Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет сив Графити

3/ 5 (28)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: сив

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

С помощта на самозалепващ 3D тапет сив Графити ще успеете да създадете специфична атмосфера в различни помещения. Моделът е подходящ за стаята на тийнейджър, но също така може да се използва за декорация на стените в помещения за забавление и игри – домашен бар, кътче за отдих и развлечение. Urban Style интериорът е все по-популярен в жилищното обзавеждане и ние ви даваме възможност да реализирате точно такъв проект.

Тухлена стена с графити – ефект на полуразрушено, изоставено пространство

Тапетът с триизмерен принт, имитиращ тухлена стена с нарисувани графити, е най-лесният, бърз и евтин начин да трансформирате напълно всяко затворено пространство. Много хора грешат, като си мислят, че мебелите са тези, които формират стила на интериора, но всъщност стените са тези, които в голяма степен определят визията и атмосферата в едно помещение.

Стилът Лофт се базира в голяма степен именно на голата тухлена стена. С тапета, който ви предлагаме, ще успеете да създадете една малко по-различна интериорна концепция – тази на изоставено и неподдържано помещение, например мазе. Такъв ефект е търсен и желан от много собственици на жилища, барове, игрални зали и т.н.

3D тапетите – бърз и евтин начин да трансформираме дадено пространство

3Д тапетите с релеф са често единствената възможност да направим бърз ремонт, който напълно да преобрази дадена стая. Предимствата на този декоративен материал са многобройни. Той е лесен за използване, безопасен и с невероятно ефектно присъствие. Паната се изработват от PE пяна, което ги прави отличен термо и шумоизолатор.

Самозалепващата се основа прави монтажа лесен като детска игра. Същевременно пространството, където тече такава операция остава идеално чисто – не се образува прах, няма неприятна миризма, не се изисква изнасяне на мебелите от помещението. Разкрояването и изрязването на панелите е също така лесно и чисто.

Не са необходими специални режещи машини – за изрязване е нужен само остър макетен нож или голяма ножица. Абсолютно всеки от вас ще се справи отлично с монтажа на този вид декоративна облицовка.

Самозалепващ 3D тапет сив Графити

7.90 лв.