3D Стикери за стълби

 • Замисляли ли сте се колко ефектно ще изглеждат вътрешните стълби у дома ви, украсени с ефектни стикери за стълбище? Стикерите от този тип са своеобразен тип облицовка, която покрива стъпалото двустранно. Лесното поставяне и отстраняване ги превръща в изключително удобно покритие, което можете да подмените лесно по всяко време. Разнообразните цветове и дизайнерската визия им придават декоративна функция. Те са покритие, което освежава стълбищните елементи и създава в съвсем нов стил за тази част от интериора.

  Защо да облицоваме стълбището

  Лепенките за стъпала създават силен акцент в интериора. Независимо от разположението на стълбите, самозалепващата облицовка го откроява и придава по-цветен, свеж или напротив – по-елегантен изчистен стил. Правилно подбраният графичен дизайн ще извърши чудеса с пространството.

  Стилната декорация може да е единствената ярка или единствената фигурална композиция в помещението. Във всички случаи, тя няма да остане незабелязана и ще създаде ефект почти на послание. Подберете внимателно посланието за дома си, за да се превърне в декорация, която ще ви радва задълго.

  Стълбищната зона понякога е осеяна с дребни несъвършенства, резултат от механично износване или травми от тежки предмети. Красивите лепенки прикриват напълно тези недостатъци, а плътната еластична материя е прекрасна защита срещу бъдещи дефекти. Тя не се надрасква, къса и разлепва, така че е прекрасен избор за уплътнител на стълбищните повърхности.

  Изцапването, което е най-често срещаният проблем в този участък, също е ограничено от специалното гланцово покритие на лепенките. То е устойчиво към влага, петна и силни индустриални и почвени замърсители, които се премахват лесно след обикновено избърсване – с влажна кърпа/гъба.

  Спестете си доста усилия в почистването на ламинат или мека настилка, която абсорбира двойно повече прах и мръсотия – прекрасна среда за микроорганизми! Облицовайки всяко стъпало с красивите лепенки, вие получавате повече чистота за целият си дом.

  Стъпване върху 3D илюстрации

  Магазин Дегрец предлага богата селекция стикери за стълби с различна разцветка и дизайн. Сред продуктите се срещат красиви природни пейзажи от различни части на света, абстрактни и символични картини, винтидж мотиви и  ярки разноцветни багри. Стикерът е в няколко части с еднакви размери всяка, които се залепват върху стъпалото, оформяйки релефно изображение върху цялата площ на стълбището.

  Триизмерният печат придава уникална реалност на образът. Той е основното предимство на тези облицовъчни продукти. С тях можете да създадете приказен ефект тип “влез в образа”, който изглежда невероятно реален. Поддръжката им е изключително лесна – ръчно почистване с навлажнен плат и мек препарат. Поставянето им е върху идеално почистена и гладка повърхност.

  ✅ Има ли тънкости при залепването на стикерите върху стълби❓


  Както при всяка декорация на дома, и при лепенето на стикери върху стълбища има специфични особености. Едно от изискванията е стикерите да се полагат върху добре почистени и сухи повърхности. Не отлепяйте цялата защитна хартия на гърба, а я махайте постепенно, като заглаждате залепения участък с ръка. Това ще предотврати образуването на въздушни мехурчета.

  ✅ Мога ли да облепя стълбите непосредствено след тяхното лакиране❓


  Нашият съвет е да изчакате няколко седмици до пълното изсъхване на лака. Така ще избегнете прегъване на декорацията и разместването ѝ в процес на експлоатация. Недобре изсъхналият лак създава риск при отлепяне на стикерите част от хартията да остане върху лакираната повърхност.

  ✅ Могат ли стикерите да се мият❓


  Да, но без обилно намокряне и без да се използват агресивни химични средства за почистване. Материалът ви позволява да постигнете високо ниво на хигиена, като забършете декорацията с леко влажна кърпа. Не е желателно да се използват четки с твърд (пластмасов) косъм при почистване.