Продуктът беше добавен в кошницата

Пано Тухли 3D

0/ 5 (0)

  • + -

239.00 лв.

Във все повече домове като кухненски гръб се използват декоративни пана за стена тухли. Тухлата е най-предпочитаният принт, защото има автентично и много привлекателно излъчване. Макар паната да се изработват в множество страхотни изображения, тухлените стени в участъка мивка – работен плот имат семпло, но много стилно и приятно присъствие.

Характеристики на модела

Тухлите, изобразени върху кухненския гръб са оцветени в бяло. Изображението създава впечатление, че иззиданата стена е само варосана. Този автентичен стил се съчетава чудесно с по-светли, както и с по-ярки цветове на кухненското обзавеждане. Белият цвят е неутрален и съвместим с всички нюанси на цветовия спектър.

За разлика от естествените тухлени стени, декоративните кухненски гърбове се поддържат изключително лесно. Принтът е отпечатан върху PVC профил с висока топлоустойчивост. Предназначени са да се използват в близост до готварски печки и електрически котлони, без високите температури да оказват влияние върху цветовете или конструктивната цялост на материала.

Декоративното пано Тухли с триизмерно изображение е устойчиво на надраскване, но въпреки това почистването му трябва да се изпълнява с по-деликатни почистващи средства и препарати. Металните четки, домакинските телове и абразивните препарати не са подходящи средства за почистване на кухненския гръб.

Паното се предлага в стандартен размер 61 cm x 2.80 m х 6 mm. Височината му е съобразена с обичайната подредба на кухненското помещение, при която имаме долни и горни кухненски шкафове или вградени под термо плот битови уреди.

Декоративните ни пана за стена Тухли 3D се монтират лесно и бързо посредством монтажни лепила и PVC стартови профили. От каталога ни можете да се снабдите с висококачествени безцветни и бели лепила тип Течен пирон с универсално приложение. Лекотата на изпълнение на монтажа обаче позволява на всеки да се справи сам с укрепянето на декоративното пано.

Вижте и другите модели декоративни пана за стена.

Пано Тухли 3D

239.00 лв.