Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Стена - мазилка 3D

4/ 5 (3)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Оригиналният фототапет стена – мазилка 3D е създаден специално за любителите на необичайния, модерен интериор. С него ще създадете интересен ефект за недовършена и дори лющеща се мазилка. С фототапетите е най-лесно да се зонира стандартно жилищно пространство, така че да се създаде приятно усещане за разчупеност на интериора.

Бърза промяна на скучни жилищни пространства

Фототапетът, имитиращ стара и олющена стена, ви позволява да освежите набързо всяко жилищно помещение, без да правите крупни ремонти. Там, където е невъзможно мазилката да се изработи по такъв начин, тапетът може лесно да осигури желания ефект. Моделът е подходящ за всяко жилищно помещение – спалня, хол, трапезария и дори коридор.

3D ефектът позволява да се постигне визуално съвършенство на изпълнението. Единствено чрез докосване можете да се уверите, че това е фототапет, а не реална незавършена и небоядисана мазилка. Този стил стенна декорация принадлежи към интериора „индустриал”, който е най-актуалният тренд в жилищното оформление в момента.

Комбинацията от цветове в този фототапет се съчетава чудесно с цветовете на останалите стени и с тези на мебелите. Неутралните бяло - сиви нюанси не биха довели до естетичен конфликт с останалите детайли на интериора – стени, подове, обзавеждане, завеси. Отлична комбинация с тапета би се получила, ако мебелите в помещението са в модерен, а не в ретро или класически стил.

Лесно и бързо поставяне

Фототапетът, имитиращ груба мазилка се състои от само две части. Това го прави супер лесен за поставяне, като със задачата могат да се заемат дори хора без особени умения и опит. За разлика от пейзажните фототапети и моделите тип картина, тук не съществува риск от допускане на грешки при лепене.

Не е проблем ако детайлите на съвпаднат идеално, защото „дефектът” няма да бъде забелязан дори при гледане от съвсем близко разстояние. За да ви улесним в мисията да освежите дома си, ние ви предлагаме фототапета с включено в цената лепило. Количеството на лепилото е съобразено с големината на тапета. Не е нужно да се купува допълнително количество.

Фототапет Стена - мазилка 3D

65.50 лв.