Тапети

Цветове
Шарка
 • Магазин Дегрец ви представя уникално богатство от евтини тапети за стена онлайн на цени, по-изгодни от предлаганите в други физически и електронни магазини. Възможността да ги закупите по електронен път е безценна. Вече не е нужно да хабите време и средства, за да подготвите необходимото за предстоящия ремонт в дадено помещение или в цялото жилище.

  Тапетите създават неповторим уют в интериора. Могат да се използват, като покритие, коригиращо и прикриващо малките недостатъци на стените, да коригират някои архитектурни особености на помещението. Нашите тапети - евтини и с отлично качество, се предлагат в изключително голямо разнообразие от цветове, модели и текстури, позволявайки на всеки обикновен потребител да развихри творческите си идеи.

  Сред богатия ни асортимент от продукти за декорация на различните части от помещенията, ще попаднете на невероятно разнообразие от тапети за стена за хол, детска стая и коридор в продуктовия ни каталог. Ниската цена на различните модели не бива да ви заблуждават. Това са продукти с отлично качество, изработени по най-високите съвременни стандарти.

  Дори супер достъпните ни предложения са изработени от качествен материал по безупречна иновативна технология. Ако заложите на изящните ни тапети в синьо, червено, кафяво, на цветя, ще се изненадате колко дълго ще ви радват с пищните си цветове.

  Какво ви предлагаме?

  В тази категория на нашия онлайн магазин, ще срещнете голям брой решения на различни интериорни проблеми. Постарали сме се да покрием огромен брой потребителски търсения, касаещи цена, материали и десени. В нашия изпълнен с разнообразие от изгодни тапети за стена каталог, ще откриете декорации от ново поколение, притежаващи отлични характеристики и свойства.

  Както обикновените хартиени разновидности, така и тапетите  за хола и кухнята, базирани на акрил, винил и PVC, ви дават възможност да обзаведете дома си със стил и по безопасен за вас, обитателите начин. Продуктите ни са екологични и отговарящи на всички изисквания за безопасност. Можете да ги използвате дори в детската без никакви притеснения.Тук ще откриете:

  Подходящи за хола

  Спокойно можем да кажем, че голяма част от продуктовата ни гама е прецизно запълнен с тапети за хол каталог, а цените им са съвместими с всеки бюджет. Сред изделията, подхождащи на това важно жилищно помещение са част от хартиените ни симплекс и дуплекс разновидности. Такива са и изделията, покрити с акрилна пяна, пленяващи с деликатния си релеф.

  Виниловите ни вариации са перфектните тапети за хола. Те се вписват не само в актуалните интериорни  решения, но и притежават отлични характеристики. Поради специалното си, базирано на винил покритие, те не поддържат горенето, почистват се лесно и са изключително дълготрайни.

  За спалнята

  Спалнята е вероятно най-важното помещение в един дом. Тя трябва да бъде обзаведена и декорирана по начин, предразполагащ към спокойствие и помагащ за пълноценната почивка. Ето защо сме се постарали да предложим отлични представители на съвременните тапети за спалня.

  Предлагаме различни варианти на тапети за спалня на възможно най-ниски цени. Те са проектирани с идеята да внесат уют и топлина в това толкова интимно помещение. Хартиени, с акрилен релеф, с деликатни принтове на цветя, червени и кафяви - те ще направят спалнята любимото ви място у дома.

  Подходящи решения за коридора

  Безброй практични решения, касаещи коридора и предверието на вашия дом очакват вашия избор в електронния ни магазин. Богата гама тапети за коридор на ниски цени е събрана в каталога ни. Хартиени, винилови и PVC покрития ще се преборят успешно с влагата, ще внесат неповторима свежест и ще ви помогнат да прикриете досадните несъвършенства на мазилката.

  Предверието на дома ви е първото, което посетителите и гостите ви виждат. Не го оставяйте в неугледно състояние, щом имате възможност с минимални усилия и средства да го преобразите. Разполагаме с богат асортимент от евтини тапети online, достъпни за покупка от Враца, Видин, Панагюрище, Елхово и изобщо от всяка точка на страната.

  Не сме забравили и кухнята

  Сред огромния асортимент от влагоустойчиви и PVC вариации, ще припознаете идеалните тапети за кухня в нашия каталог. Те са единствена алтернатива на скъпите и трудни за поставяне керамични плочки, а в същото време покриват всички важни изисквания:

  • Издържат на намокряне;
  • Не пропускат влагата към мазилката;
  • Почистват се лесно;
  • Поставянето им е просто като детска игра;
  • Изгодно решение, защото ние можем да ви предложим качествен и невероятно евтин тапет.

  Влагоустойчивите ни тапети за стени са на цени, съобразени с възможностите на средностатистическото домакинство. Когато средствата не достигат за полагане на масивна и скъпа облицовка, тапетът е страхотно алтернативно решение. Заложете на него, докато се решите на цялостна реновация на помещението.

  За детската стая

  Не е случайно, че родителите предпочитат да облепят детската стая с тапет, вместо да заложат на семплите едноцветни мазилки. Разнообразие от приказни герои, любими персонажи от анимационните филмчета и безброй фантастични пейзажи, това е само малка част от колекцията ни с детски декоративни тапети за стена.

  Сред продуктите на детска тематика ще откриете достъпни хартиени разновидности, както и оптимален избор от винилови декоративни тапети цветя за стени от различни материали – тухла, панел, дървесни плоскости и т.н. Решенията, които ви предлагаме са последно поколение, изработени от устойчиви и напълно безопасни материали. Притежават отлична съвместимост с всеки интериор и издръжливост, способна да ви смае.

  Възползвайте се от възможността да преобразите дома си бързо, лесно и за малко пари

  Предлагайки изключително ниска цена на тапети с изумително качество, визия и устойчивост, ние позволяваме на всяко българско семейство да създаде приветлив и уютен дом с минимален разход на финансови средства. Парите винаги са причина ремонтите да се отлагат безкрайно, но заслужава ли си да живеете в зле изглеждащ и поддържан дом?

  Вместо да гледате старата олющена мазилка, имате шанса да изберете чудесен тапет с цветя от пищната ни колекция и да премахнете окончателно грозната гледка. Тапетът е максимално лесно за полагане покритие. С малко сръчност и желание, всеки би могъл да се справи с неговото залепяне.

  Бързината, предлагана от тапета е несравнима с останалите строителни и декоративни материали. На страниците в сайта ни ще откриете пълната гама инструменти и консумативи, нужни за лепене на тапетите. По-добре да инвестирате скромна сума днес, създавайки си уют и приятно настроение, вместо да се сблъсквате ежедневно с грозната гледка в очакване на деня, в който ще имате достатъчно пари за ремонт на своето жилище.

  ✅ Тапетът не е ли вече демоде стенна облицовка❓


  Категорично не можем да се съгласим с подобно твърдение. Тапетът претърпя множество промени по отношение технологията на производство и материалите, което доведе до невероятно разнообразие от покрития и дизайни. Магазинът ни предлага не само класически хартиени тапети, но и богата гама модели от винил, PVC, акрилни, дуплекс и самозалепващи се 3D тапети. Всеки съвременен интериорен дизайн може да се реализира с определен вид тапет.

  ✅ Кои са предимствата на тапета пред модерните днес видове мазилки❓


  Сред най-големите предимства на тапетите можем да посочим значително по-ниската цена и бързината, с която се изпълняват голяма част от ремонтите. Да залепиш тапет на една изпълнена с несъвършенства стена е много по-лесно и чисто, отколкото ако наемеш строителна фирма или майстор, за да я шпаклова, измаже и боядиса. Цената също е многократно по-ниска.

  ✅ Има ли тапети, които са еднакво подходящи и за затворени помещения, и за открити пространства❓


  Да. В голяма степен това са изключително модерните в момента 3D самозалепващи се тапети от полиетиленова пяна. Макар да не е съвсем подходящо да се полагат на основи, които са директно изложени на дъждове и силно слънце, те могат спокойно да се използват за декорация на външни стени при входове и открити тераси. Имитирайки чудесно естествен камък, мрамор и тухла, триизмерните ни релефни облицовки ви спестяват куп пари и усилия по облагородяване на вашия дом или вила.