Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио Червен металик 2

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Ширина:3.90 лв.

Предлагаме ви самозалепващо фолио с невероятен декоративен ефект. Моделът Червен металик 2 е предназначен за създаване на акценти, като може да се използва върху всякакви гладки и твърди повърхности. Този продукт е доста различен от класическите мебелни фолиа, но именно това го прави толкова оригинален и интересен.

Декорация на хоризонтални и вертикални повърхности

Както вече вероятно сами сте разбрали, това декоративно фолио не е предназначено за реновиране на мебели. То има за цел да ви помогне да създадете уникални ефекти в различни зони на вашия дом или бизнес пространство. Червеният металик 2 залага на интересна щампа – златни звезди върху тъмно червен фон.

Поради нетрадиционния си принт, филмът е подходящ за покриване на плотове, прегради от различни материали, стени и дори стъклени повърхности. Ако искате да зонирате дневната на няколко функционални пространства, това ефектно покритие е много добър вариант. Фолиото е също подходящо за кухненски гръб, като най-добре е да се положи върху старите плочки.

С декоративния филм в червено с металически отблясъци бихте могли да декорирате всякакви вертикални и хоризонтални повърхности. Пълната водоустойчивост на фолиото ви позволява да го използвате в помещения с висока влажност и в зони, където ще бъде изложено на пръски вода. Почистването, както сами се досещате, е повече от лесно и удобно.

Най-бързият и евтин начин да обновите визията на всяко пространство

Ако искате да освежите интериора на дадена стая, но не искате нито да сменяте мебелите, нито да правите скъпи ремонти, най-добрият начин е да включите фолио в домашния декор. Този материал, ако се използва разумно и със стил, може да направи чудеса – да промени напълно атмосферата в съответното пространство.

Фолиата имат твърде много плюсове, за да се откажете прибързано от тях. Те на първо място са евтини, а полагането им е изключително лесно. Благодарение на самозалепващия се гръб се свързват здраво с всяка чиста и гладка основа, където могат да престоят години наред при правилна грижа.

Фолиото Червен металик 2 се продава на линеен метър при ширина на ролката 45 см.

Фолио Червен металик 2

3.90 лв.