Продуктът беше добавен в кошницата

Лепило универсално Титан

5/ 5 (72)
  • + -

Опции
* Грамаж:
5.90 лв.

Универсално монтажно лепило TITAN WILD
Характеристики: Лепилото TITAN WILD  е предназначено за лепене на строителни и ремонти дейности. Лепи изделия от пенополистирол, PVC /пластмаса/ керамика, дърво, корк, МДФ, шперплат, изкуствени кожи, стъкло, хартия, тъкани, паркет, балатум и др. Използва се за залепване в разни комбинации, и за залепване на материали към бетон, цимент, гипс и мазилки.
Начин на употреба: Нанесете лепилото на тънък слой на чиста и суха повърхност. Оставете за 2-5 минути да изсъхне  и след това залепете двете повърхности, на пореста повърхност нанесете два пъти лепило. При лепене на таванни плоскости лепилото се нанася на пунктирани линии. Ако основата е покрита с вар, тя трябва първо да се отстрани и грундира с лепило, смесено с денатуриран алкохол. След 4 часа като  грундираната повърхност изсъхне, можете да пристъпите към залепване на плочките. Времето на сушене на лепилото е приблизително 30-40 минути.
Свойства: Мразоустойчиво, Прозрачен цвят, гелообразно, влагоустойчиво, термоустойчиво в диапазон  от -30 ºС до + 60 ºС, кратко време на изсъхване, остава гъвкаво, не се лющи.
Състав: Винилацетатни съполимери
Разход: 0.5л на 10м2
Съхранение: В сухи проветриви помещения, във вертикално положение.

Лепило универсално Титан

5.90 лв.