Продуктът беше добавен в кошницата

Изолационен тапет - Терморол 5мм

3/ 5 (807)
  • + -

15.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.50 м. - дължина 10 м - дебелина 5 мм. Общо покривна площ 5 кв.м.

Изцяло онлайн от електронния ни магазин можете да закупите висококачествен изолационен тапет - терморол 5мм. Той е едно финансово достъпно и удобно за използване решение за повишаване на енергийната ефективност на жилища и сгради с обществено значение. Посочената цена е за ролка с размери 50см ширина и 10м дължина. За полагането на изолацията ви е нужно лепило, каквото също можем да ви предложим.

Особености и предимства на тапетите Thermoroll

Обикновено в най-студените и най-горещите дни от годината хората започват да търсят удобни и евтини начини за подобряване на климата в помещенията. Thermoroll тапетите са отговора на подобно търсене. Освен изключително изгодни, те ви помагат да спестите пари, като намалите разходите за отопление и климатизация.

Какво всъщност представляват термотапетите Терморол? Накратко, това е облицовка, изработена от експандирана пенополистиролна пяна (стиропор), която добавя допълнителен изолационен слой към стените в дома ви. Изработени от усъвършенстван топлоосигуряващ материал, свързан с висококачествена флиз основа, те действат като топло одеяло за всяка стая независимо от нейната площ и затрудняват излизането на топлината.

От генериране на топлина и намаляване на сметките за електроенергия до покриване на грозни пукнатини по стените и защита срещу образуване на мухъл - това са все свойства на нискобюджетния изолационен тапет. Други свойства на облицовката включват:

  • Поддържа комфортна температура през цялата година;
  • Спестява пари от сметките за отопление;
  • Намалява въглеродния отпечатък в помещенията;
  • Лесен за полагане от начинаещи;
  • Предпазва от влага и мухъл;
  • Създава гладка повърхност за боядисване или нанасяне на тапети върху груби, неизмазани стени.

Нашата гама изолационни тапети включва модели с различна плътност – 3, 4 и 5мм. Моделът, който виждате тук, е един от най-плътните материали, подходящ за преходни помещения и за жилища без външна изолация на стените. С покупката на 5мм Thermoroll ще можете да поддържате комфортна температура през цялата година.

Термо-тапетите работят, като забавят скоростта, с която студените стени поглъщат топлинна енергия. Следователно изолират помещенията значително по-бързо, като в много случаи увеличават времето за затопляне с 65%. Благодарение на своята дебелина, експертно смесен материал и усъвършенствана аерокосмическа технология, тази топлина се поддържа лесно дори при най-суровите метеорологични условия.

Изолационен тапет - Терморол 5мм

15.90 лв.