Продуктът беше добавен в кошницата

Лепило за тапети Супер Макс 200 гр.

4/ 5 (48)
  • + -

3.80 лв.

Лепило Супер Макс /на основа КМЦ/Предназначение: За лепене на леки, миещи и тежки тапети до 7-9 ролки в зависимост от вида на тапета.

Свойства:

  • бързоразтворимо
  • за всички видове тапети
  • има висока лепяща способност дължащо се на специални полимери
  • не оставя петна
  • предотвратява възникването на мухъл
  • устойчиво на вар и цимент
  • безопасно за околната среда
  • Опаковка от 200 гр.

Супер Макс е универсално лепило, съвместимо с всички видове хартиени тапети. Покритията, които могат да се залепят с конкретния продукт варират от най-леките, до по-плътните и тежки миещи се модели. С висока адхезивна способност и на невероятно ниска цена, този продукт ви гарантира винаги отлични резултати при обновяване на интериора във вашето жилище.

Характеристики и свойства

Super Max е лепило на базата на КМЦ. Това е специална високоразтворима карбоксиметил целулоза в прахообразна форма, която се разтваря бързо и без образуване на твърди частици. За разтворител се използва хладка вода, в съотношение, посочено от производителя. Лепилата, базирани на карбоксиметил целулоза имат изключително добри лепящи свойства, поради което са широко използвани при лепене на всякакви видове тапети и други стенни облицовки.

Една опаковка от 200 гр суха лепяща субстанция е напълно достатъчна за залепване на 7 – 9 ролки, в зависимост от вида на използвания тапет. Желателно е да се следват указанията за разреждане на лепилото според вида на тапетите, които предстои да бъдат залепени. По правило за по-тежките видове се използва по-концентрирана лепилна смес.

Универсалното лепило Супер макс е устойчиво на варови и циментови разтвори, тоест, не се разтваря и абсорбира от тях. В същото време лепящата смес предотвратява формирането на плесени, гарантирайки по този тази начин максималния период на използване на положената стенна облицовка. Особено подходящо при ремонти на приземни помещения и такива с повишени нива на влага.

Ремонтите, изпълнени с помощта на лепилото на марката Дегрец са с по-високо качество и естетически перфектно изпълнени. Лепилата от такъв клас не оставят петна, което улеснява почистването и привеждането на ремонтираните помещения в годно за обитаване състояние. Този продукт е подходящ за лепене на хартиени, винилови и други влагоустойчиви тапети, както и за всички съвременни фототапети.

В случай че срещате затруднения в изчисляване на нужното ви количество лепила, обезателно се консултирайте със специалист или се обърнете за помощ към нашите продавач-консултанти.

Лепило за тапети Супер Макс 200 гр.

3.80 лв.
To Top