Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Врата 12

4/ 5 (4)

  • + -

19.90 лв.

Фототапетът се състои от 6 части.

С чудесната ни колекция от фототапети за врата, е повече от лесно да съживите и направите по-красиво и уютно всяко помещение. Фототапет №12 се отличава с ефектната визия на своето изображение. С него лесно ще преобразите старите метални и дървени врати, а по този начин ще подобрите и стила на интериора на конкретната стая.

Характеристики и предимства

Ефектният фототапет за врата се състои от 6 части. Поставянето му е възможно да затрудни в известна степен хората с по-скромни майсторски умения и възможности. Сложността на операцията се състои в това, че е изключително важно отделните елементи да са плътно долепени един до друг – без застъпване и празни пространства.

Характерно за тапета, имитиращ перфектно естествено дървесно покритие, е високата резолюция на изображението. Всеки детайл на орнаментите, и всеки нюанс на цветовете, е ясно забележим от близко и далечно разстояние. Вратата покрита с това фотографско декоративно фолио ще се събуди за нов живот. Отпечатъците, нанесени от времето и употребата ще бъдат напълно заличени.

Нашата колекция от фототапети за врати се отличава с високо качество и на принта, и на хартията. Както самият тапет, така и мастилата, използвани за отпечатване, са устойчиви на температурни промени, висока влажност и механични въздействия. Конкретният модел е подходящ и за лицевата страна на входни съоръжения, стига местоположението им да осигурява защита от директно намокряне.

Дизайнът на фототапета отговаря на един по-изискан интериорен стил. Орнаментите, както и цялата стилистика на изображението подсказват, че мястото му е в един стилно обзаведен хол, антре, предверие или работен кабинет. Желателно е вратата, на която ще го залепите да бъде с абсолютно гладка основа, за да се осигури плътно прилепване на отделните елементи на изделието.

Интересното е, че този вид тапети за врати могат да се използват и за създаване на ефект „врата” на място, където такава просто няма. Лесно и бързо можете да създадете по-разчупен стил в едно скучно пространство, както и да декорирате по същия начин вратите на килери, складови и сервизни помещения и т.н.

Изключително ниската цена на това качествено изделие ви позволява да освежите интериора на дома си, като вместо да сменяте вратата, просто я облепите с ефектния фототапет. Цената на дори най-евтините интериорни врати надхвърля сумата от 100 лв. Не е нужно да понижавате надеждността на използваното в момента затварящо съоръжение, единствено с цел повишаване на естетическата му стойност.

Основната част от нашите тапети за врата не се предлагат заедно с нужното за залепянето им лепило, защото в конкретния случай е невъзможно да се добавят лепила. Тапетът е отпечатан върху качествена хартиена основа, но за поставянето му е важно лепилото да отговаря на характеристиките на материала, от който е изработена вратата.

Избирайки точно този модел тапет за врата, е необходимо да знаете вида на основата, върху която ще бъде положен. От каталога ни можете да си изберете подходящия вид лепило, в зависимост от това дали основата ще бъде дърво, метал, пластмаса или стъкло.

В случай че се затруднявате с подбора на подходящите лепила, можете да се обърнете към екипа ни за съдействие. В раздела, съдържащ помагала и аксесоари, ще откриете също инструменти за лепене на тапети, които ще ви бъдат необходими.

Фототапет Врата 12

19.90 лв.
To Top