Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Колите син

4/ 5 (66)
  • + -

5.90 лв.

Детски тапети с размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Обзавеждането на детската стая е дейност, в която бъдещи и настоящи родители влагат цялата любов, на която са способни. Стенната декорация е ключов фактор за създаването на приятна и комфортна среда, а тапетите на детска тематика са най-достъпният и удобен вариант. Синият детски тапет Колите е идеално решение за стаята на вашето малко момче. Ние ви го предлагаме на супер изгодна цена.

Тапетите: най-лесният начин да създадете приятно жизнено пространство за своето дете

Когато обзавеждате детската стая, трябва да помислите за толкова много неща, а всички те поглъщат една сериозна сума пари. И тъй като е невъзможно да спестите от мебелите, бихте могли да изберете най-бюджетният вариант за стените, а именно тапетите. Детската ни колекция е толкова богата, че всеки родител ще намери в нея подходящ вариант за стаята на своето дете.

Моделът Колите е сред най-популярните ни детски тапети. Той се предлага в син, зелен и лилав вариант. Синият фон е сред най-търсените за момчешка стая, така че ако заложите на него, няма да съжалявате. Като цяло нюансът на фона не променя начина, по който се възприема популярният принт. Той е от значение, когато стените трябва да отговарят цветово на останалите елементи на интериора.

Възможност за честа промяна на интериора

Тапетът с любимите говорещи колички е най-лесният начин да създадете приятно и уютно жизнено пространство за любимото си същество. Ще накарате малкото си момченце да се чувства спокойно в собствената си стая, заобиколено отвсякъде от любимите си анимационни герои. Тапетът се изработва от еднослойна хартия с изключителна здравина и дълготрайност на цветовете.

Тапетите ви позволяват да променяте често интериора на детската, така че да го адаптирате към интересите на детето си докато то се развива и расте. Можете да изпълните операцията по залепяне на тапета изцяло сами, като по този начин ще спестите сумата, която бихте платили на майстори.

Не забравяйте най-важното условие за правилно лепене на тапет: стените трябва да са идеално гладки, чисти и сухи!

Тапет хартиен Колите син

5.90 лв.