Хартиени тапети

Цветове
Шарка
 • С наименованието тапети Симплекс са познати вид екологично безопасни, лесни за поставяне и евтини хартиени тапети. Този модел разполага и с много други предимства, които ги превръщат в желана стенна облицовка за декорации за всеки тип интериор. Пазарът предлага красиви разфасовки с изключително разнообразни разцветки и дизайн, съобразени с най-високите потребителски критерии и международни стандарти.

  В попълненият с всевъзможни хартиени тапети каталог на Дегрец, потребителите избират между най-качествените съвременни разработки, сертифицирани според всички критерии - безопасност, дългосрочна експлоатация и модерен дизайн. Подарък за всеки жилищен интериор, те променят визуално абсолютно всяко несъвършенство или недовършен елемент от интериора.

  Предимствата на хартията

  Класическият хартиен тапет е доста усъвършенстван през годините. Освен покривната си и декоративна функция, те придобиват нови и много значими качества. Устойчивост на влага, релефност, сатенен и гланцов блясък, както и триизмерност на отпечатваните принтове.

  Въпреки модернизирането на тапетите и създаването на разфасовки от почти всеки тип материали, тези от обикновена хартия са запазили популярността си и до днес. Предпочитани са заради редица свойства, на които потребителите с по-скромни финансови възможности разчитат:

  • Приемлива стойност
  • Лесно залепяне и отлепване
  • Монтаж с обикновени лепила и инструменти
  • Адаптивност към всяко помещение
  • Редовна подмяна
  • Безопасност и предпазна функция за стените

  Богатият ни асортимент е подбран специално за бюджетът на потребители със средни финансови възможности. Те вече не трябва да събират продължително средства за обновяване на интериора, тъй като тапетите Симплекс извършват целият процес за броени минути.

  Почти символичните цени за хартиен тапет насърчават все повече клиенти да закупят този тип за апартамента, вилата или ателието си. Те са еднакво подходящи за всяко помещение, а в селекцията се открива огромно разнообразие от разцветки за антре, дневна, спалня и детска стая. Помещенията ще придобият по-привлекателна и двойно по-съвременна визия с марковите ни модели.

  Как ще ви бъдем полезни

  Каталогът ни се отличава с изключително съществена особеност, която служи за привличане на голям брой клиенти. Това е богатата гама от дизайнерски модели, сред които всеки потребител може да открие най-подходящите за вкуса и потребностите си продукти. И взискателните, и по-непретенциозните клиенти ще излязат от сайта ни с убеждението, че са вложили средствата си в най-правилната стенно покритие за жилището си. Това е и основната цел на магазина ни.

  Покупката на хартиени тапети онлайн спестява доста време и неприятни емоции, тъй като предоставя на потребителите всичко, от което имат необходимост. С красивите десени на модел Симплекс съвсем бързо и лесно може да се обнови цялостната визия на дома ви, офиса или ателието ви.

  Всички цветове, обединени в различни десени

  Правилният цвят декорира, но и може да регулира визуалното възприятие на параметрите на всяка стая. Изборът на нюанс променя прекалено тясното пространство, създавайки усещане за повече простор, а бледите цветове практически осветяват помещението, като създават илюзия за повече сълнчева светлина отвън. Сред хартиените модели в селекцията ни се открива невероятно богат  асортимент от цветови комбинации – цялата позната палитра нюанси е вложена в модерни дизайнерски принтове.

  Десените върху тапетите са стилно изрисувани комбинации, отпечатани за да покриват стените на представителен тип интериор. Дори и хартиената облицовка да се приема за по.обикновена, визията й не е. Дори и най- критичните потребители трудно ще открият дори и един елемент с безвкусен дизайн, а сред всички модели има предложения в унисон с всеки вкус.

  Романтични и ефирни флорални мотиви, елегантни геометрични линии и фигури, райе, плетеници  и напълно семпли линии са оцветени в красиив контрастни нюанси, с базови нюанси в сребро, злато, бяло и кафяво, върху които се принтират мотиви в ярки разцветки. Любителите на идиличният селски стил могат да създадат любимо кътче, благодарение на богатият асортимент модели, имитиращи тухла, камък или шарки с 3D ефект.

  Освен модерната си визия, предложенията в селекцията ни очароват с приемлива стойност и изключително удобство при пазаруване. Ние не създаваме пред потребителите изкуствено разделение на база финансови възможности. Нашият магазин за тапети от хартия, базиран в София, позволява на потребители от цялата страна да се възползват от прекрасните тапети Симплекс. Просто разгледайте, изберете и поръчайте необходимото количество!

  Вижте още: поръчка от онлайн магазини за тапети с доставка в София и цялата страна.

  ✅ Защо хората все още използват хартиени тапети – кои са техните плюсове❓


  Противно на някои твърдения, хартиените тапети никога не са излизали от мода. Променят се техният дизайн и технология на производство, с което се повишава тяхното качество и приспособимост към модерния интериор, но не и тяхната актуалност. Тапетът от хартия има предимството да е нискобюджетно решение, с което се изпълняват лесно и бързо всякакви ремонти – освежителни и основни.

  ✅ Могат ли да се залепят новите тапети директно върху старите❓


  Този вариант е удачен в много случаи, като по този начин се улеснява значително полагането и залепянето. Имайте предвид обаче, че процедурата крие известни рискове. При намокряне на основата с лепилата, има вероятност долният пласт хартиени тапети да се отлепи частично или изцяло, повличайки със себе си и новия слой стенна облицовка. По този начин новите тапети ще станат напълно неизползваеми.

  ✅ Има ли специален вид лепила, които трябва да се използват за залепяне на симплекс тапетите или могат да се използват обикновени лепила за хартия❓


  За да се гарантира качеството на залепяне и дълготрайността на облицовката, препоръчваме да използвате специалните лепила за тапети, които предлагаме. Те са с много високи адхезивни свойства, нетоксични и със съвсем разумна цена. В голямата си част, лепилата не отделят неприятни миризми, така че помещението може да се обитава непосредствено след залепяне на тапетите.