Стикери

 • Вече можете да закупите декоративни стикери за стени онлайн на достъпни цени. В магазин Дегрец ще откриете разнообразие от модели и варианти, подходящи за всяко едно от помещенията в дома ви, на работното място, а дори и в хотела или предлаганата от вас къща за гости. Няма ограничения относно стаите, в които ще ги поставите, макар да предлагаме специални разработки за сухи и мокри помещения.

  Със стикерите бихте могли да разрешите много от интериорните си проблеми – включително и да прикриете дефекти по стените и да компенсирате липсата на каквато и да е декорация, която да раздвижи обстановката. Заложете не просто на творческия, но и на лесния подход в изграждането на перфектната атмосфера в дадена стая. С наша помощ и най-вече с прекрасните лепящи декорации това вече е напълно възможно.

  Какво ви предлагаме?

  В каталога ни ще откриете богато разнообразие от самозалепващи стикери за декорация на баня, кухня, спалня. Те се различават не само по цветовата си гама и размера, но и по помещението, за което са предназначени. Стикерите за баня са водоустойчиви, така че не се тревожете, а избирайте на око – тоест, според визията им, защото всички са с перфектно качество и гаранция за дълготрайност.

  Бихте могли да се спрете на нещо типично като морска тематика, а защо не и да разчупите атмосферата с нестандартните дизайни от висок клас при голяма част от изделията? Със специалните ни декорации за спалня имате възможността да вкарате повече романтика и страст в най-интимното кътче от жилището си.

  Стилните им дизайни обаче са и много подходящи за спалните помещения на вашия хотел, особено ако търсите нестандартна и различна визия като основно предимство на своите апартаменти и стаи. Всички артикули, без значение за къде са предназначени, включително и тези за стаята на вашите малчугани, се поставят лесно.

  Нужно е само да премахнете защитната хартия на гърба на закупения стикер и да го залепите на желаното от вас място - на стената или на тавана. Бъдете спокойни, защото всички самозалепящи се стикери са подходящи за стандартните повърхности – в това число и тапети, вар, мрамор и блажна боя.

  Купете чудесна декорация от нашия специализиран магазин за стикери! Ние ви гарантираме богато разнообразие от дизайни и невероятни идеи за атрактивен и непринуден интериор на символична цена. За да направите дома си по-привлекателен и модерен не нужно да търсите майстори и да плащате за услугите на специалист.

  Бъдете креативни и заложете на въображението си, когато става въпрос за осъвременяване на жилищния интериор. Продуктите, включени в раздела не са просто лепенки за стена, а декоративните елементи, които вероятно досега са липсвали на не толкова приятната и уютна всекидневна, на прекалено остарялата като визия спалня или на съсипаните стени в детската стая, нуждаещи се от подобен бърз и лесен начин за възстановяване.

  С нашите декоративни самозалепващи стикери ще разрешите десетки интериорни проблеми за нула време. Направете го без никакви колебания, спестете пари и се насладете на новата и категорично отлична визия на която и да е от стаите във вашия дом. Създайте си атмосферата, за която винаги сте мечтали и се почувствайте наистина у дома си, защото вече е напълно възможно.

  С декоративните лепящи стикери  е не само лесно и бързо да обновиш интериорния дизайн, но и супер практично. Ние ви гарантираме най-ниските цени на пазара, така че не се чудете, а пазарувайте именно при нас. Нашите отлични варианти за декорация се предлагат срещу почти символична цена, имайки на предвид какъв чудесен краен резултат бихте могли да постигнете.

  Ниските цени обаче по никакъв начин не ви принуждават да правите компромис с качеството. Напротив – то винаги е на високо ниво, така че можете да бъдете сигурни, че стикерите ще си останат на мястото дълго време, след като ги залепите.

  Конкурентната цена, високото качество и оригиналната визия са само част от предимствата да декорирате стаите си с тези практични аксесоари. Още щом направите първите си крачки към обновяването на интериора с нашите лепящи орнаменти, ще видите колко е лесно и ще поискате да продължите и в останалите помещения.

  За щастие, финансовият въпрос и липсата на време и умения не са спънка. Ние предлагаме евтини стикери за стена за всяка от стаите в дома ви. Просто си набележете модел и дизайн и ще видите колко бързо интериорът вкъщи би могъл да стане перфектен. И то без кой знае какви умения и сръчност от ваша страна. Не са ви нужни и специални инструменти.

  Купете стилни и ефектни самозалепващи се стикери за стена от нас. Заложете на лесния начин да променяте обстановката около себе си. Дори лесен, той гарантира ефикасен краен резултат. С лепенките за стени и тавани от нашия магазин домът ви няма да е скучно пространство, каквото е бил досега. Уверете се сами!

  ✅ Могат ли стикерите ви да се мият❓


  Нашите декоративни самозалепващи стикери са изработени качествен PVC материал, което ги прави устойчиви на влага и директно намокряне. Това ви позволява да ги почиствате основно с вода, като не се препоръчва използването на абразиви и агресивни химически средства, поради риск от увреждане на защитния горен слой.

  ✅ Какви са методите на залепяне на такъв стикер❓


  Стикерите са пригодени за максимално лесно залепяне от всеки, който желае да декорира дома си с тях. Те имат адхезивна (лепяща) основа, така че за да ги поставите, е нужно само да премахнете защитната хартия на гърба. Препоръчваме да не я махате цялата предварително, а да полагате внимателно, като с едната ръка издърпвате фолиото, покриващо лепилото, а с другата заглаждате хубаво, за да премахнете въздушните мехурчета. Много важно е основата да е добре почистена от прах и други замърсявания, както и да е напълно суха.

  ✅ Има ли риск при сваляне на стикера, с него да се отлепи и част от мазилката❓


  В случай че не са били добавяни допълнително лепила, стикерът би трябвало да се сваля лесно, без да поврежда мазилката/боята на стената или тапетите. За максимално безопасен демонтаж на декоративен стикер, специалистите препоръчват той да се нагрее предварително посредством горещата струя на сешоар или вентилаторна печка.