Детски фототапети

Размер на фототапета
 • Фототапет В небето
  Фототапет В небето
  Размер: в 272 - ш 97 см

  45.20 лв.

 • Фототапет Горски свят
  Фототапет Горски свят
  Размер: в 136 - ш 291 см

  49.90 лв.

 • Фототапет Джуджета
  Фототапет Джуджета
  Размер: в 196 - ш 280 см

  36.90 лв.

 • Фототапет Динозаври - селфи 1 3D
  Фототапет Динозаври - селфи 1 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Динозаври - селфи 2 3D
  Фототапет Динозаври - селфи 2 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Динозаври 3D
  Фототапет Динозаври 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Динозавър 3D L
  Фототапет Динозавър 3D L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Динозавър 3D XL
  Фототапет Динозавър 3D XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Домашни любимци - селфи 3D
  Фототапет Домашни любимци - селфи 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Дружни съседи
  Фототапет Дружни съседи
  Размер: в 196 - ш 280 см

  36.90 лв.

 • Фототапет Еднорози
  Фототапет Еднорози
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Животни - селфи 3D
  Фототапет Животни - селфи 3D
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Обзавеждането на детска стая си има редица особености. Един от основните детайли при създаването на интериора е цветът на стените. Доста клиенти избират да облепят стените с тапети, впечатлени от красивите и модерни предложения, които се срещат на пазара. Отличен избор ви дава Дегрец с богат избор от детски фототапети, украсяващи по неповторим начин детската стая.

  Защо да изберете някое от нашите предложения?

  Фототапетите ни на детска тематика са изработени от първокласен материал, с ярки и наситени цветове и наистина прекрасни рисунки. Всъщност, съвсем не е задължително да ги купите само за детска стая. При желание, бихте могли да облепите целия си апартамент с тях, за радост на малчуганите. 

  Фототапетите за детски стаи се откриват доста лесно и на достъпни цени. Те са толкова популярни, че се срещат в почти всеки магазин за обзавеждане и декорация. Нашите предложения се отличават от останалите с огромното разнообразие от популярни приказни сюжети. Подбрали сме ги много внимателно, за да успеем да задоволим вкуса на всеки от малките ни клиенти.

  Със сигурност ще останете впечатлени от цветните детски фототапети на изгодна цена онлайн, с които можете да осигурите на детето си вълшебна гледка всеки ден.За да се спестят многото часове в обиколки и разглеждане на магазини, бихте могли да се възползвате от лесното и бързо онлайн пазаруване, което става все по-актуално. 

  Каталогът ни е с внимателно подбрани сюжети, подходящи както за момченца, така и за момиченца. Любими приказни сцени с неповторим дизайн могат да оживеят върху стената в стаята на детето ви, ако изберете модел от колекцията ни. Сред картините ще срещнете класически сцени от  “ Червената шапчица “, “ Мeчо Пух“ и любимите принцеси от Дисни. Не липсват и сцени от “ Спондж Боб “, “ Маша и мечока “, “ Палечка “ и “ Ариел “.

  За любителите на високите скорости сме предвидили специални изображения с автомобили. Разнообразието в каталога ни наистина е достатъчно, за да удовлетвори всички желания на малките ни клиенти, а качеството на тапетите е доказано. Фототапетът се състои от няколко части в комплект, които се залепват със специално лепило.

  Той покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да се прикрият някои дефекти и дребни несъвършенство по стените. Страхотните ни детски фототапети за стена се поставят лесно, дълготрайни са, с ярки наситени цветове и, с наистина невероятен дизайн. Разглеждайки галерията, дори и възрастните ни клиенти биха се изкушили да си купят фототапет, привлечени от красивите изображения. 

  Уникалната визия на рисунките не е единственото качество на фототапетите, предлагани от нас. Те са практични и дълготрайни, а с предложенията ни можете да спестите средства от дребни ремонтни дейности, понеже фототапетите прикриват някои драскотини и неравности по мазилката. Описанието, обаче, би било непълно,  ако не отбележим, че детските ни фототапети са на уникални цени.

  По- обемните композиции са по-скъпи, но при нас се откриват по- евтино, отколкото в редица  други магазини, особено предвид големите размери и висококачествените материали, използвани за изработка на изделията. Различните изображения се предлагат в широк диапазон от размери. Имаме подходящи решения и за малката и за по-просторната детска стая.

  Чрез онлайн магазина ни получавате възможността да подарите на детето си прекрасни детски фототапети за стена на изгодни цени, които можете да смените веднага, щом станете фенове на някоя нова приказка. Предпочитанията на децата се променят често, но именно заради това, каталогът ни разполага с богат асортимент картини с приказни сюжети.

  ✅ Подлежат ли на почистване фототапетите на детска тематика❓


  Фототапетите ни за детска стая са проектирани да се почистват от стандартните замърсявания със суха или леко навлажнена кърпа. За съжаление трудно бихте могли да премахнете от тях следи от фулмастери и химикал. Следи от храна и напитки следва да се почистят веднага. Престояването им върху облицовката ще позволи проникване в дълбочина, което не може да бъде почистено.

  ✅ Безопасни ли са за здравето на децата❓


  Детските ни фототапети са 100% безопасни и могат да се използват дори ако детето ви страда от алергии. Нито тапетите, нито използваните за залепянето им лепила отделят неприятна миризма и токсични вещества във въздуха. Те са екологично чиста, хигиенична и нискобюджетна декорация.

  ✅ Как да избера размера на фототапета❓


  Размерът на фототапета, независимо дали за детска или друга стая, зависи изцяло от площта на свободната стена. Преди да изберете тапета, е нужно да определите неговото място. Измерете пространството, което искате да покриете, като вземете предвид наличието на мебели, които биха могли да скрият част от изображението. Обикновено е по-добре да се избере малък тапет, вместо голям, който ще бъде частично закрит от обзавеждането.