Продуктът беше добавен в кошницата
- 56%

Самозалепващ 3D тапет бял

3/ 5 (2010)
Промоция

  • + -

Опции
* Дебелина:3.50 лв. 7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Бял

Размери: 77 x 70 см x 3 или 6 мм дебелина.

Уникално решение за създаване на акцент в дадено помещение е модерният самозалепващ 3D тапет, имитиращ тухлена стена в класически бял цвят. С много изгодна цена и размер, който ви позволява да покриете бързо и лесно голяма част от стените. Този продукт е едно наистина атрактивно предложение, което се предлага под формата на стандартно оразмерени пана с размери 77 х 70см.

3D тапетът – идеално решение на множество интериорни проблеми

Плоскостите, имитиращи перфектно тухлени стени, са иновация, която бързо спечели много почитатели сред купувачите. Този вид стенна облицовка има множество предимства и решава различни интериорни проблеми. С него е възможно да създадете ефект тухла там, където е невъзможно да се покаже този вид строителен материал.

Облицовката е изработена от PE пяна, която е синтетичен, но напълно безопасен за здравето материал. Плътността на панелите е цели 6мм, което означава, че те успешно могат да покрият от малки до средни дефекти по стените. Пестят средства и време за шпакловка на стени с видими дефекти, включително на места, където влагата е сериозен проблем.

Самозалепващата основа на тапета улеснява многократно монтажа. За да поставите облицовката не се налага да използвате лепила. Лепилата усложняват значително процедурата, отделят неприятна миризма и увеличават ненужно финансовия разход. Тапетите 3Д, предлагани от нас, имат здраво залепящ адхезивен филм, който се свързва плътно и трайно с всякакви основи.

Създайте мечтания интериор без големи разходи и никакви усилия

Абсолютно всеки може да се справи с лепенето на 3Д тапети, дори ако никога не се е занимавал с подобна дейност. За да положите облицовката върху стена, не са ви нужни специални инструменти. Необходим ви е единствено макетен нож за разкрояване на панелите преди полагането им около чупки и други архитектурни елементи.

Стойността на такъв ремонт е минимална – плащате единствено цената за тапетите. Бързината на монтиране е впечатляваща, благодарение на значителната големина на панелите. Меката полиетиленова пяна, от която са направени тапетите омекотява стените и по този начин ги обезопасява. Декорацията изпълнява чудесно и ролята на звукоизолация. Идеално решение за малките панелни апартаменти.

Самозалепващ 3D тапет бял

3.50 лв.