 • Ако искате да внесете свежест в дома си, да се потопите на красиво място сред природата или да си подарите уникалната гледка може да го постигнете с красиви фототапети. Те ще създадат усещане за по-голямо пространство в стаята ви, ще ви пренасят на друго място в зависимост от изображението на фототапета, ще ви предадат различна емоция свежест и настроение в стаята.


  Чудесните ни фототапети за стена на супер достъпни цени ще ви позволят да внесете глътка свеж въздух в сивото си ежедневие. Безброй красиви картини ще радват очите ви и ще създават ведро настроение, което ще контрастира с напрегнатия график, който и вие вероятно сте принудени да следвате. Събуждайки се от сън и прибирайки се у дома след ден, изпълнен с напрежение, вие ще можете да се пренесете на красиво, тихо и зареждащо батериите място.


  Защо фототапетите не излизат от мода?


  Атрактивните фототапети, независимо на какви цени се предлагат никога няма да излязат от мода. Съвременните разработки при тази група стенни декорации претърпяха драстични промени, благодарение на които отпечатването е по-качествено, цветовете по-ярки и дълготрайни, а картините – по-живи и впечатляващи от всякога.


  С един ефектен 3D фототапет за хол можете да впечатлите всеки посетител в дома си, както и сами да се радвате ежедневно на живописната гледка. Огромно предимство на добре изработения фототапет е способността му да създаде конкретна атмосфера. В зависимост от избраната от вас картина, вие можете да въздействате на психиката успокояващо, ободряващо или да създадете илюзията, че се намирате на екзотично място.


  Приложение


  Ние не предлагаме единствено фототапети за хол, а безброй удачни решения за всяко жилищно помещение. Детската ни серия с приказни герои ще ви помогне да направите детето си щастливо и да го накарате да обикне собствената си стая повече от всякога. Предлагаме също богат избор от фототапети за кухня с тематични за целите на помещението картини, както и такива, които ще я направят оптически по-просторна, особено ако решите да създадете илюзия за прозорец там, където такъв липсва напълно.


  Спалнята е друга жилищна стая, в която огромните стенни картини се настаняват трайно. При нас ще намерите оптимален избор от фототапети за спалня, част от които са идеално решение за малки помещения с оскъдно количество слънчева светлина. Способността на правилно избрания фототапет за спалня да изменя визуално геометрията на помещението и да въздейства приятно на сетивата е несравнима дори с най-скъпата и стилна мебелировка.


  Какво ви очаква в този раздел?


  В тази категория на електронен магазин за тапети Дегрец ще откриете богата гама евтини фототапети с отлично качество и висока естетическа стойност. Отпечатани по най-модерна технология, картините са невероятно реални и радват с красивото си съдържание, дори гледани от съвсем близко разстояние. Благодарение на иновативните техники на отпечатване, нашите фототапети се състоят от минимален брой компоненти, което улеснява значително тяхното поставяне.


  Като облик и приложение в интериорния дизайн, можете да избирате между: пейзажи, цветя, животни, панорама, градски изглед и широк спектър картини на детска тематика. Различните тапети се предлагат в различен размер, като е изключително важно да съобразите площта на стената, върху която ще поставите закупения от нашия магазин фото тапет. Предлагаме изделията, категоризирани спрямо техния размер на височина и ширина, с което целим да ви улесним и спестим неприятни грешки.


  Ако търсите идеалния фототапет на изгодна цена, при нас със сигурност ще го откриете. Поддържаме в наличност цялата гама продукти, така че да имаме готовност да ви доставим бързо предпочитаното стенно украшение. Сред чудесните ни фототапети ще откриете и модели от винил, с невероятна дълготрайност, висока устойчивост на намокряне и механични въздействия, които можете да почиствате често.

   

To Top