Картини

Размер на картината
 • Картина Канава 101 далматинци
  Картина Канава 101 далматинци
  Размер: в 75 - ш 100 см

  94.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 1 3D
  Картина Канава Абстракция 1 3D
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 2 3D
  Картина Канава Абстракция 2 3D
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 3 3D L
  Картина Канава Абстракция 3 3D L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 3 3D S
  Картина Канава Абстракция 3 3D S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 4 3D
  Картина Канава Абстракция 4 3D
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Абстракция 5 3D
  Картина Канава Абстракция 5 3D
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

  Картините се опаковат използвайки специални материали, които ги предпазват от намокряне или смачкване, гарантирайки безпроблемното транспортиране.

  Декорирането на едно жилище не е нещо толкова просто. Всяко едно жилище отразява перфектно характера на собственика.

  В повечето случаи, малките детайли ни помагат да намерим тайната състявка за създаването на идеалната атмосфера за нашите характери. Специален аромат, красив пейзаж, верен приятел или абстрактно изображение може да бъде тайната за приятна атмосфера и стил.

  Теб какво те характеризира?

  Открий себе си, измежду стотиците картини върху канава и допълни домът си според собственият си стил.

  Предлагаме ти картини върху канава за всяко помещение, за кухнята, дневната или тоалетната.

  Ще ти помогнем, ето рецептата за една успешна вътрешна декорация: една лъжичка креативност, капка стил и няколко картини варху канава от DEGRETS!

  Да украсим важните за нас помещения с картини е старомодно, но все още актуално решение. Красивата декоративна картина за интериор е изкуство, а в съвременният си вид тя е с достатъчно атрактивна визия, за да възхищава посетителите на която и да е галерия. 

  Картините с пълноцветен печат 

  Изработката на интериорна картина за декорация се извършва по технология, взаимствана от модерните дигитални печатни похвати: пълноцветен печат върху текстил, хартия, дърво, стъкло и др., възпроизведен според четворният CMYK модел, при който всяка буква обозначава цвят (син, червен, жълт, черен). Процентното съотношение между четирите цвята определя полученият нюанс – 0% е отсъствие на цвят, а 100% - възпроизвеждане в пълната му наситеност. 

  Пълноцветното отпечатване се използва за обработка на, цялото пространство, заето от изображение, в интериорните модерни картинни творби. Отпечатаната по този метод декоративни картинни пана за стена е с богата наситеност на цветовете и текстура, устойчива на UV лъчи и химични съединения, което осигурява безпрепятствено почистване и дълготрайна красива визия. Техният декоративен ефект трудно се конкурира от тапет, фототапет или самозалепващ стикер. 

  Пазаруването на картинни пана онлайн е шанс за по-богат избор сред най-актуалните произведения за интериор, препоръчвани от специалистите по дизайн. Никой декоративен предмет не придава по-ефектен вид на едно помещение от тематична арт картина, поставена на правилното място. Възможността да откриете евтини картинни панели за стена е другото изкушение, привличащо към електронната продажба на картини по интернет, която е все по-актуален избор в обзавеждането. 

  Разположението на графични, фотографски и арт картини за стена  в дома, офиса, кабинета или заведението ви е истинско изкуство, което има способността оптически да променя размерите на пространството, да създава желаното от вас настроение и напълно да преобразява атмосферата. Това умение може да ви се отдава с лекота, но все пак, никога не е излишно да се запознаете с няколко съвета относно декорацията в интериорният дизайн. 

  Как да украсим стаята с картина 

  Картината е прекрасна декорация за всеки тип интериор. Когато се колебаете какъв да е финалният щрих в обзавеждането, винаги ще откриете тематично решение в подходящият магазин за картини. Освен класическа живопис, съвременната картинна творба за дома, фирмените обекти, офиси или работното място, се изработват с дигитален принт, който им придава оригинална визия и устойчивост срещу всякакъв тип влияния. 

  По правило, тази декорация се разполага върху стенната облицовка, в един или няколко броя, в размер, съобразен с визуалната концепция на помещението. Добър пример е холът в жилищно пространство – стаята с най-представителни функции за дома, каквито са офисът и кабинетът ви. Искате простор и светлина? Решението е в подходяща картина за хол с голям формат или 3D изображение, в светли цветове и близък тон с основната разцветка. 

  Обратно? Прекалено обширното пространство е неподходящо за идеята ви за обзавеждане? Изберете ярко пано (панел), в контрастни нюанси или контрастиращо с останалите нюанси от интериора, което оптически ще стесни квадратурата. Удачен е струпването на няколко такива акцента върху една стена, което внася и усещане за уют. 

  Модерна картина за стена се предлага в класически художествен стил, стил графика, фотографски снимки в макро формат, също и като сет от отделни пана, който е изключително въздействащ. Картините изглеждат ефектно върху всяка повърхност и обикновено са най-привличащият вниманието акцент в стаята/интериорното пространство. 

  Същевременно, те компенсират липсата на мебели и други декорации, както и дребни дефекти по стените, и подчертават цветовете и текстурата на облицовката. В търговските обекти за картина онлайн продажба се предлага все по-голямо разнообразие от декорации, подходящи за атмосферата на интериорни пространства с всякакви функции, и с лесен монтаж върху всеки тип настилка. Другото им предимство е, че повечето селекции включват евтини картинни изображения, подходящи за всеки бюджет. 

  Как селекцията на Дегрец ще преобрази дома ви 

  Дегрец е сайт, посветен на модерното обзавеждане, където се открива изключително разнообразие от облицовки, аксесоари, консумативи за облицоване и разбира се, декорация за стени и тавани. Предлагащият оригинални картинни творби онлайн магазин разполага с внушителен каталог от изображения, сред които са най-подходящите картини за хол, спалня, кухня и всяко друго пространство от дома ви. 

  Продуктите са висококачествени картини от канава, изработени с пълноцветен печат. Канавата е материя от лен или памук с голяма здравина на нишката. Дигиталният печат с цветно мастило e разновидност на древната техника за рисуване върху канава, която е била практикувана от някои от най-известните ренесансови художници. 

  Техниката създава поразителна наситеност на цветовете и живи образи. Днес, тя е пресъздадена от майсторският пълноцветен печат, който се предлага на изключително изгодни за интериорна картина цени. Възможността за покупка на висококачествени, красиви и евтини картини онлайн е налице, само с минутна поръчка от формата в сайта ни. Картините ще красят стените ви наистина дълго, така че подберете най-подходящата визия от внушителната ни селекция. Всяка от красивите картини канава е опъната върху здрава рамка от МДФ плоскости, която не среща ограничения и затруднения при прикрепване към облицовки. 

  Декорация за всеки кът от дома ви 

  Възползвайте се от електронната картини продажба, и декорирайте дома си, така че да постигнете визия от списание. Започнете с антрето и изберете най-въздействащите картинни изображения за коридор, които гостите ви ще виждат, пристъпвайки в дома ви – чудесен избор са 3D изображенията и сетове в черно-бял или графичен стил, които придават елегантност. За потребителите в юношеска възраст или предпочитащи модерен арт стил, каталогът разполага и с картини тип стрийт графити. 

  Холът изразява индивидуалността ви. Селекцията ни осигурява изображения за романтични натури - флорални мотиви, послания за любов, крайбрежни идилични селски пейзажи, както и  снимки на диви животни, изразяващи мощ и динамика. 

  Красиви черно-бели изображения могат да превърнат гостната в стилно арт пространство, а 3D дизайнът е мощен акцент, който ще прикове вниманието, засенчвайки всеки евентуален дефект в най-представителната ви стая. Детската стая също открива “своят” декоративен акцент сред продуктите ни, който ще създава много настроение и усмивки у децата ви. 

  Търсейки точните картинни пана за кухня, се съобразяваме с тематиката им. Кухнята е най-важното пространство в дома – единственото, в което си приготвя храна. Картината на стената там успокоява сетивата, стимулира апетитът и създава приятно настроение, докато се храните. Подходящи за целта са картините с лавандулови полета, плодове, зеленчуци и подправки, които създават неподправен уют. 

  Подобни качества се търсят и у стенните картинни панели за спалня, с тази разлика, че релаксът при нея е свързан не с хранене, а със сън, почивка и размисъл. В спалнята трябва да ви е предимно спокойно. Изберете от каталога ни изображението, което успокоява сетивата ви и ви изпълва с положителни мисли, поставете го на централно място и ще видите, че настроението ви ще се промени забележимо, в рамките на дни. Красиви картинни изображения за спалня онлайн тук ви очакват на невероятно ниски цени. 

  ✅ С какво дигиталните картини са по-различни от класическите – какво е дигитален печат❓


  Нашите дигитално отпечатани картини включват в себе си най-доброто от двете версии на стенната картина – платното и технологичния печат. Платната от канава имат значително по-голяма здравина от хартията, а пренасянето на изображението позволява максимална наситеност на цветовете. Дигиталният печат представлява процес, контролиран от компютър, при който електронните файлове се репликират с помощта на точки и цветове.

  ✅ Забелязват ли се отблизо точките, оформящи изображението❓


  Не и при картините, които ние предлагаме. Качеството на дигитално отпечатана картина се обозначава с термина DPI (dots per inch), като 300 dpi е приетият стандарт за печатни материали. Картини с изображение под 200 dpi са по правило с ниско качество. Отблизо точките, съставящи картината се забелязват.

  ✅ Триизмерно ли е изображението на вашите 3D картини❓


  Самото изображение не е триизмерно, но триизмерност се получава чрез специфичното подреждане на отделните пана, съставящи картините ни от серия Абстракция. Те включват 5 пана с различен размер, които се подреждат по големина от вътре навън и така се създава триизмерен ефект. Усещането е за изпъкналост на централната фигура на картината.