Продуктът беше добавен в кошницата

Шпакла за сваляне на боя и тапети 100 мм

5/ 5 (1)
  • + -

3.20 лв.

Инструментите за монтаж на леки облицовки са точно толкова важни за елегантният вид на интериорът ви, както и самият облицовъчен материал. Закупуването им  е самостоятелно от облицовката или пък в комплект с нея. Във всеки случай, повечето потребители предпочитат да поставят тапетите си сами. Заради това, производителите създават ефективни и качествени продукти, благодарение на които всеки човек се справя отлично със залепването на хартиени и винилови покрития.

Отстраняване на тапет и боя с един инструмент

От магазин Дегрец можете да закупите висококачествена шпакла за тапети, компактна и от устойчиви материали, която предлага бързина, ефективност и дълготрайна експлоатация. Конструкцията, която влиза в контакт с покритията е плоска, с накрайник-пластина, извит под 90-градусов ъгъл. Тя извършва прецизно притискане и залепване на тапетните листи, без допускане на неравности и издутини с въздух по залепената повърхност. С нейна помощ, стените ви ще придобият красивата визия, заради която се решихте за промените видът им.

Освен инструмент за тапетиране, продуктът изпълнява функцията и на прибор за премахване на тапет. Трудоемката дейност, свързана с часове усилия, грозни остатъчни следи от хартия и лепило по стените, и надраскани повърхности, се случва по съвсем различен начин с уредът в магазинът ни.

Правилното махане на тапети може да се извърши от всеки потребител с подходящи инструменти и малко познания. Необходими са подходящ препарат, четка, и шпаклата с твърда, но деликатна плоскост. Процесът започва с покриване на стената с разтворът. След омекване на материалът, той се перфорира и през перфорациите се шпаклова със специалната шпатула.

Тапетите от по-твърда или водоустойчива хартия и винил, се разлепват с гореща пара, вместо с разтвор, след което се отделят по същият начин. Рекламираният уред за сваляне на тапети се заема и с довършителните процедури, след които нито късче хартия, микрофибър, текстил или винил не остава върху стената.

Шпаклата отстранява и всички дребни дефекти по стените – неравни изпъкналости и дори ръжда, като оставя перфектно изравнена и гладка повърхност, готова за нова облицовка. Уредът е най-подходящият избор за отстраняване на двуслойни, трислойни и здрави текстилни облицовки. Той се отличава с мултифункционално устройство и  извършва и премахване на боя след разтварянето й. Латекс, блажни бои и лепила се отделят изключително лесно и ефектно, с перфектно изстъргване до основата и то без да уврежда, надрасква и пробива стената.

Моделът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, с удобна дръжка от PVC материал. Тя е сглобена с масивни болтове и е неуязвима на ръжда и корозия, което я превръща в много разумна инвестиция. Закупете този продукт, необходим на всеки дом, на много изгодна цена при нас!

Шпакла за сваляне на боя и тапети 100 мм

3.20 лв.
To Top