Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава МакКуин Светкавицата 3

0/ 5 (0)

  • + -

44.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 40 см х ширина 60 см

Пана в комплекта: 1 част х 40 х 60 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Ако в стаята на вашето дене няма място за голям фототапет на детска тематика, то изборът ви за декориране на стените по никакъв начин не е ограничен. Страхотната картина канава МакКуин Светкавицата 3 е чудесно решение за освежаване на интериора на детската стая. Тя може да се използва самостоятелно или в комбинация със забавните ни детски стикери.

Едно пано – лекота на използване

Голяма част от нашите картини канава са съставени от 3 или 5 части. Те са изключително ефектни, но в същото време изискват допълнителна прецизност и предварително планиране преди поставяне. Детската картина с МакКуин Светкавицата от анимационния блокбастър „Колите” не би могла да ви затрудни по никакъв начин.

Картината се състои от едно единствено пано, което просто трябва да се окачи на произволно избрано място. Големината му е 40 х 60см. Това е една от по-малките ни картини, защото знаем, че в детската стая рядко може да се осигури по-голяма свободна площ, върху която и да е стена. Компактният размер на паното ви дава възможност да украсите стаята на детето си така, че в нея да му бъде приятно.

Колорит, създаващ ведро настроение

МакКуин е един от любимците на милиони момчета по света. Той е спортна червена кола, която трябва да присъства във всяка момчешка стая. Картината ще внесе колорит в помещението и ще създава приятно настроение у неговия основен обитател. Детето ви ще се гордее с ефектната декорация пред своите приятелчета, когато му идват на гости.

Картините, отпечатани върху канава имат множество предимства по отношение на визия и качество. За отпечатване на изображенията е използван високотехнологичен пълноцветен печат, осигуряващ яркост и дълготрайност на цветовете. Канавата представлява текстилно платно, опънато върху 3см МДФ рамка. То не отразява светлината, както гланцираната хартия и по този начин дава по-добра визуализация.

Картините канава могат да се почистват с влажна кърпа, без риск от избеляване на цветовете. Ниската цена на продукта е причина да не се отказвате от красотата и колорита, от който детето ви се нуждае.

Картина Канава МакКуин Светкавицата 3

44.90 лв.