Детски фототапети

Размер на фототапета
 • Обзавеждането на детска стая крие редица особености. Един от основните детайли при създаването на интериора е цветът на стените. Доста клиенти избират да облепят стените с тапети, впечатлени от красивите и модерни предложения, които се срещат на пазара. Отличен избор са популярните детски фототапети, които украсяват по неповторим начин детската стая. Те са от първокласен материал, с ярки и наситени цветове и наистина прекрасни рисунки. Всъщност, съвсем не е задължително да ги купите само за детска стая. При желание, можете да облепите целия си апартамент с тях, за радост на малчуганите.

   

  Фототапети за детски стаи се откриват доста лесно и на достъпни цени. Те са толкова популярни, че се срещат в почти всеки магазин за обзавеждане и декорация. Нашите предложения се отличават от останалите с огромното разнообразие от популярни приказни сюжети, които сме предвидили, за да успеем да задоволим вкуса на всеки от малките ни клиенти. Със сигурност ще останете впечатлени от цветните детски фототапети онлайн, с които можете да осигурите на детето си вълшебна гледка всеки ден.За да се спестят много часове в обиколки и разглеждане на магазини, можете да се възползвате от лесното и бързо онлайн пазаруване, което става все по-актуално.

   

  Каталогът ни е с внимателно подбрани сюжети, подходящи както за момченца, така и за момиченца. Любими приказни сцени с неповторим дизайн могат да оживеят върху стените ви, ако изберете модел от колекцията ни фототапети за детска стая. Сред моделите ни са класически сцени от  “ Червената шапчица “, “ Мeчо Пух  “и любимите принцеси от Дисни, но не липсват и картини от “ Спондж Боб “, “ Маша и мечока “, “ Палечка “ и “ Ариел “. За любителите на високи скорости сме предвидили специални модели с автомобили. Разнообразието в каталога ни наистина е достатъчно, за да удовлетвори всички желания на малките клиенти, а качеството на тапетите е доказано..

   

  Фототапетът се състои от няколко части в комплект, които се залепват със специално лепило. Той покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да се прикрият някои дефекти и дребни несъвършенство по стените. Моделите ни детски фототапети за стена се поставят лесно, дълготрайни са, с ярки наситени цветове и, с наистина невероятен дизайн. Разглеждайки галерията, дори и възрастните ни клиенти биха се изкушили да си купят фототапет, привлечени от красивите изображения.

   

  Уникалната визия на рисунките не е единственото качество на фототапетите. Те са практични и дълготрайни, а с предложенията ни можете да спестите средства от дребни ремонтни дейности, понеже фототапетите прикриват някои дребни драскотини и неравности по стените. Описанието, обаче, би било непълно,  ако не отбележим, че моделите ни детски фототапети са на уникални цени. По- обемните композиции са по-скъпи, но при нас се откриват по- евтино, отколкото в редица  други магазини, като се имат предвид големите размери и висококачествените материали на тапетите.

   

  Чрез онлайн магазина ни получавате възможността да подарите на детето си прекрасни детски фототапети за стена на изгодни цени, които можете да смените веднага, щом станете фенове на някоя нова приказка. Детските предпочитания се променят често, но именно заради това, каталогът ни разполага с богат асортимент фототапети с приказни сюжети.

To Top