Изолационни тапети - терморол

Цвят
  • Изолационни тапети - отговарят не толкова на естетическите ви потребности, колкото да изпълнят важни за дома функции, а именно шумоизолиране и топлоизолиране. Специалната технология, на базата на която са разработени позволява на този вид тапети да запази за максимално дълго време оптималната температура в дадено помещение. Същевременно, този тапет намалява значително продължителността, с която обикновено затопляте стаята. Не трябва да подценяваме обаче и способността на съвременния изолационен тапет да изолира шума – изключително полезно свойство за жилищата с малки деца, фамилни къщи, а също така и за помещенията във вашия хотел или къща за гости. Последно, но не по важност, тапетът има такава структура, че след като бъде залепен, може да послужи за чудесна основа за стандартни тапети, тъй като изглажда идеално повърхността, създавайки идеални условия за декориране на помещението.

    В нашия онлайн магазин можете да закупите висококачествени изолационни тапети с дебелина 5 мм. Фината текстура позволява повторно облепяне на стената с подходящ за естетическите ви вкусове тапет. Предлаганият от нас изолационен тапет терморол представлява ролка с дължина 10 м и ширина половин метър. С една такава стандартна ролка можете да покриете обща площ от 5 квадратни метра. Моля, имайте на предвид, че от нас можете да закупите и по-големи количества терморол, достатъчен да покрие огромни, дори складови площи.

    Не се притеснявайте за цената на нашия продукт. Нашите изолационни тапети са на ниска и разумна цена, съобразена със стандартния семеен и инвестиционен бюджет по географските ни ширини. Конкурентните за изолационни тапети цени са само малка част от предимствата на продуктите ни. Гарантираме ви качество от висока степен, а също така и бърза, лесна употреба, която дори не изисква да притежавате някакви по-специални качества или умения. Терморолът се залепва лесно за стената. В допълнение, към пакета, освен продукта, получавате и кратки инструкции за употреба. В случай че имате пък каквито и да е въпроси, свързани с нашия продукт, или с начина му на употреба директно върху стената, която ще изолирате, можете винаги да се свържете с екипа ни поддръжка. Те ще ви насочат и са винаги на ваше разположение за каквито и да е въпроси.

    Оставаме на ваше разположение, а дотогава ви пожелаваме приятно пазаруване!

To Top