Плоскости за таван

Цвят
 • Завършете ремонта си или просто прикрийте недостатък в някое помещение от дома, работното място, хотела си с качествена, надеждна и оригинална като визия плоскост. В онлайн магазин Дегрец предлагаме богата гама плоскости за тавани на достъпни цени, подходящи за всякакви случаи, различни нужди и приложения в жилището и във всеки друг вид сграда.

  Ще останете очаровани от страхотните ни предложения, защото в каталога ни ще откриете изобилие от декоративни таванни плоскости. Всички артикули са изработени от висококачествени материали, като повечето са влагоустойчиви и издържливи във времето. Това е така, защото по-голяма част от нашите панели са предназначени специално за влажни помещения, преди всичко за банята и тоалетната.

  Защо да изберете нашите продукти?

  Селекцията ни от таванни плоскости за баня е фокусирана върху класическия бял цвят. В същото време, сред дизайните ще откриете оригинални десени и уникални концепции, които лесно ще раздвижат интериора в помещението. Всъщност, не само с цел топлоизолиране, скриване на недостатък и преграждане, но и с изцяло декоративна идея можете да ползвате плоскостите.

  Нашите декоративни таванни плоскости, освен с достъпните си цени ще ви спечелят и с визия. Те следват концепцията за уникалност и ексцентричен интериор. Разчупете атмосферата в банята, както и  тази в останалите жилищни помещения.

  Декоративните ни плоскости за таван за баня са със стандартни размери, и по-точно 50/50 см. Всички са в нежен бял цвят, но с различни по форма орнаменти. Подберете модела, отговарящ на вкусовите ви предпочитания за интересен и красив интериор. Вижте номера на продукта и поръчайте през сайта ни директно. При нужда, се свържете с екипа ни за повече информация, допълнителни въпроси и за помощ в избора на подходящия за вас модел.

  Ако търсите надеждни, модерни и висококачествени декоративни пана за таван, при нас вие определено, сте на правилното място. Плоскостите в един пакет са предназначени да покрият около 2 кв.м жилищна площ. Пресметнете колко пакета ще са ви необходими, изберете си най-атрактивната и подходяща за интериора ви визуална концепция и направете своята поръчка само с няколко клика, и то от комфорта на собствения си дом.

  Пазаруването в нашия онлайн магазин е лесно, супер удобно и много бързо. Ние гарантираме и скоростна доставка до всяка точка на страната. А в допълнение – ежедневно радваме своята аудитория с изгодните си предложения. Спрете да търсите по-ниски за качествени таванки цени. При нас те са налични всеки ден! Заповядайте да пазарувате в магазина ни по всяко време на денонощието.

  С конкурентните за нашите таванни плочи цени ще спестите малко средства от и без това скъпия ремонт. С тях също бихте могли просто да разчупите атмосферата у дома бързо и лесно с леко маскиране на дефектите по тавана. Поставяйки подобна облицовка на тавана, ще си спестите много време и средства, но затова пък ефектът ще е наистина впечатляващ и задоволителен.

  Най-ниските цени на таванни панели предлагаме ние, затова не губете време, а побързайте и изберете любимия си дизайн от богатата ни колекция още днес. Не правете компромис нито с качеството, нито с цената и визията. Ние също не го правим!

  Приложение

  Таванните плоскости, предвид основното им предназначение, са познати още като таванки за таван. Тяхното приложение е изключително широко. Заради ниската си цена и лесен начин на поставяне, те са бързо и рентабилно решение за облицоване на таваните не само в жилища, но и в много търговски обекти, кухни, складови и производствени бази.

  С декоративните пана за таван се постигат няколко ключови цели:

  • Осигурява се надеждна топлоизолация на помещението;
  • Елиминира се възможността за поява на мухъл по мазилката в стаи с висока влажност;
  • Спестява се нуждата от полагане на мазилка;
  • Коригират се различни неравности и дефекти на основата.

  Ефектните таванни плочи са изработени от лек и влагоустойчив материал. За полагането им не са необходими специални носещи конструкции, нужни на окачените тавани. Укрепването на всеки панел става индивидуално, посредством лепило, в зависимост от вида на основата – замазка, бетон, дърво.

  Освен в баните, и в голяма част от помещенията, където парата и влагата са постоянен спътник, е нужно полагане на облицовка, подлежаща на намокряне. В това отношение декоративните плочи за таван са едно практично и рентабилно решение. Те позволяват в помещението да се поддържа безупречна хигиена. Панелите могат да се мият с конвенционалните уреди и препарати.

  Включените в каталога ни декоративни тавани предлагат разнообразие от принтове и десени. Принтът Версаче, присъстващ и при тази група продукти, може да се комбинира със стенните фризове от същата линия. Таванът, декориран по този начин ще подобри облика не само на банята, но и на кухнята и представителните помещения – хол, всекидневна, трапезария.

  По тази причина панелите за тавани тип таванки са супер удачна идея за корекция на неравности в различни участъци от таваните. С тях е много лесно да се свържат две помещения с малка разлика във височината на тавана. Изключително ефектно в увеселителни заведения и магазини ще стоят таванните плоскости с абстрактни фигури, флорални мотиви, звезди и с деликатен релеф.

  ✅ Кои са техните предимства пред мазилките❓


  Шпакловането и измазването на таван е трудоемка и силно замърсяваща процедура. Декоративните ни плоскостите от екструдиран стиропор ви позволяват да коригирате различни дефекти по тавана за много кратко време, на изключително ниска цена и без околно замърсяване. Плоскостите са освен това добър топло и шумоизолатор, който ще допринесе за комфорта ви през периода на използване.

  ✅ Какъв е методът на поставяне на таванните плоскости❓


  Плоскостите за тавани се монтират по различен начин, в зависимост от състоянието на основата и личните предпочитания – могат да се лепят с универсално монтажно лепило, както и да се укрепват посредством болтове, които впоследствие могат да се скрият под декоративна рамка.

  ✅ Може ли при облицоване на таван да се използва комбинация от плочи и розетки❓


  Този вид декоративни плоскости дават поле за творческа изява и развихряне на въображението. С всяка от разновидностите може да правите всякакви експерименти, включително да ги комбинирате, стига крайният резултат да отговаря на вижданията ви за естетика.