Детски картини

Размер на картината
 • Картина Канава 101 далматинци
  Картина Канава 101 далматинци
  Размер: в 75 - ш 100 см

  94.90 лв.

 • Картина Канава Динозавър 3D
  Картина Канава Динозавър 3D
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Дисни Принцеси 3
  Картина Канава Дисни Принцеси 3
  Размер: в 40 - ш 60 см

  44.90 лв.

 • Картина Канава Елза 1
  Картина Канава Елза 1
  Размер: в 40 - ш 60 см

  44.90 лв.

 • Картина Канава Елза 2
  Картина Канава Елза 2
  Размер: в 40 - ш 60 см

  44.90 лв.

 • Картина Канава Елза 4 Сет 3 части
  Картина Канава Елза 4 Сет 3 части
  Размер: в 55.8 - ш 80 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Елза и Анна 1
  Картина Канава Елза и Анна 1
  Размер: в 80 - ш 80 см

  89.90 лв.

 • Една красиво изработена детска картина притежава свойството да преобрази дори най-семпло обзаведената стая. Децата ви ще се влюбят в живите и ярки изображения на любимите си приказни и анимационни герои, а вие, техните родители, ще се чувствате удовлетворени от възможността да направите стаите им по-уютни и приятни с минимален разход на финансови средства.

  Какво да изберете?

  Картините ни на детска тематика представляват разнообразие от продукти с различни големини, брой на паната и схема на подреждане. В зависимост от свободното пространство на стената, бихте могли да изберете класическо пано (1бр.) или композиция от 3, 4 и 5 части. Класическите ни модели са отново с различна форма и размер. Имаме стандартни размери 70 х 100см, както и с по-голяма широчина – 45 х 145см/височина – ширина.

  С 5-компонентна картина за детска стая ще създадете един по-модерен и авангарден интериор в спалнята на своето дете. Сетовете, включващи 5 броя пана, подредени от центъра навън, са предпочитани в момента, заради уникалния, триизмерен ефект на изображението. Те са идеални за помещения с малка квадратура, защото им придават нужната разчупеност и дълбочина.

  Размерите на картините се движат в широк диапазон, така че всеки клиент да може да избере най-удачното решение за детската. Интересно при сетовете от 5 части е не само подреждането, но и големината на отделните елементи. В центъра се поставя най-голямото платно, като от двете му страни има две по-малки платна, а до тях още две с още по-малък размер. Така се получава усещане, че картината има изпъкнала централна част.

  За хората с по-артистични предпочитания, сме подготвили богат избор от нетрадиционни композиции. Те също включват 5 пана, всяко с различно изображение. В центъра има едно голямо платно, а от двете му страни, вертикално (едно върху друго) са поставени 2 с по-малък размер. Разчупените форми са особено приятни, поради свойството им да придават една специфична живост на изображението.

  Висококачествени и напълно безопасни материали

  Предлаганите от нас картини за детска стая са изработени от висок клас материали, класифицирани като напълно нетоксични и безопасни за здравето. Снимките са пренесени върху платна от канава, посредством високотехнологичен пълноцветен печат, при който са използвани изключително ярки и дълготрайни, но същевременно напълно безопасни мастила.

  Канавата е много плътен и гъвкав синтетичен материал, съставен от 100% памук или вид памучен полимер. Тя е на практика плат, опънат върху подрамка от MDF, с дебелина от 2 до 3см при различните модели детски картини за стена, представени в каталога ни. Характерна за този вид конструкции е лекотата, комбинирана с по-голяма от стандартната дебелина.

  От особено значение, когато става въпрос за картини, които ще бъдат поставени в стаите на деца, е възможността за почистване. Материалът канаваца е устойчив на деликатно почистване с леко навлажнена мека кърпа. Можете спокойно да забърсвате прахта, за да осигурите здравословна и приятна среда на детето си.

  Детските тематики, украсяващи ефектните ни детски картини за стая са най-разнообразни. Изборът ви се простира между изображения на приказни принцеси, анимационни герои и персонажи от любимите филмчета на малчуганите. Замръзналото кралство, Колите, 101 далматинци, Аладин, Мечо Пух – това са само малка част от темите, на които можете смело да заложите. Ще забележите, че отделни тематики са представени в няколко различни конфигурации.

  ✅ За деца на каква възраст са детските ви картини – тематиката определя ли предназначението❓


  Детските ни 3D картини са предназначени за стаите на съвсем малките ни почитатели. Изображенията включват предимно любими на децата анимационни и комиксови герои, сред които Мечо Пух, Аладин, 101 далматинци и др. Идеята на приказните композиции е с тях стаите на децата да се превърнат в по-дружелюбно и приветливо място за почивка и игра. Изображението/тематиката подсказва за предназначението на дадена картина. Например, картините с принцеси ще бъдат избрани от момиченцата, докато момчетата по-вероятно ще изберат динозавър за декорация на стаята си.

  ✅ По-подходяща ли е канава картината за детска стая от фототапета❓


  Двата вида декоративни стенни продукти имат много различна технология на поставяне, а с това и съвсем различно приложение. Например, фототапетът, чрез трайното си монтиране посредством лепене, е по-подходящ за жилища, чиито обитатели са техни собственици. Наемателите не могат да си позволят да правят драстични промени в интериора, затова те избират нашите чудесни 3D картини, които винаги могат да свалят при напускане на временния си дом, за да ги занесат на друго място.

  ✅ Може ли да се почистват ако са надраскани с химикал или фулмастер от децата❓


  За съжаление канавата представлява плътно изтъкано платно от памучни или ленени влакна. Макар и преминала технологична обработка за здравина, материята все още притежава свойството да поглъща химически багрила като тези, използвани от писалките и фулмастерите, което ще затрудни изключително много пълното премахване на следите от тях. Препоръчваме да окачите такава картина на стена, до която детето ви няма пряк достъп.