Продуктът беше добавен в кошницата

Лепило С-200 Мегахим

4/ 5 (53)
  • + -

Опции
* Грамаж:
4.00 лв.

Лепило C 200 е пастообразна смес с широко приложение в строителството, чието адхезивно качество я популяризира сред всеки български потребител. Дисперсионен разтвор на поливинилацетат – безцветен прозрачен полимер, разтворим и с устойчива молекулна формула, която му придава здравина при опъване.

Лепилата с полимерът на винилацетат се отличават с отлични свързващи свойства, което позволява залепване на масивни материали като дърво, бетон и други строителни смеси, но и на много текстилни тъкани.  C 200 лепила са създадени като съединителна паста за дървени материали, но впоследствие разширяват приложимостта си за почти всякакви продукти. То е напълно нетоксично за околната среда и  човешкото здраве.

Дълготраен филм, защитен от вода и огън

Лепилото ни е произведено по класическата формула на този продукт. Отличава се с прозрачнобял цвят. Високата степен на адхезия гарантира здравината дори на солидни мебелни сглобки и е резултат от еластичната, но  здрава на опън материя – молекулите й се прекъсват свръзката си и създават устойчив филм. Той е гладък, тънък и безцветен, образувайки желирана дискретна мембрана между повърхностите за слепване, която обаче проявява здравината на свързващият филм още при изсъхване.

Изсъхналата адхезивна смес не променя обемът си, което е друг признак за устойчивост на формулата. Тя не се влияе от температурни амплитуди, нагряване, негорима е и неуязвима за влага и вода, което й отрежда място сред универсалните залепващи пасти, подходящи за употреба в открити и закрити пространства.

Лепила Ц200 са емулсия на водна основа и се оказват разтворими в много видове разтворители. Това улеснява приложението им върху разнообразни материали – дърво, стъкло, керамика, пластмаса и полимерите й, текстил, кожа и още много текстури.

Отлично хомогенизираната дисперсия позволява лесно и прецизно нанасяне. Пластичността й я адаптира добре към особеностите е неравностите на всякакъв тип повърхност, без да го увреждат. Предложението в селекцията е изделие на “Мегахим”. Закупете лепилото Ц200 на цена на пакетче дъвки и си доставете сигурност в домашните и офис дейности.

Лепило С-200 Мегахим

4.00 лв.