Винилови тапети

Цветове
Шарка
 • Тапети ВИНИЛ - тяхното отлично качество е безопасността при пожар, защото те абсолютно не поддържат горенето, изработени от екологично чисти материали и всички цветове, които се използват в производството на тапети.

  Ако търсите устойчива на всякакви външни въздействия облицовка за стена, но не можете да се разделите с хартиените облицовки, тапети винил са подходящото решение. Изключително устойчиви на нагряване и напълно незапалими, те също така са продукт на абсолютно безвредни продукти и впечатляват с красиви цветни щампи.

  Магазин Дегрец разполага с подбрана колекция винилови тапети с най-изгодните цени на пазара. Стойността е допълнително предимство към останалите им впечатляващи характеристики, които ги отличават от всички познати хартиени покрития за стена. Те са обожавани в обзавеждането на интериор, като се конкурират с всички устойчиви на натоварване, замърсяване и влага, мазилки.

  Красота, дълготрайност, изгодни цени

  Всички винилни покрития впечатляват заради качества, които трудно се откриват в хартиен вариант. Освен че са термоустойчиви и напълно незапалими, те са и влагоустойчив продукт, който се къса, пробива и изтънява изключително рядко. Прекрасните ярки цветове се запазват след продължителна употреба, заради което са дългогодишен желан партньор на интериора във всеки дом.

  Почистването на винилови тапети не затруднява никоя домакиня, а поставянето им е възможност за прикриване на редица дефекти върху стената, които иначе биха загрозили интериорът. Особено тяхно качество обаче е, че служат и като облицовка с частични топлоизолационни функции – добър повод да ги поставите в дневната си.

  Ролка винил е на по-приемливи цени от всяка влагоотблъскваща мазилка, а се поставя изключително лесно върху всяко стенно покритие. Това е друга причина този тип покритие да е невероятно желан за всеки жилищен, офис и търговски интериор. Многобройните си предимства и най-вече дългата експлоатация, то дължи на модерните технологии на изработка.

  Тази облицовка е първият и последен избор на всеки потребител с по-скромни финансови възможности. Покупката и монтажът им са няколко пъти по-ниски от сумата за обработка на стена за друг тип мазилка. Впечатляващите за тапет свойства са резултат от нанасяне на винилово покритие върху хартиената база. Важното в случая е, че повърхността не се състои от един, а от няколко винилови слоя. Качеството на продукта расте правопропорционално на плътността на виниловото покритие.

  Здравите тапети винилови са изключително търсена хартиена облицовка. Те са комбинация от невероятно изгодни цени, устойчивост и възможност за монтаж върху всяка позната стенна повърхност, включително и грапава мазилка. Подходящи са както за домашен, така и за официален офис интериор, и всички пространства с необходимост от повишена степен на хигиена. Почистването им става за минути, само с помощта на навлажнена кърпа или гъба.

  Относно термо устойчивостта

  Винилът засенчва класическият хартиен тапет, с изключително високите температури, които са способни да понесат. Това ги прави подходящи за стаи с локално отопление и твърдо гориво. Близкият контакт с всякакъв тип печка или камина не оказва влияние върху вида или структурата им – да се запалят е практически невъзможно. Бързото премахване на замърсяванията ги прави предпочитани от всяка домакиня.

  Неравностите и отронените зони в мазилката остават “погребани” надълбоко с предложенията от разнообразният ни винилови тапети каталог. Плътната структура на  моделите с много слоеве прикриват умело и силно изразени деформации. Термоизолационните им функции са другото качество, което ги прави любимци на почти всеки потребител през студените зимни месеци – минусовите градуси няма да се усещат изобщо, с това покритие на стената.

  ✅ Кое е най-голямото предимство на виниловия тапет, предвид по-високата цена спрямо обикновения❓


  Виниловите тапети имат по-висока термична и механична устойчивост от обикновените. Те имат горен слой от винил, който е напълно незапалим материал. По този начин основата се предпазва от запалване, което е важно, когато тапетите са монтирани в помещения, отоплявани с камини или други уреди на твърдо гориво. Виниловите тапети притежават и така важната влагоустойчивост. Те могат да се използват в кухни и други мокри помещения, както и да се мият при силно замърсяване.

  ✅ Доколко десенът на тапетите, показани на снимките отговаря на реалните цветове❓


  Погрижили сме се да покажем продуктите, които предлагаме с максимално добра резолюция на изображението. Снимките са професионално направени, така че несъответствия в цветовете не би трябвало да има. Разминаване в нюансите е възможно единствено при гледане от монитор, чиито цветови настройки са променяни.

  ✅ Какъв ефект оказва топлината върху току-що залепения винилов тапет❓


  Тапетите от всяка разновидност трябва да се оставят да изсъхнат от само себе си, като се осигури добра вентилация в помещението. Не се опитвайте да ускорявате процесите по изсъхване, като включвате отоплителни уреди. Високата температура ще причини бързо изсъхване на тапета, при което той може значително да се свие и по този начин е възможно да останат празни участъци между отделните листове.