Лепила

 • Планирате основен ремонт или козметично освежаване на домашният интериор? Обикновено, такъв тип интервенции протичат с подмяна на облицовки и тапет. Качеството на покритията за стена е не по-маловажно от изборът на подходящо и здраво фиксиращо лепило за тапети.

  Неговите функции са основната гаранция за дълготрайната експлоатация и доброто състояние на избраните тапети – залепването трябва да е здраво и равномерно, за да поддържа покритието във всяка зона от стената, без разлепени краища и неравности. От избраният продукт се изисква  функционалност и същевременно безвреден за здравето състав, дори и за възрастни хора и малки деца. Специално внимание заслужава фактът, дали нагряването му предизвиква отделяне на токсини.

  Залепващ разтвор за стена

  Каталогът ни разполага с първокласна маркова фиксираща смес за тапетни покрития. Продуктите са бързоразтворими, неароматизирани, с напълно безвредна консистенция и отлично ниво на фиксация. Устойчиви на намокряне, въздействия на строителни материали, ниски температури, поява на мухъл и плесени, нашите лепила ще осигурят отлично сцепление между стената и  видът материал. Те прикрепват хартия и дори плат върху боя, мазилка, стари тапети и почти всеки тип повърхност.

  Специални полимерни молекули осигуряват първокласно залепване без петна. Те са подходящи за прикрепване на хартиени, винилови, флиз и PVC тапет с класическа или миеща повърхност, оставяйки прекрасно декорирани стени, с липса на каквито и да е белези от процедурата.

  Селекцията ни предлага 4 варианта лепило, изделия на известни в големите хипермаркети за строителни материали и ремонтни аксесоари, производители. Поставете тапетите си на точното им място върху стените и бъдете сигурни, че те ще останат там в продължение на години!

  Широка гама тапетни лепила

  Магазинът ни предлага универсално лепило за тапет в малък грамаж, но с достатъчно здраво залепваща консистенция, за “облицоването“ на всяка стена от дома ви. Като смесите с най-висока степен на фиксация, са известни лепилата “Супер Макс”, създадени според специалната полимерна технология, която остава активно действаща до два пъти по-дълго време от продукт със стандартно съдържание.

  Селекцията ни не е пропуснала и традицията в залепващите продукти, предлагайки и познатото на всеки потребител С-200. За залепване на декоративни детайли от дърво, корк, кожа, текстил и тъкани на подови настилки,  предлагаме универсалният продукт “Дракон“. Възползвайте се от невероятните промоционални намаления на тези продукти в момента!

  Важни въпроси

  Консултантите ни са готови до изяснят всички допълнителни въпроси относно най-подходящият тапет за дома ви, както и начинът за здраво залепване. Те ще определят в приблизителни рамки дори и количеството залепващ продукт, необходим за фиксиране на стенните покрития.

  Вие питате – ние отговаряме!  С удоволствие ще ви спасим от погрешна покупка, посочвайки правилният и практичен избор за сместа, с която да фиксирате новите стенни “облицовки“. Разполагаме и с огромно разнообразие от разцветки, десени и принтове на тапети, които със сигурност ще ви допаднат!