3D Стикери

 • Ако се чудите как да разчупите интериора на детската стая, без да си навличате проблеми и изтощение от уморителни ремонти, ние от онлайн магазин Дегрец имаме подходяща за вашия случай идея. А именно да налепите уникални детски стикери за стена!

  В нашия онлайн магазин можете да намерите разнообразие от комплекти със стикери за детски стаи, като повечето пристигат с общо 64 броя в опаковка. Оставете детето само да избере подредбата на стикерите, за да поощрите творческото му мислене. Бихте могли също да прекарате един следобед заедно, за да свършите тази задача в екип!

  Ние ви гарантираме високо качество и издържливост. Веднъж залепени, модерните стикери за стена за детска стая  ще си останат на стената. Защото там им е мястото, нали така? Стикерите ни за деца са изработени от висококачествен самозалепващ се ПВЦ материал. Моделите са разнообразни и предлагат широка гама големини, разцветки и илюстрации.

  Можете да избирате между картинки с автомобилна тематика и класически анимационни герои, сред които вероятно попадат и любимците на вашите деца. Изберете онези детски лепенки за стена, които мислете, че най-много ще зарадват малчуганите ви, или пък ги оставете да ги посочат сами на монитора на компютъра / телефона ви.

  Защо да заложите на тях?

  Важно е да научите децата си да правят избори още от малки, така че защо да не започнете с нещо по-неангажиращо и приятно като избора на украса за стената. Страхотните ни стикери за детска стая, закупени от нас online, се поставят на всяка повърхност – от наличните тапети до всички видове стенни мазилки.

  Всяка от наличните ни лепенки за стена за детска стая е с размер 27.5 / 36 см. Ако пожелаете, заедно с детето си бихте могли да ги подредите в някаква логическа и визуална последователност, а защо не и просто хаотично да ги разхвърлите из помещението? При всички случаи с лепенките разликата в интериора ще е очевидна. Те са идеален вариант за лесен, бърз и най-вече евтин ремонт.

  Нещо повече - с нашите оригинални 3D стикери за детска стая можете да скриете някои дефекти в мазилката, както и петна и други свидетелства за небрежни и невинни инциденти, причинени от децата ви. Така няма да има нужда от смяна на тапетите в стаята, нито от пребоядисване, което си изисква време и усилия.

  Купете модерна, стилна и евтина декорация за детска стая, още днес! Проявете творчество и практична мисъл и заложете на най-лесния начин за освежаване на интериора. Бъдете креативни заедно с детето си и направете промените в тандем, за да се научи то да работи с вас в екип, а и да прави малки стъпки към подобряването на обстановката, в която живее, почива си, играе и открива нови и любопитни факти за света наоколо.

  Оставаме на ваше разположение, в случай че имате въпроси, свързани с нашите продукти, както и ако имате затруднения да направите поръчка при нас. Ние сме насреща за нашите клиенти и се радваме, че вие сте част от тях! Пожелаваме ви приятно пазаруване, приятели!

  Как да ги подберете и използвате?

  Изборът на апликация, когато става въпрос за детски стикери не е особено труден. Факторите, с които трябва да се съобразите, са основно пол и възраст на детето. Имаме достатъчно варианти и за момчетата и за малките принцеси. Момчето ви със сигурност ще избере някой от комиксовите ни герои – Батман, капитан Америка, Хълк или Спайдърмен.

  На момичетата също имаме какво да предложим. Нито една малка дама не би отказала да вижда красивото личице на Бел от „Красавицата и звярът”. Имаме картинки с почти всички Дисни персонажи, с феи, принцеси и животинки. На по-малките ни клиенти бихме предложили чудесните стикери Мечо Пух. Този любимец на малки и големи ще радва еднакво и момиченца и момченца.

  За по-драматичен ефект, съветваме да заложите на някой от невероятните ни детски 3D стикери за стена. Триизмерните изображения са плод на високотехнологична разработка. Отпечатването цели да вдъхне живот на изображението. Това са наистина живи картинки, създаващи илюзия за движение на стенната декорация.

  Относно прилагането и поддръжката на предлаганите от нас лепенки за детска стая, бързаме да ви уверим, че няма да срещнете никакво затруднение. Преди да ги залепите, е важно да им осигурите гладка, чиста и суха повърхност. Към всеки продукт ще откриете съответните указания. PVC покритието на лепенките позволява почистване с влажна кърпа, за да осигурите нужната степен на чистота в стаичката на любимото същество.

To Top