Продуктът беше добавен в кошницата

Лепило монтажно Течен Пирон безцветен

5/ 5 (149)

  • + -

16.20 лв.

Универсално лепило, подходящо за монтиране на декоративни пана и таванни плоскости.

Най-удобният и бърз начин за монтаж на PVC плоскости върху стени и тавани е залепването им с високоякостно лепило тип „Течен пирон”. Монтажният адхезив на Akfix е един от най-добрите продукти на европейския пазар. Предлагаме ви безцветна формула, която не зацапва околните повърхности и се почиства лесно. Цената на един флакон при нас е повече от достъпна.

По какво течният пирон се различава от силиконовите лепила?

Течният пирон е универсален конструктивен адхезив, подходящ както за професионална, така и за любителска употреба. Това лепило е известно със своята способност за здраво свързване и лекота на използване, което го прави предпочитан избор за проекти от типа Направи си сам. Предлага се в стандартен флакон със шприц накрайник. Полага се с помощта на пистолет.

Основната цел на лепилото Liquid Nail е да осигури здрава и дълготрайна връзка между повърхности като дърво, метал, гипсокартон, керамика и др. Обикновено се използва в приложения, където традиционните крепежни елементи, като пирони или винтове, може да не са практични или достатъчни. Лепилото се предлага в течна форма, което позволява лесно нанасяне и равномерно разпределение върху повърхностите.

Една от ключовите характеристики на лепилата Течен пирон е способността им да създават гъвкава и еластична връзка. Тази гъвкавост е от съществено значение за поемане на движения и вибрации в залепените материали, намалявайки риска от скъсване на връзката при напрежение. Лепилото е проектирано да издържа на различни условия на околната среда, включително промени в температурата и влажността.

Начин на употреба

Процесът на лепене обикновено включва нанасяне на течното лепило директно върху една от повърхностите и след това притискане на двете повърхности една към друга. Важно е да следвате инструкциите на производителя за оптимални резултати при залепване.

Лепилото течен пирон обикновено изисква известно време за втвърдяване, за да достигне пълната си сила. Времето може да варира в зависимост от фактори като температура и влажност.

Имайте предвид, че съществуват различни формули на лепилото, за да отговарят на специфичните нужди за залепване. Някои формулировки са предназначени за тежки приложения, докато други може да са подходящи за по-леки проекти. Важно е да изберете правилния тип лепило въз основа на материалите, които ще лепите, и предвидената употреба.

Лепило монтажно Течен Пирон безцветен

16.20 лв.