Продуктът беше добавен в кошницата

Лепило за тапети Титан

4/ 5 (40)
  • + -

Опции
* Грамаж:3.90 лв.

Лепило Титан 150/200 гр. с/без индикатор.

Предназначение: За лепене на леки, миещи и тежки тапети до 8 ролки в зависимост от вида на тапета.

Свойства:

  • Цветен контрол за нанасянето посредством розов индикатор. Преди залепване лепилото е с розов цвят, а след изсъхване става прозрачно.
  • бързоразтворимо
  • за всички видове тапети
  • има висока лепяща способност дължащо се на специални полимери
  • не оставя петна
  • предотвратява възникването на мухъл
  • устойчиво на вар и цимент
  • безопасно за околната среда
  • Опаковка от 150/200 гр.

Универсалното лепило Титан е предназначено за залепяне на всички видове тапети – леки, тежки и миещи се. На много изгодна цена можете да закупите количество от 200гр, с което можете да залепите до 8 броя ролки, в зависимост от вида на тапета. Цветният контрол посредством розов индикатор ви дава възможност да се ориентирате кои участъци от стената са добре покрити от лепилото, за да постигнете максимална здравина на залепяне.

Избор на лепило – какво трябва да знаете?

Вече сте прегледали различни журнали за обзавеждане и знаете как ще изглежда вашето жилище – дори сте купили тапета, който ви харесва. Сега ви остава една малко по-сложна част от задачата – да се уверите, че тапетът ще издържи на стената повече от година. Това зависи от избора на лепилото.

Както добре знаете, лепилото се избира въз основа на вида тапет, който ще лепите. Има обаче и универсални лепила, подходящи както за леки, така и за тежки тапети. Точно такова е лепилото Титан, което според инструкциите може да се разрежда в почти всякакви пропорции. Но не се заблуждавайте - колкото по-тънко е лепилото, толкова по-лек трябва да бъде тапетът.

И така, стандартна опаковка от 200 грама е достатъчна за залепване на 3-4 ролки тежки или 7-8 ролки леки тапети. Може да се използва за облицовки от хартия (еднослойни и двуслойни), както и за нашата гама винилови /миещи се тапети. Ако планирате да покриете един по-голям участък от стените с миещ се тапет, то ще са ви нужни няколко опаковки от универсалното лепило.

Универсалното лепило Титан е с много достъпна цена, а в същото време това е продукт с изключително висока лепяща способност, която се дължи на специалните полимери в състава му. Лепилата с цветен индикатор са най-доброто решение за непрофесионалисти. Лепилото е с розов цвят преди залепяне на тапета, а след изсъхване, става прозрачно. Това свойство на сместа ви позволява да лепите тънки и светли тапети, без риск от промяна на цветовете.

Лепило за тапети Титан

3.90 лв.