Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Париж арт панорама 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Париж арт панорама 3D притежава всички качества, за да се превърне в акцент на обзавеждането във всяко едно помещение. Подходящ както за жилища, така и за офиси, ателиета и други представителни помещения. Състои се от само две части, което значително опростява и ускорява монтажа. Само при нас ще го намерите на ексклузивна цена.

Характеристики и предимства

Част от нашите фототапети с пейзажи представляват фото изображения (снимки), докато други създават усещането за рисувани картини. Конкретният продукт е от втория тип, което го прави предпочитан от любителите на изобразителното изкуство и от хората, чийто дом е обзаведен в изискан класически стил.

Изображението представлява панорамна гледка, обхващаща най-големите забележителности на Париж. Ярките цветове и деликатните нюанси притежават способността да създават спокойна и изтънчена атмосфера в съответното помещение. Тапетът е подходящ за хол, трапезария и спалня. Има потенциал да уголеми оптически по-малки по площ помещения.

Кое е единственото сложно при залепяне на фототапет? Обикновено затруднение предизвиква съединяването на множество детайли – занимание, наподобяващо много сглобяването на пъзел. Тук подобна сложност не съществува, защото тапетът картина се състои от само две части. Няма как да объркате тяхното местоположение или да изкривите отделните детайли.

Ние ви предлагаме този прекрасен фототапет с арт визия заедно с включено в цената лепило. Такова определено ще ви бъде нужно, при това с добро качество и висока адхезивна способност. За да не ви се налага да го закупувате допълнително, ние ще ви доставим фототапета с лепилото, подходящо за конкретния вид хартия.

Следвайте стриктно правилата за лепене на фототапети. Те изискват да подготвите предварително основата, като я почистите от прах и други замърсявания. В случай че се налага мокро почистване, изчакайте основата да изсъхне напълно. Препоръчително е лепилото да се нанася върху стената, а не върху хартията. С леко намокряне, става възможно местенето на отделните компоненти до идеално напасване.

Желателно е да осигурите значителна площ на тапета. Конкретният модел е с размери височина: 184см и ширина: 254см.

Фототапет Париж арт панорама 3D

65.50 лв.