Продуктът беше добавен в кошницата

Фолио с Огледален ефект

4/ 5 (692)
  • + -

Опции
* Ширина:4.50 лв.

От колекцията ни с фолиа тип „ефектни” можете да закупите и самозалепващо фолио с огледален ефект. То е едно стилно решение за цялостна промяна на домашния интериор, с което е възможно да се декорират различни елементи на обзавеждането – стени, прозорци, мебели и т.н. С достъпната цена, на която ние от онлайн магазин Дегрец го предлагаме, фолиото е едно изключително рентабилно решение.

Приложение

Приложението на покривните материали с металически отблясък е практически неограничено. Всяка повърхност може да се покрие с фолио с огледален ефект, когато целта е да се създаде акцент в дадено помещение. Огледалната повърхност на фолиото има специфично въздействие върху възприятията. С подобна декорация малките и тесни пространства ще получат нужната дълбочина и простор, макар и само визуално.

Все по-голям брой от нашите клиенти се спират на въпросния продукт, търсейки огледално фолио за прозорци на възможно най-достъпни цени. Ако не откривате смисъл в покриването на прозорците с подобна облицовка, то отговорът е много прост. Прозорец, който няма функционално значение (гледа към стена или разделя две вътрешни помещения) спокойно може да се преобрази в ефектен архитектурен елемент.

Това огледално фолио за прозорци с изгодната цена, на която го предлагаме, е удачен вариант, когато е нужно да се осигури уединение в стаите в жилището. Фолиото е възможно да се използва за облепяне на вътрешни стъклени врати и прегради, правейки ги непрозрачни. Предимство тук е лекотата, с която фолиата се залепят върху стъклена основа. Благодарение на изключителната гладкост на стъклото, не е необходима особена подготовка на основата.

Отново много подходяща опция ако си търсите по-специално, например огледално фолио за стена, е въпросното покритие. Единствено изискване тук е стената, върху която ще го положите да има гладка повърхност. По-груби мазилки не са удачен вариант, защото фолиото няма да прилепне плътно към основата, а така има риск много скоро то да се отлепи – частично или изцяло.

Стените с фина шпакловка са най-подходящи, както и преградите, изпълняващи ролята на стена, направени от дървесни плоскости или от стъклени панели. Огледалното фолио за стъкла ще създаде усещане за масивност на конструкцията, а в същото време отблясъците на огледалната повърхност ще придадат пищност и допълнителна атрактивност на интериора.

Предимства

Всички фолиа, предлагани в нашия онлайн магазин имат самозалепваща основа. Това ги прави изключително лесни за използване, защото липсва нуждата от закупуване на допълнителни консумативи (лепила) и инструменти за тяхното полагане. Единственото, което трябва да направите е да се уверите, че повърхността, подлежаща на облепяне е добре почистена, гладка и суха.

Конкретният модел огледално фолио е на супер изгодна цена, което е сред най-важните му предимства. В същото време, то се отличава със здравата си и устойчива текстура. За разлика от други подобни покрития, тук вероятността от избеляване, отлепяне, издраскване и разкъсване е минимална.

Спокойно можете да почиствате мебелите, стените и прозорците, които сте декорирали с фолиото с влажна кърпа и по-мек препарат, за да премахнете прах, упорити петна и сериозни наслоявания от цигарен дим, пара и мазнини. Можете да облепите дори участъци в кухнята и банята, стига да не са подложени на директно омокряне.

Създайте една стилна и ефектна обстановка в своя дом. Дайте нов живот на старите мебели, неугледните стени, захабените плочки и стъклените интериорни елементи.

Фолио с Огледален ефект

4.50 лв.