Лепила

Лепило Супер Макс /на основа КМЦ/Предназначение: За лепене на леки, миещи и тежки тапети до 5 ро..

text_view_more
Лепило за тапети Супер Макс 150 гр.

Лепило Супер Макс /на основа КМЦ/Предназначение: За лепене на леки, миещи и тежки тапети до 10..

text_view_more
Лепило за тапети Супер Макс 280 гр.

Лепило за тапети СПЕЦИАЛ /на основа модифицирано нишесте/Предназначение: За лепене на всички в..

text_view_more
Лепило за тапети Специал 150 гр.

Лепило за тапети СПЕЦИАЛ /на основа модифицирано нишесте/Предназначение: За лепене на всички вид..

text_view_more
Лепило за тапети Специал 200 гр.

Лепило полимерно ДРАКОНПредназначение: За лепене на изделия от пенополистирол, паркет, дърво, ко..

text_view_more
Лепило универсално Дракон 0.200гр.

Ако ви предстои ремонт или леко, но креативно и практично освежаване на дома, включващо смяна на тапети или поставяне на такива за първи път на стената у дома, не забравяйте да закупите качествено лепило за тапети. Колкото е важно да намерите надеждните и в същото време оригинални тапети за дома,  толкова е и необходимо да се сдобиете с лепило, което да ги задържи максимално време на мястото им. Ето защо ви съветваме да не подценявате неговата роля, а напротив – старателно да подберете продукт, който в последствие да не ви подведе, да бъде безопасен за здравето ви, докато го ползвате, а и в последствие за цялото семейство и за дома ви.


При нас можете да намерите чудесни предложения за качествено и достъпно като цена лепило за тапети. Разполагаме с практично решение за вашите стени у дома, като даваме избор на клиентите си в зависимост от личните им изисквания и индивидуални предпочитания. Ниската на лепило за тапети цена е гарантирана, а качеството – безусловно и безкомпромисно. Можете да избирате между общо четири продукта, като всеки пристига от доказал се на пазара за домашни стоки и строителни материали производител. Изберете най-доброто и за своите стени вкъщи, защото мястото на тапетите е точно там - на стената.


При нас можете да закупите универсално лепило за тапети в икономична опаковка, която да стигне за облепването на тапети из всички стени у дома. В същото време, ако държите на високото качество, бихте могли да заложите на по-силните варианти, налични в магазина ни. Супер макс лепилата са произведени по последна технология и според статистиката издържат два пъти по-дълго време от стандартните. Ако обаче държите на класиката, нашата колекция от варианти с надеждно лепило за тапети ще намерите и добре познатото ви С 200. Всички предлагани от нас продукти пристигат на ексклузивна ниска цена.


Свържете се с нас, ако имате допълнителни въпроси или колебания кой е най-добрият вариант за тапетите у дома. Не се притеснявайте да поискате помощ и за определяне на количеството лепило за тапети, което евентуално би ви потрябвало. Ние сме насреща за всякакви въпроси. Готови сме да ви помогнем винаги и с удоволствие ще ви насочим към правилния и практичен избор за лепило, с което да налепите новите си тапети вкъщи. А дотогава – приятно избиране на десен и още по-приятно пазаруване в нашия магазин!

To Top