Детски тапети

Цветове
Шарка
 • Това е разделът, който сме посветили на любимите си клиенти – децата. Невероятното разнообразие от детски тапети на достъпни цени ще очарова както най-малките ни почитатели, така и техните родители. Тук сме наблегнали не само на богата палитра от шарки и цветове, но и на материали, за да можем да удовлетворим изискванията на всички свои клиенти. 

  На кои изисквания отговарят нашите продукти? 

  Когато търсят български тапети за детска стая, родителите имат няколко ключови изисквания към тях: 

  • Да бъдат напълно безопасни
  • Да радват с красивия си принт
  • Да се поставят и свалят лесно
  • Да могат да се почистват без да губят свежите си цветове
  • Да бъдат дълготрайни

   Чудесните ни тапети за детски стаи покриват всяко от тези изисквания, и дори притежават някои допълнителни достойнства, сред които: голям избор от фонови разцветки, съвместимост с пола на детето и напълно достъпни цени. Никога не е било по-лесно и изгодно да пригодиш което и да е жилищно помещение в детска стая, като при това го направиш с цялата любов, на която си способен. 

  С подходящите детски тапети за стена, стаята на детето ви ще придобие индивидуален облик и ще подскаже, че очаква новия си обитател. Предлагаме ви безброй решения, способни да радват не само любимото ви същество, но и вас самите. Тапетите на детска тематика се отличават от обикновените стенни облицовки, предлагани в масовите магазини за строителни материали. 

  Напълно безопасни и радващи очите 

  Относно вашите напълно основателни притеснения, бързаме да ви уверим, че тапетите, предлагани от нас отговарят на високите съвременни изисквания за качество и безопасност. В изработката им са вложени единствено сертифицирани материали, а щампите и принтовете са създадени с изцяло безвредни бои. Дори лепилата, предназначени за тяхното използване не съдържат токсични химикали и добавки. 

  Отличителна черта на детските ни изделия са техните забавни принтове и шарки. Най- обичаните анимационни и приказни герои ще оживеят в стаята на вашето дете и ще бъдат любима компания, в която то няма да се чувства само и никога няма да бъде изплашено. 

  Голямо предимство е предлагането на основните версии в различни фонови разцветки. По този начин можете да съобразите цвета на стените с този на мебелите, пердетата и останалите части от интериора, както и да изберете цвят на детския тапет, спрямо пола на вашето дете. 

  Удобно и дълготрайно решение с възможност за лесно почистване 

  Ако и вие, както болшинството бъдещи родители сте отлагали обзавеждането на детската до последния момент, то в никакъв случай не бива да се притеснявате. Тапетите ни могат да се залепят дори без участието на специалист. Всеки ентусиаст ще декорира бързо и лесно стените в детската стая, за да я направи по-приятно място за любимото си същество. 

  Детските ни модели са със стандартен размер, което ви позволява да ги поставите в стаи с различна площ и геометрия. Залепят без нужда от специални познания и умения. Тяхната дълготрайност прави покупката ви наистина рентабилна. Силно слънце, редовно почистване – това няма да се отрази на безупречната им визия. 

  Както моделите от хартия, така и детските тапети от винил позволяват прецизно почистване, с незначителната разлика, че хартиените могат да се почистват единствено със суха или съвсем леко навлажнена кърпа, докато виниловите ви позволяват да ги почистите в дълбочина, без риск да повредите деликатната материя при намокряне. Добрата хигиена в стаята е гаранция за здравето на вашето дете, затова този фактор никога не бива да се подценява. 

  Не се колебайте да закупите тапет за детската стая онлайн. Качеството на нашите продукти е гарантирано, а десените и разцветките са показани в цялата им прелест. Обзавеждането и декорирането на дома вече не е свързано с безкрайно обикаляне във физическите магазини. Всичко нужно за предстоящия ремонт ще намери само пътя до новия ви дом.

  ✅ Кое отличава тапетите за детска стая от останалите❓


  На първо място това е тематичният принт. Тапетите за детска стая са изпъстрени с декорации изцяло на детска тематика. Идеята е картинките по стените да привличат вниманието и да радват децата, така че те да се чувстват заобиколени от приятели. Знаем колко трудно е за по-малките деца да бъдат оставени сами в дадена стая. В това отношение детските тапети изпълняват чудесно своята функция.

  ✅ От какви материали се изработват – по-различен ли е съставът им❓


  Детските ни тапети представляват класически хартиен тапет, в чиято структура липсват каквито и да е токсични химикали. Нито боите и мастилата, използвани за създаване на шарките, нито лепилата, с които се залепят, представляват заплаха за здравето на децата. Тапетът, предоставен от нас не отделя миризма и може да се използва дори в стаи, обитавани от деца с алергии.

  ✅ Могат ли да се почистват и как това се отразява на визията и здравината на тапета❓


  За всеки родител е важно детето му да бъде отглеждано в чиста и здравословна среда, затова в асортимента ни са включени само висококачествени детски тапети, които могат да се почистват с леко навлажнена кърпа, без това да оказва негативно влияние на яркостта на цветовете и структурата на хартията. Тапетите имат фин защитен филм, който защитава печатния принт и самата хартия от увреждане вследствие на влага, пряка слънчева светлина и почистване.