Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив Мрамор

3/ 5 (217)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Сив Мрамор

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Предлагаме ви висококачествен самозалепващ 3D тапет с декоративен ефект сив Мрамор. С него всяко помещение в дома ви ще изглежда скъпо и луксозно обзаведено, но вие ще знаете, че сте постигнали този интериор без особени усилия и с много малко пари. Тапетът се предлага във вид на единични пана с размери 77 х 70см и дебелина 6мм.

Не само декоративна, но и функционална стенна облицовка

Нашата колекция от самозалепващи се 3D тапети представя най-удобния и лесен за използване декоративен материал. Благодарение на самозалепващия гръб, монтирането на голям брой пана отнема много по-малко време от всеки друг облицовъчен материал, използван до момента. Големината на панелите е допълнителен плюс, защото с малък брой можете да покриете един значителен участък.

Тапетите с триизмерен принт имат висока декоративна стойност. С тях можете да създадете илюзията, че стената е облицована с тухла, дялан камък или мрамор. Конкретният модел имитира сива стена от малки мраморни тухли. Този принт и цвят са чудесно решение за всяко жилищно помещение – хол, кухня, коридор и дори спалня.

Тапетите с релеф са не просто декоративна, но и функционална облицовка. Те скриват много умело различни дефекти по стената, като същевременно изпълняват чудесно функцията на шумо и термоизолация. Ако покриете външните стени с този материал ще подобрите климатичните условия в помещението, намалявайки разходите за отопление.

Всеки може да се справи с поставянето на 3Д тапети

Основно предимство на 3Д тапетите е, че с тях можете да постигнете пълна трансформация в стила и визията на всяко помещение, без да правите скъпи и сложни ремонти. Абсолютно всеки (мъж или жена) може да декорира стените в дома си за много кратко време, възползвайки се от самозалепващата се основа.

Материалът е плътен, но същевременно изключително лек, така че работата с него не създава никакви усложнения. За да си гарантирате дълготрайност на облицовката, залепете сивия тапет мрамор върху добре почистена, гладка и суха стена. Тапетите могат да се почистват с вода.

Самозалепващ 3D тапет сив Мрамор

7.90 лв.