Декоративни пана

Размер на паното
 • Пано Огън
  Пано Огън

  239.00 лв.

 • Малка част от нашите реализирани проекти:

  Създаването на идеалния интериор е винаги предизвикателство за въображението, но и много приятно занимание. Визията на интериора е съвкупност от цветове и форми, затова решенията за облицовка на стените са от особено значение. Онлайн магазин за интериорна декорация Дегрец ви предлага огромно разнообразие от стандартни тапети, фототапети и декоративни пана за стена.

  В зависимост от индивидуалните си предпочитания, всеки клиент би могъл да се сдобие с желаната декоративна стенна облицовка за своя дом, офис или ателие. Паната за стени са продукт, който придава модерно и елегантно излъчване на всяко помещение. Каталогът ни съдържа богат асортимент от декоративни пана, с отлично качество и на достъпни цени.

  Изделията са изработени от MDF материал и се предлагат в размери 61 cm x 2.44 m х 3 mm  и 61 cm x 2.80 m х 6 mm. Поставянето им се извършва бързо и лесно, с помощта на монтажно лепило и PVC  стартови профили, също налични в каталога ни.

  Защо да изберете точно този вид облицовка?

  Изборът на декоративно пано е супер практична идея, тъй като въпросните плоскости успешно прикриват различни дребни несъвършенства по стените. Освен това, те са дълготраен продукт, устойчив на високи температури, влага, мухъл и други външни влияния. Монтирането им е лесно, така че можете да ги местите без проблем, когато искате да промените облика на стаята.

  Продукти с всички тези предимства ще откриете на много достъпни цени, на онлайн адреса ни за контакти. Декоративните ни панели за стена се отличават с елегантна визия, която може да преобрази всяко вътрешно пространство и да го направи достойно за снимка в дизайнерско списание.

  Продуктите намират широко приложение в апартаменти, офиси, ателиета, заведения, галерии и още куп различни помещения. Паната ни се предлагат в най-разнообразни вариации, като разполагаме със снимки и изгледи, подходящи за всеки интериорен стил. Каталогът ни съдържа наличност от декоративни панели с морски, флорални и анималистични мотиви.

  Предлагаме и стилни и свежи цветни композиции с плодове, както и прекрасни гледки на различни забележителности. Разполагаме и с няколко модела 3D панели за стена, с модерна минималистична концепция. Те са изключително подходящи за класически интериор на заведение. 

  Апартаментът ви може да придобие изцяло нов вид, с декоративните стенни пана от колекцията ни. Свежите композиции с миксове от плодове, зеленчуци и хубаво кафе, са много подходяща идея за гръб на кухня, и ще внесат щипка модерен уют в кътчето за готвене. Предложенията ни са с ярки, наситени цветове и дизайнерска визия. Те успешно ще преобразят кухненския интериор по стилен и модерен начин.

  Ако се ориентирате към декоративните ни пана за кухня, луксозните кухни в списанията вече няма да са мечтаното изкушение за вас, защото вашата ще изглежда също толкова добре. Панелът е термо и влагоустойчив, което го прави перфектна алтернатива на класическата облицовка с керамични плочи. Подлежи на почистване със стандартните домашни средства и препарати.

  Спалнята ви също може да се превърне в модел от страниците на интериорно списание. В продуктовия ни каталог е изложен богат асортимент от декоративни стенни панели с цветя, домашни и екзотични животни, както и прекрасни гледки от различни части на света.

  Дизайнът и цветовете им внасят свежест, като в същото време създават успокояваща атмосфера. Бързо и лесно, спалното помещение може да се превърне в мечтан кът за релакс и презареждане на батериите, с помощта на цветните ни декоративни пана за спалня. Такъв декоративен панел за стена е възможно да се разположи на мястото на таблата на леглото, както и върху всяка повърхност, нуждаеща се от малко разкрасяване.

  Изборът на декоративно пано за стена, вместо тапети, е удачен и правилен избор, в което ще се убедите с времето. Онлайн магазинът ни се стреми да ви предложи най-качествените и красиви интериорни решения, на изгодни за всеки клиент цени. Тази група продукти е подходяща за всички жилищни помещения – кухни, спални, трапезарии и дори бани.

  Създайте си лукс с минимално капиталовложение и без сложни ремонти

  Причината да се възползвате от страхотните ни предложения, е възможността с тях да придадете изключително изискана визия на различните жилищни помещения. Всички харесваме луксозното обзавеждане, но се лишаваме от него, смятайки, че не можем да си го позволим. Е, грешката е очевидна, защото нашите евтини пана за стена могат да си позволят болшинството български домакинства.

  Ако самата идея за полагане на плочки върху стените на кухнята ви плаши, ние ви разбираме напълно. Изберете по-изгодния и лесен вариант – уникален като визия и качество гръб за кухня на достъпна цена. Полагането му върху стената става за броени часове, без операцията да е свързана със замърсяване и прах в цялото жилище.

  С един кухненски гръб на изгодна цена ще постигнете съвършенство, каквото е немислимо с останалите съвременни покрития. Да не забравяме и комфорта, на който ще се радвате, защото ще липсват фугите между плочките, нуждаещи се от редовно почистване. Декоративният гръб за кухни, предоставен от нас е с гладко ламинирано покритие, непозволяващо развитие на плесени и микроби.

  Не само артикулите тип гръб за кухня при нас са на изгодни цени, но и панелите от всяка друга разновидност. Не отлагайте повече ремонта на стаята за сън и почивка, защото декоративните ни панели за спалня са също толкова изгодни. Няма да ви се налага да изнасяте от спалнята тежките и обемисти мебели. Всеки добър монтажист ще монтира панела, без да оставя след себе си купища строителен отпадък и прах.

  ✅ Какво е предназначението на декоративните пана и PVC плоскости❓


  Паната от PVC заместват напълно керамичните стенни облицовки като изолационен материал в кухненското обзавеждане. Те са много по-евтин вариант, но в същото време много по-атрактивен. Представляват пластмасови панели с принтирани върху тях триизмерни изображения. С тях стената между долния и горния ред кухненски шкафове е не само надеждно защитена от увреждане, но и много по-красива.

  ✅ По-скъпо или по-евтино е да се сложи декоративно пано, вместо да се лепят плочки❓


  Стойността на този вид декорация е многократно по-ниска, а в същото време с нея се гарантират множество предимства. Декорацията е термо и влагоустойчива, много по-ефектна и значително по-лесна за поставяне. Именно стойността на монтажа е това, което прави паното по-рентабилния вариант. Спестяват се и бавните и мръсни операции по лепене на керамична облицовка.

  ✅ Възможно ли е с декоративните пана да се изпълнят нестандартни проекти❓


  Да, това е напълно възможно, но операцията по монтажа ще претърпи известно усложнение и оскъпяване. Паната се предлагат в стандартни размери, така че за изпълнението на по-нестандартни проекти, ще трябва да се поръча изработка на пано в отговарящи на нуждите ви дължина и форма. Свържете се с екипа ни, за да уточним възможните варианти за персонализиране.