Декоративни пана

Размер на паното
 • Пано Миди
  Пано Миди

  89.00 лв.

 • Създаването на интериор винаги е предизвикателство за въображението ни, но и много приятно занимание. Визията на всеки интериор е съвкупност от цветове и форми и затова решенията за стените са от особено значение. Магазините за интериор и декорация предлагат голямо разнообразие от стандартни тапети, фототапети и декоративни пана за стени. В зависимост от предпочитанията си, всеки клиент би могъл да се сдобие с желания интериор за дом, офис или ателие. 

  Декоративните пана за стени са продукт, който придава модерна и елегантна визия на всяко помещение. Онлайн магазинът ни съдържа богат асортимент от декоративни пана, с отлично качество и на достъпни цени. Изработени са от PVC материал и се предлагат в размери 61 cm x 2.44 m х 3 mm  и 61 cm x 2.80 m х 6 mm. Поставянето им се извършва бързо и лесно, с помощта на монтажно лепило и PVC  стартови профили, които са налични в каталога ни.

  Изборът на декоративно пано е много практична идея, понеже тези плоскости успешно прикриват различни дребни несъвършенства по стените. Освен това, те са дълготраен продукт, устойчив на високи температури, влага, мухъл и други външни влияния. Монтирането им е лесно, така че можете да ги местите без проблем, когато искате да промените интериора си. Продуктите с всички тези предимства ще откриете на много достъпни цени, на онлайн адреса ни за контакти. 

  Декоративните пана за стена на магазин “ Дегрец “ се отличават с елегантна визия, която може да преобрази всеки интериор и да го направи достоен за снимка от дизайнерско списание. Продуктите намират широко приложение в апартамент, офис, ателие, заведение, галерия и още различни помещения. Паната ни се предлагат в много разнообразни модели, като разполагаме със снимки и изгледи, подходящи за всеки стил. Каталогът ни съдържа наличност от декоративни пана с морски, флорални и животински мотиви, стилни и цветни композиции с плодове, както и прекрасни гледки на различни забележителности. Магазинът ни предлага и няколко модела 3D пана, с модерна минималистична визия. Те са изключително подходящи за класически интериор на заведение. 

  Апартаментът ви може да придобие изцяло нов вид, с декоративните пана от колекцията ни. Свежите композиции с миксове от плодове, зеленчуци и хубаво кафе, са много подходяща идея за гръб на кухня, и ще внесат щипка модерен уют в кътчето за готвене. Предложенията ни са с ярки, наситени цветове и дизайнерска визия, и успешно ще преобразят кухненския интериор по стилен и модерен начин.Ако се ориентирате към нашите модели декоративни пана за кухня, луксозните кухни в списанията вече няма да са мечтаното изкушение за вас, защото вашата ще изглежда също толкова добре. 

  Спалнята ви също може да се превърне в интериор от страниците на интериорно списание. В продуктовия ни каталог е изложен богат асортимент от декоративни пана с цветя, домашни и екзотични животни, както и прекрасни гледки от различни части на света. Дизайнът и цветовете им внасят свежест, като в същото време създават успокояваща атмосфера. Бързо и лесно, спалното помещение може да се превърне в мечтан кът за релаксиране, с помощта на цветните ни модели декоративни пана за спалня. 

  Изборът на декоративни пана за стените ви, вместо тапети, е удачен и правилен избор, в който ще се убедите с времето. Онлайн магазинът ни се стреми да ви предложи най-качествените и красиви модели пана, на изгодни за всеки клиент цени.

To Top