3D Самозалепващи тапети

Цветове
Шарка
 • 3D Самозалепващ се тапет е нов и изключително модерен начин за декорация на стени. Изработен е от PE пяна като основен материал. Изработва се в стенен стикер с естествен ефект на тухла или друг декор. Един лист е с тегло около 200 гр., а размерите са както следва:

  • 77 * 70 см и 6 мм дебелина
  • 70 * 70 см и 6 или 8 мм дебелина
  • 60 * 70 см и 8 мм дебелина
  • 60 * 60 см и 10 мм дебелина

  Характеристика на продукта:

  • Самозалепващите тапети са изработени от 3D мека пяна, която не позволява на децата да се нараняват и могат да се почистват с мокра гъба.
  • Безопасен и екологичен, нетоксичен и без мирис, подходящ за всяко помещение.
  • Реалистичен 3D ефект на естествени тухли, модерен и съвременен стил.
  • Многообразен начин на поставяне чрез произволно подреждане на елементите и всевъзможни начини за декориране на помещението.
  • 3D тапетите са лесни за поставяне. Може да се изрязват по ваш избор (чрез ножица или макетен нож)

  Повече информация за продукта може да получите, като прегледате видеата по-долу:

  Видео 1:

  Видео 2:

  Онлайн магазин Дегрец ви дава възможност да се докоснете до последните разработки в интериорния декор. Добре дошли в категорията, представяща невероятно разнообразие от самозалепващи 3D тапети. Тук ви е предоставен възможно най-изгоден и удобен начин да декорирате стените на всяка стая в уютния си дом, създавайки ефект на тухлена стена, каменен зид, а защо не и мраморна облицовка?

  Релеф, който не наранява

  Релефните облицовки от камъни, гранитогрес и мрамор имат изключително луксозно излъчване. Стените, облечени в такъв материал придобиват много елегантен вид. От пръв поглед става ясно, че в изграждането на интериора са похарчени купища пари. Ние предлагаме на всички, които не разполагат с неограничен бюджет за обзавеждане на дома едно супер рентабилно решение – релефни самозалепващи тапети.

  Релефът на облицовката се постига посредством полиетиленова пяна, оформена така, че да изглежда като истински строителен материал – камък и тухла. Какво знаем за полиетилена? Вероятно най-важната му характеристика е пълната му водоустойчивост. Стенното покритие от въпросния вид може да се мие и мокри спокойно, без риск за тухлената / дървена основа отдолу.

  Нашите триизмерни самозалепващи се тапети са не просто изумително красиви. Те придават невероятна мекота на стената, върху която са поставени. Ако имате палави малчугани, които обичат да тичат и играят, с тази декорация всеки удар поради невнимание ще бъде единствено забавен. Болката и травмите, причинени от твърдите облицовки, тук са напълно изключени.

  Можете да се справите с полагането му абсолютно сами

  Тапетът е приет за облицовъчен материал, който всеки домашен майстор може сам да постави. Истината е, че хартиените облицовки изискват значителна прецизност, чувство за симетрия и не малко сръчност. За да бъдат монтирани, са нужни лепила с различна основа и консистенция, в зависимост от вида на тапета – винил, PVC, хартия и т.н.

  Предимството на иновативните самозалепващи тапети се състои не само в достъпните им цени, но в лекотата на полагане. С тях си спестявате парите за лепила и четки за обмазване, а също и време, което често е най-оскъдният ни ресурс. Полагането на тапетите от PE пяна е лесно като детска игра. Благодарение на адхезивната им основа за много кратко време могат да се покрият големи участъци от вътрешните помещения.

  Материалът полиетилен е изключително лесен за разкрояване. Платната могат да се изрязват и оформят с помощта на ножици, а също и с макетен нож. Единичните листи са с размери 77 х 70см. Могат да се полагат в хоризонтална или вертикална посока по желание. Съединяването на елементите би могло да се направи по стандартен начин - с плътно долепване на плоскостите една към друга, както и чрез вграждане, като се изрежат отвори, посредством които да се изпълни съединяването.

  Начинът на залепяне на релефните самозалепващи тапети за стена е максимално опростен. Нужно е само да отлепите внимателно предпазната лепенка и да положите елемента от обмазаната с лепило страна върху стената. С леко притискане ще помогнете на тапета да легне плътно и здраво върху основата. Не се притеснявайте от евентуално нараняване на облицовката. Тя е плътна и много устойчива на натиск.

  Без токсични емисии и неприятна миризма – идеални за спалня и детска стая

  Някои видове облицовъчни материали от пластмаса съдържат токсични съставки, а други, макар и безопасни, отделят неприятна миризма в помещението, в което са поставени. Тези свойства правят въпросните продукти неприложими в определени жилищни стаи като спални и детски стаи. Съвсем различен е случаят с най-новата разработка – 3Д тапети от пяна.

  Полиетиленът е нетоксичен и напълно безопасен полимер, използван дори за опаковка на хранителни продукти. Той не отделя никакви миризми, така че използването му в стаи за сън и почивка е абсолютно удачно. Нещо повече – напълно разумно е да покриете стените на детската с такъв вид тапет, за да предпазите детето си от нараняване, ако тепърва прохожда или пък се движи прекалено уверено, без да внимава.

  В каталога ни ще откриете чудесни 3Д самозалепващи тапети в свежи цветове, с които ще внесете свежа нотка в личното пространство на детето си. Разполагаме с модели тип Тухлена стена, обагрени в синьо, жълто, розово, зелено и в оранжев цвят. Изборът ви може да се съобрази с пола на детето, както и с нуждите на стаята – по-светъл нюанс за допълнителен визуален просто, например.

  Отлична термо и шумоизолация

  Всеки модел самозалепващ 3D тапет притежава уникални изолационни свойства. Елементите са с голяма плътност от 6мм, благодарение на което имат способността да изолират дадено пространство от външните шумове и неблагоприятни температури. Самата текстура на профилите е топла и приятна на допир. Пълна противоположност на стандартните мазилки и декоративните облицовки от хартия, керамика и PVC.

  Разумно е да заложите на самозалепващ тапет от PE пяна, ако искате да подобрите енергийната ефективност на дома си. Разходите ви за отопление през зимата и климатизация през лятото ще спаднат значително, поради невъзможността външните температури да се отразяват на тези в затворените пространства. Помислете за този вариант в случай че имате стаи със северно изложение и няколко външни стени.

  Почистването е напълно възможно

  Трудно, а понякога дори невъзможно е да се поддържа високо ниво на хигиена, когато дадена стена е покрита с обикновена мазилка или с хартиен тапет. Съвсем различно стоят нещата обаче с триизмерните самозалепящи се тапети от полиетилен. Благодарение на пълната им водоустойчивост, те са отлично решение за кухненския гръб, а защо не и за банята.

  Материалът, от който са изработени не се поврежда нито от водни пръски, нито от директно намокряне. Същевременно залепянето им е изключително плътно и здраво. Вместо да планирате скъп и сложен ремонт на банята, е по-удачно просто да залепите този вид декорация върху старите и неугледни фаянсови плочки.

  Почистването би могло да се изпълни по различен начин – с мека гъба и почистващ препарат, както и с влажна микрофибърна кърпа. Можете директно да измиете стените със струята на подвижния душ, в случай че облицовките са поставени в баня. В този раздел на електронния ни магазин е представено едно универсално решение, подходящо за всяка от стаите в дома ви.

  Не отлагайте повече дълго планирания ремонт

  Отдавна планирате ремонт на своето жилище, който по финансова или друга причина все не може да се изпълни? Е, с прекрасните и супер функционални самозалепващи тапети за стени не са ви нужни нито солидни финансови средства, нито строителна бригада, за да превърнете дома си в едно уютно, модерно и приятно за живеене място.

  Не са ви нужни почти никакви инструменти, за да залепите меките и плътни 3D самозалепващи тапети. Нуждаете се единствено от вкус и творческа фантазия. Възможните проекти с този облицовъчен продукт са многобройни. Ние от онлайн магазин Дегрец ще ви съдействаме във всеки етап от покупката – от избора на модел до доставката, за да създадете един уникален, луксозен интериор.

  ✅ Имат ли конкретно предназначение релефните декоративни тапети❓


  3D паната са универсално решение с много широко приложение в жилищния и не само интериор. Те могат да се поставят във всяко жилищно помещение, както и в открити пространства като тераси, веранди, около входната врата на къща и т.н. Тъй като са изработени от екологично чист, не-токсичен материал, са подходящи и за детски стаи, а благодарение на пълната им влагоустойчивост, могат да се използват за облицоване на стените в кухни, бани, приземни и мокри помещения.

  ✅ Има ли специфична технология на монтиране на триизмерните тапети❓


  3D тапетите са вероятно най-лесно приложимият декоративен елемент в обзавеждането. За поставянето им не са нужни нито особени умения, нито пък специални инструменти. Единственото, което вероятно ще ви бъде нужно, е макетен нож или подходящи ножици, в случай че е нужно да разкроявате паната. След това идва лесната част – основата се почиства добре и се подсушава, след което защитната лепенка на всяко пано се премахва и то се полага с леко притискане върху съответния архитектурен елемент – стена, преграда и т.н.

  ✅ Релефът на тапетите затруднява ли почистването❓


  Макар да притежават автентичен релеф, триизмерните пана са изключително лесни за почистване. В зависимост от степента на замърсяването им, можете да подходите по различен начин – да забършете праха с леко влажна кърпа, да почистите основно с препарат, поставен в спрей-пулверизатор, като опръскате директно, или да измиете изцяло с маркуч или подвижния душ.